Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky.Jsem tu nová, tak snad mě vezmete mezi sebe?:o)taky se začínáme snažit o 3tí mimi.
Máme dvě holčičky 5 a 2 a bylo by hezký kdyby nám vyšel ten chlapeček, tak zkusím ovu testy a čínský kal, podle kterého mi vychází počít kluka teď březen pak červen a poslední v tomto roce srpen, tak uvidíme, jen to chceme zkusit, když se nepodaří, tak halvně že bude mimi zdravé:o)
Ahoj @holu, jsme v uzavřené skupině a máme vesměs odrozeno, ale pokud chceš, můžeme tě přidat
držím palce k třetímu miminku!
Ahoj.Aha to nevadí já budu ráda když by jste mě přidaly, alespoň jste zkušenější a budete mi moct poradit ![]()
Jak to máš ty pazitko máš stejné pohlaví dětiček nebo holky i kluka či naopak ![]()
@kofola3 píše:
Ahoj všem..Najdou se spřízněné duše, toužící po třetím mimču???
Já jsem právě dostala MS, tak začínáme pátý snažící měsíc..
Ahoda.Mi se s přítelem snažíme o třetí. Já mám totiž dvě holky a přítel nemá děti, tak se pokoušíme. ![]()
Ahoj holky jestli dovolíte tak bych se k vám ráda přidala. Taky se snažíme o třetí mimi doma mám dva kluky 14 a skoro 12 let s prvního manželství a ted se už snažíme od září a zatím nic. minulý týden jsem byla na laparo a prý je vše v pořádku tak se uvidí jak dál jestli se už konečně zadaří
@snailka @horkam @prcek3 @holu holky, poslu vam pozvánky k nám do uzavřené skupiny, rády vás tam uvidíme