Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pazitka píše:
AHojky holky,
rada bych se taky pridala, vidim tu i zname tvare:-)
damia ahojky,rada te vidim:-)
lenule27 ty nechces nechat PaT zahalet, co?
novire velka gratulace, to je parada!Jinak jak vidite dle metriku, mame chlapecka,kteremu budou tri a 16mesicni holcicku a radi bychom treti.Ale holcicka se koji porad o106 a MS od porodu stale nikde, tak to asi hned tak nebude.Asi budu muset sebrat sily a kojeni utnout…
Krasnou nedeli vsem!
ahojky, taky tě ráda vidím ![]()
Novire píše:
Ahoj holky,
tak já se jdu asi zas rozloučit nebo co
Včera jsem zjistila, že jsem těhotná, mimčo by se mělo narodit asi v půlce února.
I když je to plánované, tak nás to překvapilo, nečekali jme, že to vyjde tak brzo
mooooc gratuluji a ať je vše ok
a posílej nám těhu bacilky ![]()
Ahoj holky … taky bysme si moc přály třetí dítě. Snažíme se od února a zatím nic, teď jsem konečně vychytala ovulaci, tak mám zase naději … jen to čekání mě ubíjí, navíc čas letí jinak to člověk prožívá, když je mu 20, 30 nebo ještě víc
![]()
Tulinka píše:
Ahoj holky … taky bysme si moc přály třetí dítě. Snažíme se od února a zatím nic, teď jsem konečně vychytala ovulaci, tak mám zase naději … jen to čekání mě ubíjí, navíc čas letí jinak to člověk prožívá, když je mu 20, 30 nebo ještě víc![]()
Ahoj Tulinko!
Tak třeba se právě teď zadaří, když jsi vychytala ovulku.
Ještě se nesnažíte tak dlouho a určo se to povede, ale vím, jak to čekání a přemýšlení o tom proč to ještě není, hrozně ubíjí. Taky se tím trápím a říkám si, že už na to nebudu myslet, ale ono to prostě nejde. ![]()
Takže Ti přeju brzké // .
![]()
Tulinka píše:
Ahoj holky … taky bysme si moc přály třetí dítě. Snažíme se od února a zatím nic, teď jsem konečně vychytala ovulaci, tak mám zase naději … jen to čekání mě ubíjí, navíc čas letí jinak to člověk prožívá, když je mu 20, 30 nebo ještě víc![]()
tak ti moc přeji, ať vám to vyjde co nejdřív. A máš pravdu, každý těhu jsem prožívala jinak a nejvíc prožívám asi tohle snažení ![]()
Ahoj! Tak trochu téma pro mě. Mám doma dva malý kluky (3,1) a s manželem se nesnažíme, nicméně naše antikoncepční metoda přerušované soulože před pár dny selhala… zpětně jsem zjistila, že to byl den před ovulací. Obě děti jsme počali tak nějak hned (bez snažení a počítání dnů) a tak si říká, co kdyby. Na jednu stranu ještě nechci, mám starostí o ty dva víc než dost, na druhou stranu od té doby nemůžu spát a pořád nad tím přemýšlím a myslím, že ač si to nechci přiznat, tak trochu věřím, že to možná vyšlo. Nevím ani, kdy budu moct testovat, nějak se v tom nevyznám, předchozí těhu jsem „odhalila“ docela pozdě, když mi začalo být špatně, mám nepravidelnou MS a vynechání cyklu není taková vyjímka… Takže teď musím čekat, jsem z toho uplně mimo, myslím, že asi doufám, že to vyjde. Jsem blázen?
Katka78 píše:
Ahoj! Tak trochu téma pro mě. Mám doma dva malý kluky (3,1) a s manželem se nesnažíme, nicméně naše antikoncepční metoda přerušované soulože před pár dny selhala… zpětně jsem zjistila, že to byl den před ovulací. Obě děti jsme počali tak nějak hned (bez snažení a počítání dnů) a tak si říká, co kdyby. Na jednu stranu ještě nechci, mám starostí o ty dva víc než dost, na druhou stranu od té doby nemůžu spát a pořád nad tím přemýšlím a myslím, že ač si to nechci přiznat, tak trochu věřím, že to možná vyšlo. Nevím ani, kdy budu moct testovat, nějak se v tom nevyznám, předchozí těhu jsem „odhalila“ docela pozdě, když mi začalo být špatně, mám nepravidelnou MS a vynechání cyklu není taková vyjímka… Takže teď musím čekat, jsem z toho uplně mimo, myslím, že asi doufám, že to vyjde. Jsem blázen?
pokud víš, který den byla ovulace, jak píšeš, tak si přičti 14 dní a pak si udělej testík nebo zajdi na krev a uvidíš, co z toho bude. A kdyby to vyšlo, tak to i tak zvládnete, přeci jen to mimčo bude až za 9 měsíců
Určitě nám dej vědět ![]()
díky moc za radu. Jsem tak netrpělivá, že jdu kupovat test snad už dneska, i když s testováním musím ještě týden počkat. Vědět dám určo!
Katka78 píše:
díky moc za radu. Jsem tak netrpělivá, že jdu kupovat test snad už dneska, i když s testováním musím ještě týden počkat. Vědět dám určo!
Katka78 píše:
Ahoj Katko!
Určitě nejsi blázen. Asi jsi ještě moc nepřemýšlela nad dalším mimčem, ale jak se zdá doufáš, že to vyjde. Tak Ti držím palečky, aby to vyšlo tak jak si přeješ.
![]()
Sýkorko, děkuji
. Já doufám, že se tady všechny brzy dočkáme // na testu, myslím, že bysme si to zasloužili, když chceme přispět k navýšení počtu další generace víc než jen průměrem
.
Nemyslet na to se prostě nedá, člověk to má v hlavě pořád. Já jsem dnes 5 DPO a od rána mám v hlavě myšlenku, že třeba dnes …
Damio, přesně tak. Na kluka jsme si sice počkali, jednou jsem potratila, ale brala jsem to tak nějak „sportovně“, zjistila jsem těhu ve 12tt
, s holkou to bylo jednou a už to bylo … teď je to všechno horší nějak, přitom by si člověk řekl, že děti už má, že se stresovat nebude, ale je to blbost
![]()
Katko a kdy jsi měla OVU? Jestli na tom nejsme podobně … já mám doma testy, ale citlivost 25, tudíž si budu muset počkat, pokud teda MS nedorazí dřív ![]()
Žádné rozloučit. prskat těhu bacily.
gratuluju