Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemolko neboj oni si zvyknou
My se snažíme o 4. mimčo a okolí mě nezajímá, protože je to náš život ![]()
Ahoj holky, já to s penězmi mám tak jako vy. Sice dovča jen po ČR+výlety, žádné moře, ale jinak se to dá, záleží, jaký má kdo nároky. Splátek máme taky hafo, ale kdybych si chtěla žít tak, abych si mohla dovolit všechno, tak nemám dítě ani jedno ![]()
Lokofo, myslím na tebe, jak to vypadá?
Tezi, co ty?
tezi píše:
Nemolko neboj oni si zvyknouMy se snažíme o 4. mimčo a okolí mě nezajímá, protože je to náš život
My se snažíme též o 4 mimčo a co si o tom pomyslí okolí nás též nezajímá , máme děti ve věku 17,14,6 a snad se zadařilo mimi je mi 36 a moc bych si přála holčičku mám samé klučíky
Tulinka píše:
Ahoj holky, já to s penězmi mám tak jako vy. Sice dovča jen po ČR+výlety, žádné moře, ale jinak se to dá, záleží, jaký má kdo nároky. Splátek máme taky hafo, ale kdybych si chtěla žít tak, abych si mohla dovolit všechno, tak nemám dítě ani jednoLokofo, myslím na tebe, jak to vypadá?
Tezi, co ty?
Tuli jsme na zamčené. Posílala jsem ti pozvánku
Tuli když si klikneš na profil, někde v pravo musí svítit pozvání do skupiny
ahoj třetisnažilky, prosím o radu, do kolika let věku dítěte musí mít podsedák, nebo autosedačku v autě? Se do klasickýho osobního auta podle mě tři nevejdou a dopředu si dítě nikdy nedám…
vandamara píše:
ahoj třetisnažilky, prosím o radu, do kolika let věku dítěte musí mít podsedák, nebo autosedačku v autě? Se do klasickýho osobního auta podle mě tři nevejdou a dopředu si dítě nikdy nedám…
Vandi za mě je lepší mít díte v bezpečné autosedačce ve předu, než na podsedáku v zadu.
Já bych vozila v sedačce co to jde. Podsedák nemá žádnou ochranu proti bočnímu nárazu.
Jinak je limit tuším výška a věk, aby mohlo jezdit jen tak.
Podsedák jinak může být myslím už od tří, čtyř let. Vím, že někdo už tu klasickou sedačku nekupoval a dával jen podsedák, což já bych neudělala.
Mohla bych také k vám, třetisnažilky a některé už i těhulky? Máme doma dvě holčičky 6 a 3 roky a v novém roce bysme se chtěli snažit o třeťátko, je mi 28. děkuji
zvonilko, ahoj, jsme v uzavrene diskusi, ale napis lokofa a ona te urcite prida ![]()
Ahojky, mohu se také přidat? My se o třetíska začali snažit koncem listopadu. Ale manža trošku straší, že to budou dvojčátka a ještě holky, tak se ho trošku straním
![]()
Ahojky MisaHanuska jsme v uzavřené skupině Třetisnažilky, napiš si o přidání do skupiny, určitě tě lokofa přidá ![]()
Ahojky holky, snažíme se taky o třeťátko
Teda, jak se to vezme, dohromady už tři máme, tak asi o čtvrťátko
Můžu se k vám taky přidat?
Ahojky snailko jsme v uzavřené skupině Třetisnažilky, napiš si o přidání do skupiny. ![]()