Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asad čaj sladím medem, samotný bych ho nevypila ani náhodou. Na listovce je určitě napsané doporučené dávkování, většinou se bere 1-2 tablety za den
Tezi mně by zajímalo, kdy byla ta ovulka, fakt.
Už včera jsem měla dušíka, takže v podstatě týden před ms. ta má dorazit až kolem 8.11
Já vám sem dám zase svůj graf. S tímhle jsem totiž vůbec nepočítala. Po zkušenostech jsem brala, že dostanu MS po revizi + ještě další cyklus bude anovulační, proto jsem neřešila žádnou ochranu a užívali si naostro A ono asi ne ![]()
tezi píše:
Já vám sem dám zase svůj graf. S tímhle jsem totiž vůbec nepočítala. Po zkušenostech jsem brala, že dostanu MS po revizi + ještě další cyklus bude anovulační, proto jsem neřešila žádnou ochranu a užívali si naostro A ono asi ne
Nooo asi neee ![]()
Lokofo podle grafu bych řekla 16DC, ale podle testu to muselo být ještě tak o 2-3 dny dřív ![]()
tezi píše:
Lokofo podle grafu bych řekla 16DC, ale podle testu to muselo být ještě tak o 2-3 dny dřív
16dc určitě ne, tam sice jep okles, ale čípek byl už dva dny zavřený.
Jediné, kdy mě napadá, 13dc. 12 dc pozitivní ovu test.
Tím, že bych byla 10DPO
Lokofo to by klidně mohlo být.
No on už mi v neděli ráno říkal manžel, že se mu zdá jako při ovulaci. Tak jsem zkusila čípek a nebyl téměř nahmatatelný. V té chvíli jsem to už nechala tak, protože v sobotu večer bez ochrany, tak už jsem to neřešila. Ale pořád jsem tak nějak doufala, no v pondělí už bylo jasno a dneska úplně ![]()
tezi píše:
Lokofo to by klidně mohlo být.
No on už mi v neděli ráno říkal manžel, že se mu zdá jako při ovulaci. Tak jsem zkusila čípek a nebyl téměř nahmatatelný. V té chvíli jsem to už nechala tak, protože v sobotu večer bez ochrany, tak už jsem to neřešila. Ale pořád jsem tak nějak doufala, no v pondělí už bylo jasno a dneska úplně
No a příroda to rozlouskne jedna dvě.
Tulinko jde o to, že jsem dnes 5 týdnů po revizi a počítala jsem s anovulačním cyklem tzn. křivka se drží +- pořád stejně - tak jak je ten začátek. Jenomže v neděli(21DC) byl obrovský pokles a v pondělí okamžitě vzestup = úplně ukázková ovulace.
Měřila jsem spíš abych si zvykla na nový teploměr než začneme znovu zkoušet a čekala jsem na první porevizní MS. Teď mám strach, že prostě nedorazí ![]()
Lokofo asi tak nějak. Jsem říkala, že to prostě nechám na přírodě ![]()
S čajem neporadím.
Listovky zatím stačí jedna