Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
26.2.13 16:26

Ahojky.Jsem tu nová, tak snad mě vezmete mezi sebe?:o)taky se začínáme snažit o 3tí mimi. :) Máme dvě holčičky 5 a 2 a bylo by hezký kdyby nám vyšel ten chlapeček, tak zkusím ovu testy a čínský kal, podle kterého mi vychází počít kluka teď březen pak červen a poslední v tomto roce srpen, tak uvidíme, jen to chceme zkusit, když se nepodaří, tak halvně že bude mimi zdravé:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
26.2.13 16:30

Ahoj @holu, jsme v uzavřené skupině a máme vesměs odrozeno, ale pokud chceš, můžeme tě přidat :-)držím palce k třetímu miminku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.2.13 16:39

Ahoj.Aha to nevadí já budu ráda když by jste mě přidaly, alespoň jste zkušenější a budete mi moct poradit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.2.13 16:41

Jak to máš ty pazitko máš stejné pohlaví dětiček nebo holky i kluka či naopak :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
26.2.13 18:24
@kofola3 píše:
Ahoj všem..Najdou se spřízněné duše, toužící po třetím mimču???
Já jsem právě dostala MS, tak začínáme pátý snažící měsíc..

Ahoda.Mi se s přítelem snažíme o třetí. Já mám totiž dvě holky a přítel nemá děti, tak se pokoušíme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
26.2.13 20:50

Ahoj holky jestli dovolíte tak bych se k vám ráda přidala. Taky se snažíme o třetí mimi doma mám dva kluky 14 a skoro 12 let s prvního manželství a ted se už snažíme od září a zatím nic. minulý týden jsem byla na laparo a prý je vše v pořádku tak se uvidí jak dál jestli se už konečně zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
26.2.13 20:58

@snailka @horkam @prcek3 @holu holky, poslu vam pozvánky k nám do uzavřené skupiny, rády vás tam uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
26.2.13 21:19
@pazitka píše:
@snailka @horkam @prcek3 @holu holky, poslu vam pozvánky k nám do uzavřené skupiny, rády vás tam uvidíme

tak díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
27.2.13 07:21

Také díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...