Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kačka25 píše:žádný problém jsem neměla, jen to prostě nešlo. První jsme si museli nechat udělat spermiogram manžela, ale ten byl vcelku dobrý. Tak jsem šla já, pročistili mi vejcovody a zkoukli i dělohu. Prý ale bylo vše ok a hned se to povedlo
No to je krasne kolik z nas touzi po dalsim miminku!!! My tedy chce oba dva, ja tedy moc. Nejmladsimu je 5 a ja se citim mlada mit uz jenom velke deti. No zas tak mlada nejsem, je mi 34, ale proste to tak citim. U nas s tim uz tak vsichni pocitaji, kdyz jsme o to jedno mimi prisli, jenom moje babicka ma porad nejake reci.
Damia- jenom by me zajimalo jestli jsi mela nejaky konkretni problem, kdyz jsi sla na tu laparku nebo jenom zjistovani pruchodnosti vejcovodu a jaky byl vysledek? Ja mam na tu laparku zadost uz asi pul roku a porad nevim, no nechce se mi tam, i manzel me zrazuje at se na vsechno vykaslu, ze to pujde samo. Ale ja se v tom topim uz 2 roky, nechce se mi planovat dovca dopredu, co kdybych otehotnela, tak bych letet nechtela atd. Ted jsem mela virozu bala jsem si vzit i leky, no je t proste uz dlouho.
asad píše:
zdravym všechny snažilky! Nevim jestli se kvám mužu přidat,mam za sebou teda tři porody bohužel jen dvě žijici děticky(holky 12,9,let)nejmladši by byl rok ale po třech dnech po porodu svuj boj vzdala.O tom v jine dyskusi.Na prvni dceru jsem čekala 6 let nakonec se po všech nervacejicich vyšetřenich zadařilo,k druhe jsem přišla jak se řika ani nevym jak a třeti my v roce 2009 donesla velka voda a ted bychom chteli zalepit tu velkou bolest ale ono to nějak nejde,snežime se už 4měsic tak nevim. Všem moc držim palečky .Dáša
moc ti přeji, ať se vám to brzy povede ![]()
damia píše:
ahoj holky, taky se k vám přidám a lokofu znám také z jiné diskuseSnažíme se třetí měsíc o třetí, manžel chce holčičku, máme 2 kluky - skoro 7 let a skoro 3 roky. První byl na druhý pokus, druhý po roce a půl snažení a po laparce na první pokus. Teď jsem 10 DPO a čekám co bude
Ahoj Damio!
Taky máme dva kluky (6 a 4 roky), o třetí se už pokoušíme tak dlouho, že už to vůbec neřešíme jestli bychom raději holku nebo ještě jednoho chlapečka. Asi by to byl zázrak, kdyby se zadařilo. ![]()
Každopádně Tobě přeju, aby jsi ty // našla co nejdřív.
A třeba ať se povede i ta holčička.
![]()
asad píše:
zdravym všechny snažilky! Nevim jestli se kvám mužu přidat,mam za sebou teda tři porody bohužel jen dvě žijici děticky(holky 12,9,let)nejmladši by byl rok ale po třech dnech po porodu svuj boj vzdala.O tom v jine dyskusi.Na prvni dceru jsem čekala 6 let nakonec se po všech nervacejicich vyšetřenich zadařilo,k druhe jsem přišla jak se řika ani nevym jak a třeti my v roce 2009 donesla velka voda a ted bychom chteli zalepit tu velkou bolest ale ono to nějak nejde,snežime se už 4měsic tak nevim. Všem moc držim palečky .Dáša
Ahoj Asad!
Mrzí mě, co jste si prožili s nejmladším andílkem. Moc Ti přeju, aby se Vám těhotenství brzy podařilo a všechno probíhalo dobře.
![]()
Ahojte holky, jen Vám sem vlezu s jedním dotazem. Protože jste určitě už zkušené napadlo mě zeptat se tady. Zkoušeli jste si někdy měřit BT během dne? Já ano, a pořád se nemůžu přestat divit, že mi teploměr ukázal 40,4 stupnu
teploměr je funkční. Je to normální? Jinak snažíme se o mimi tři roky. Poslední ms byla jen 1 a půl dne a pak jak když utne, ted ji mám znova v termínu zase mi skončila po necelých dvou dnech(normálně 5dní silná ms), docela silná a pak jak když utne
omlouvám se , že jsem sem tak vlezl! Každopádně budu ráda za každý příspěvek. Terka
Jinak neptám se na těhotenství, ale na tu teplotku, jestli to nemůže být nějaká choroba
nepřijde mi to moc normální.
Tyterka píše:
Jinak neptám se na těhotenství, ale na tu teplotku, jestli to nemůže být nějaká chorobanepřijde mi to moc normální.
BT se jmenuje bazální, jelikož jde o klidovou, tzn, měřit ráno po probuzení, žádný pohyb, jen sáhnout po teploměru, přes den to už není bazální teplota, jinak je jasný, že v těle bude víc teplo, vzdyt miminum se v zadecku tady odecita
Ahaa
tak to byl zase dotaz
moc díky
tak přece jsem se to musela jednou dozvědět
![]()
Sýkorka2 píše:damia píše:Ahoj Damio!
ahoj holky, taky se k vám přidám a lokofu znám také z jiné diskuseSnažíme se třetí měsíc o třetí, manžel chce holčičku, máme 2 kluky - skoro 7 let a skoro 3 roky. První byl na druhý pokus, druhý po roce a půl snažení a po laparce na první pokus. Teď jsem 10 DPO a čekám co bude
Taky máme dva kluky (6 a 4 roky), o třetí se už pokoušíme tak dlouho, že už to vůbec neřešíme jestli bychom raději holku nebo ještě jednoho chlapečka. Asi by to byl zázrak, kdyby se zadařilo.
Každopádně Tobě přeju, aby jsi ty // našla co nejdřív.
A třeba ať se povede i ta holčička.![]()
děkuji a přeji ti, aby to už vyšlo po tak dlouhém snažení ![]()
Ahoj holky,
tak já se jdu asi zas rozloučit nebo co ![]()
Včera jsem zjistila, že jsem těhotná, mimčo by se mělo narodit asi v půlce února.
I když je to plánované, tak nás to překvapilo, nečekali jme, že to vyjde tak brzo ![]()
AHojky holky,
rada bych se taky pridala, vidim tu i zname tvare:-)
damia ahojky,rada te vidim:-)
lenule27 ty nechces nechat PaT zahalet, co? ![]()
novire velka gratulace, to je parada!
Jinak jak vidite dle metriku, mame chlapecka,kteremu budou tri a 16mesicni holcicku a radi bychom treti.Ale holcicka se koji porad o106 a MS od porodu stale nikde, tak to asi hned tak nebude.Asi budu muset sebrat sily a kojeni utnout…
Krasnou nedeli vsem!
Novire píše:
Ahoj holky,
tak já se jdu asi zas rozloučit nebo co
Včera jsem zjistila, že jsem těhotná, mimčo by se mělo narodit asi v půlce února.
I když je to plánované, tak nás to překvapilo, nečekali jme, že to vyjde tak brzo
Ahoj Novire!
To je úžasná novinka, která hned zvedne náladu. Moc gratuluju a přeju, aby všechno probíhalo v pohodě.
(Moc Ti to přeju a tiše závidím.
)