Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je ale divný. Stalo se ti to už dřív? Asi ne, co? Na to není snad ani rada. Ascorutin a ležet? nevim, ale držíme pěstičky at jsi už štastná. Vim co to dělá semnou. ![]()
vandamara píše:
To je ale divný. Stalo se ti to už dřív? Asi ne, co? Na to není snad ani rada. Ascorutin a ležet? nevim, ale držíme pěstičky at jsi už štastná. Vim co to dělá semnou.
Jo měla. V druhém těhotenství.
A ležet nepomuže, když je embryo špatně založené, tak nepomuže ani stát na hlavě.
Holky díky moc za podporu.
Lokofo moc držíme pěsti, aby špinění přestalo a mohla sis začít užívat to, že jsi těhotná a těšit se na miminko.
dami krásná holčička! nádhera!
lokofo tichá gratulace- ted uz to musi vyjit!!!
ja prave cekam na svou druhou MS, vubec nevim, jak budu mit dlouhy cyklus, pred tehu to bylo ruzne- od 28 do 40 dni, tak uvidime
ted zatim nemerim- nejak to s detma nedavam, potvurky, vstavaji mezi patou a pul sestou ![]()
Pažitko třeba druhá MS už nedorazí
A teplotu můžeš měřit těsně před tím než vstávají děti nebo musíš vstát hned? Pokud je ten čas pořád +- stejný, tak bych neřešila v kolik.
Lokofo tak jak?
A test jsi ještě zkoušela nebo to necháš na zítra. A je to jenom špinění? Přeju, aby to dopadlo dobře,
tezi píše:
A test jsi ještě zkoušela nebo to necháš na zítra. A je to jenom špinění? Přeju, aby to dopadlo dobře,
No já už evím jak mám definovat co je ještě špinění a co už slabé krvácení???
Lokofo určitě to bude v pohodě
a miminko se jenom pořádně zavrtává ![]()
Lokofo ta čárka je určitě tmavší než ta včerejší. Myslím si, že je to naprosto jasné
a hlavně přeju, aby špinění brzo přešlo a mohla ses už konečně těšit ![]()
tezi píše:
Lokofo ta čárka je určitě tmavší než ta včerejší. Myslím si, že je to naprosto jasnéa hlavně přeju, aby špinění brzo přešlo a mohla ses už konečně těšit
Děkuju.
Odpoledne si jdu k dr pro utriš nebo něco, tak uvidíme, co mi napíše.
loky já myslela, že už to špinění máš za sebou a zase
Tak snad ti doktor pomůže a mimísek bude bojovat
damia píše:
loky já myslela, že už to špinění máš za sebou a zaseTak snad ti doktor pomůže a mimísek bude bojovat
Nemám, kdepak.
Já nemůžu mít nic normální