Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
31.10.11 12:33
asad píše:
ahoj holky !tak dneska jsem si koupila ten kontryhelovy čaj a kyselinu lystovou (forte) ale ovulačni testiky u nás neseženu jsme tekovy zapadakov.Můžu ten čaj přisladit aspon´medem nesnášim bylinky a kolik brát te lystovky stačí jedna tableta porad´te

S čajem neporadím.
Listovky zatím stačí jedna

• Citovat
  • Upravit
58838
31.10.11 12:34

Asad čaj sladím medem, samotný bych ho nevypila ani náhodou. Na listovce je určitě napsané doporučené dávkování, většinou se bere 1-2 tablety za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.11.11 08:00

Dobré ráno holky

• Citovat
  • Upravit
58838
2.11.11 08:03

Lokofo :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.11.11 08:04

Tezi mně by zajímalo, kdy byla ta ovulka, fakt.
Už včera jsem měla dušíka, takže v podstatě týden před ms. ta má dorazit až kolem 8.11

• Citovat
  • Upravit
58838
2.11.11 08:07

Já vám sem dám zase svůj graf. S tímhle jsem totiž vůbec nepočítala. Po zkušenostech jsem brala, že dostanu MS po revizi + ještě další cyklus bude anovulační, proto jsem neřešila žádnou ochranu a užívali si naostro A ono asi ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
2.11.11 08:07

**Lokofo ** 8-o :dance: :pankac: :potlesk: paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.11.11 08:08
tezi píše:
Já vám sem dám zase svůj graf. S tímhle jsem totiž vůbec nepočítala. Po zkušenostech jsem brala, že dostanu MS po revizi + ještě další cyklus bude anovulační, proto jsem neřešila žádnou ochranu a užívali si naostro A ono asi ne :nevim:

Nooo asi neee :palec:

• Citovat
  • Upravit
58838

Lokofo podle grafu bych řekla 16DC, ale podle testu to muselo být ještě tak o 2-3 dny dřív :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052

Tezi, grafu bohužel nerozumím :think: ..... uveď mě do problému :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.11.11 08:09
tezi píše:
Lokofo podle grafu bych řekla 16DC, ale podle testu to muselo být ještě tak o 2-3 dny dřív :nevim:

16dc určitě ne, tam sice jep okles, ale čípek byl už dva dny zavřený.

Jediné, kdy mě napadá, 13dc. 12 dc pozitivní ovu test.
Tím, že bych byla 10DPO

• Citovat
  • Upravit
58838
2.11.11 08:13

Lokofo to by klidně mohlo být.
No on už mi v neděli ráno říkal manžel, že se mu zdá jako při ovulaci. Tak jsem zkusila čípek a nebyl téměř nahmatatelný. V té chvíli jsem to už nechala tak, protože v sobotu večer bez ochrany, tak už jsem to neřešila. Ale pořád jsem tak nějak doufala, no v pondělí už bylo jasno a dneska úplně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.11.11 08:15
tezi píše:
Lokofo to by klidně mohlo být.
No on už mi v neděli ráno říkal manžel, že se mu zdá jako při ovulaci. Tak jsem zkusila čípek a nebyl téměř nahmatatelný. V té chvíli jsem to už nechala tak, protože v sobotu večer bez ochrany, tak už jsem to neřešila. Ale pořád jsem tak nějak doufala, no v pondělí už bylo jasno a dneska úplně :jazyk:

No a příroda to rozlouskne jedna dvě.

• Citovat
  • Upravit
58838
2.11.11 08:16

Tulinko jde o to, že jsem dnes 5 týdnů po revizi a počítala jsem s anovulačním cyklem tzn. křivka se drží +- pořád stejně - tak jak je ten začátek. Jenomže v neděli(21DC) byl obrovský pokles a v pondělí okamžitě vzestup = úplně ukázková ovulace.
Měřila jsem spíš abych si zvykla na nový teploměr než začneme znovu zkoušet a čekala jsem na první porevizní MS. Teď mám strach, že prostě nedorazí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
2.11.11 08:16

Lokofo asi tak nějak. Jsem říkala, že to prostě nechám na přírodě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie