Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
8.6.11 16:35

Sýkorko já jsem nemyslela nějaké popotahování nebo tak.
Jen se podívat do záznamu z operace, co dělali a zda proběhla sterilizace.

• Citovat
  • Upravit
457
8.6.11 17:11
damia píše:
prober to s manželem a zkus toho svého doktora, za zeptání nic nedáš a třeba ti pomůže vše zjistit. Já být na tvém místě, tak bych změnila gynekoložku, to co ti řekla, je fakt hnusný. Víš, pevně věřím, že ti zákrok neudělali a když budeš mít pořádnou pomoc a podporu v jiném gynekologovi tak vám to vyjde :palec:
Pro jiného gynekologa jsem už rozhodnutá (horší bude někoho dobrého najít, aby mě ještě vzali).
Tulinka píše:
Damio, děkuji :kytka: … věřím, že nám to vyjde brzy všem :dance:Sýkorko, já čím víc o tom přemýšlím, tím víc si taky myslím, že ti to neudělala. Pokud ti nedala nic podepsat, bylo by to pro ni velké riziko, mohla bys jí žalovat … Neztrácej naději, opravdu z celého srdce věřím, že vše dobře dopadne :potlesk: :hug:

Já o tom přemýšlím už tři roky. Když jsem otěhotněla poprvé trvalo nám to nějakou dobu, ale víceméně jsme se s manžou tenkrát míjeli. Neřešili jsme to, každý jsme pracovali a společně si užívali si svobodného života. Podruhé jsem otěhotněla po druhé menstruaci po porodu prvního syna. A to jsem ještě plně kojila. A teď už se snažíme tři roky a nic. :nevim:
Mám prostě takový divný pocit, který je podmíněný hlavně tím, že doktorka si nic nepamatuje. Slíbila mi, že se do těch papírů sama podívá a už se neozvala. Vím, že toho má hodně, ale .....
I kdyby mi ten zákrok tenkrát neudělala, měla za mnou přijít a říct mi: „Zeptala jsem se Vás na to ve špatnou dobu, neudělala jsem Vám sterilizaci, ale kdyby jste o ni později měla zájem, můžeme se domluvit a provést ji laparoskopicky.“ Pak by bylo všechno v pořádku, ale říct, že si to nepamatuje. O tu dokumentaci si zažádám a půjdu k jinému gyn.
Moc děkuju všem! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
8.6.11 20:50

Sýkorka2

poptej se kamarádek, jaké mají oni gynekologa a jaký je, určitě někoho najdeš :wink:
moc ti přeji, aby jsi zjistila jen ty dobré zprávy a určitě nám dej vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
9.6.11 09:12
damia píše:
poptej se kamarádek, jaké mají oni gynekologa a jaký je, určitě někoho najdeš :wink:
moc ti přeji, aby jsi zjistila jen ty dobré zprávy a určitě nám dej vědět :wink:

Tak tady přemýšlím o svých kamarádkách a zjišťuju, že i ony chodí ke stejné gynekoložce jako já. Chodí k ní i moje máma, dokonce i budoucí švagrová. Ach jo! Ona paní doktorka působí velice mile a příjemně, ale musíš k ní jít jen jednou ročně na prevenci. Když máš nějaký problém a jdeš k ní třeba za měsíc znovu, už si nepamatuje co máš vlastně za problém. Někdy přemýšlím o tom, jestli si do té své dokumentace vůbec něco zapisuje. :nevim:
Popátrám a snad někoho rozumného najdu. :think:
Určitě dám potom vědět! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
9.6.11 10:08

Sýkorko, držím všechny palce co mám :kytka: , určitě nějakého gynekologa najdeš a tak nějak cítím v kostech, že to dobře dopadne, fakt :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
9.6.11 10:20
Tulinka píše:
Sýkorko, držím všechny palce co mám :kytka: , určitě nějakého gynekologa najdeš a tak nějak cítím v kostech, že to dobře dopadne, fakt :dance: :hug:

Tulinko, moc děkuju. Já už po té době moc v úspěch nevěřím, ale chci si udělat jasno a vědět na čem jsem. Pořád jsem doufala, že se nám to povede a když to nešlo snažila jsem se s tím nějak smířit.
Včera jsme to probrali s manželem a ten mě podporuje. Chceme vědět, jak to tenkrát vlastně bylo.
Já zase držím všechny palce vám holky, ať brzy najdete na testíku // a budu vám moct pogratulovat! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
9.6.11 20:54

Nějak mě začíná bolet břicho, to nevypadá jako že je to dobrý … uvidíme, jaká bude zítra ráno BT …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.6.11 09:56

Ahoj holky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4065
10.6.11 10:34

Ahojte holky, můžu se přidat? :-) Máme doma dvě holčičky (3 a půl roku a rok a půl) a moc ještě toužím po chlapečkovi :-) Manžel se k tomu zatím staví tak, že třetí až za pár let, až budeme mít postavený baráček, ale kartářky mi shodně předpovídají třetí miminko hodně brzo, shodují se na přelomu léta a podzimu 8-) Antiko neberu, jen si manžílek dává pozor, takže myslím, že se to i může podařit :-) Jinak myslím, že zrovna dneska mám ovulku, jsem 15 DC a ráno byl předpisový hleník a už tři dny mě pobolívá podbříšek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
10.6.11 10:59

Ahoj Marinko, jasně, že se přidej, to je paráda, že je nás tolik, co bysme třetí mimi ještě uvítali :dance: .
Tak to jsem zvědavá, jestli kartářky budou mít pravdu a zadaří se ti takhle brzy.
Já jsem si také nechala udělat výklad a nic moc teda :nevim: , doufám, že se nepotvrdí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 11:06

Děkuju za milé přívítání :) Kdybys chtěla, můžu ti dát kontakty na nějaké kartářky na netu, které odpovídají jednu, dvě otázky zadarmo a v té předpovědi u mě se přesně shodly :-) Jedna dokonce věděla, že to bude třetí mimi..Tak to můžeš zkusit :wink: Teď vyrážím s malou na procházku, pak se objevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.6.11 11:22

Vítej.

Zajímavé, kolik lidí chce třetátko. I v mém okolí snad každá známá, či kamarádka čekají třetátko.
A manžel říká, že dvě je na dnešní dobu akorát.

• Citovat
  • Upravit
17211
10.6.11 11:34

MarinkaCu

ahoj, taky tě tu mezi námi vítám a moc ti přeji, aby se vám ten chlapeček povedl :-D My bychom zase brali ke dvoum klukům holčičku :-D
Mě taky kdysi kamarádka po netu věštila, že budeme mít nový domeček a narodí se nám holčička. No narodil se kluk, ale nový domeček už máme, do měsíce se stěhujem, tak že by vyšla i ta holčička :think: Taky jsem už pátrala, že bych se ještě jednou u nějaké kartářky pozeptala, ale chtějí za to moc peněz… Můžeš mi prosím napsat buď sem nebo do vzkazíku nějaký kontakt? Musíme se sice snažit s manželem, ale i taková ta předtucha, že by možná snad se mimčo zadařilo, není na škodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 11:41
lokofa píše:
Vítej.Zajímavé, kolik lidí chce třetátko. I v mém okolí snad každá známá, či kamarádka čekají třetátko.
A manžel říká, že dvě je na dnešní dobu akorát.

tak v mém okolí do třetího jdu snad akorát já, nikdo o tom neví, ale jestli to vyjde, tak to zas bude řečí, ale ať si, chceme to s manžou, okolí je mi fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
10.6.11 12:17

neboj u nás to taky brblá na každem kroku jsem taky exemplář i když švagr taky čeká 3 jenže jeho je to první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí