Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lokofo teplotu ne, ale podle mě to může rozházet celkově tělo. A taky bych řekla ovu kolem toho 19DC ![]()
tezi píše:
Lokofo teplotu ne, ale podle mě to může rozházet celkově tělo. A taky bych řekla ovu kolem toho 19DC
Ale nebyla. byla 16dc, to vím
A tento cyklus už taky byla, ale s grafem to nehlo absolutně.
Taky bych řekla, že tenhle cyklus už ovu byla někdy v době, když jsi neměřila. Ale vidím, že jsi dělala ovu testy a teda ta teplota je dost vysoko. Opravdu nevím co poradit.
přidávám se k tezi tvé tělo křičí o pomoc grafy jsou šílené opravdu to chce nějakou změnu jakou musíš vědět ty sama ![]()
Lojzička píše:
přidávám se k tezi tvé tělo křičí o pomoc grafy jsou šílené opravdu to chce nějakou změnu jakou musíš vědět ty sama
Jenže dokud jsem nemocná beru atb, nemužu na graf spoléhat. Takže pořád nějak čekám na cyklus, kdy nebudu nemocná a brát atb.
tezi píše:
Taky bych řekla, že tenhle cyklus už ovu byla někdy v době, když jsi neměřila. Ale vidím, že jsi dělala ovu testy a teda ta teplota je dost vysoko. Opravdu nevím co poradit.
Jo dělala jsem testy. Ovu byla včera nebo předevčírem.A tam už jsem měřila.
Ty dva dny neměření neměly cenu, jeden den se mi pokazil teploměr a druhý už jsem měla horečky.
A nebo je to tím gynexem.
Jedu s ním druhý cyklus a graf je pomatený, jako ten předtím. Těžko říct.
Lokofo a gynex už jsi někdy před tím zkoušela nebo ne? Klidně to může být i tím. Asi bych ho zkusila vysadit na další cyklus a uvidíš co to udělá
No já kdysi otěhotněla při angíně, když jsem brala ATB
Ale je pravda, že tenkrát jsem se tím vším totálně odrovnala, i když to je hodně slabé slovo na to, co potom následovalo.
tezi píše:
Lokofo a gynex už jsi někdy před tím zkoušela nebo ne? Klidně to může být i tím. Asi bych ho zkusila vysadit na další cyklus a uvidíš co to udělá
No já kdysi otěhotněla při angíně, když jsem brala ATBAle je pravda, že tenkrát jsem se tím vším totálně odrovnala, i když to je hodně slabé slovo na to, co potom následovalo.
Ano kapala jsem ho květen a červen, v červnu jsem otěhotněla, ale mimoděložně.
Ale grafy už nedohledám.
Ale co vím, tak ten první měsíc kapání gynexu v tom květnu mi graf tohle nedělal.
A oba grafy tedka a minulý měsíc začaly blbnout v době, kdy jsem onemocněla.
Každopádně se stejně ted v listopadu po MS objednávám k dr na preventivku, tak to pořešíme i s UTZ
Holky, vy jste tady takový odbornice koukám, můžete mi prozradit, pokud víte, co to znamená nízká hladina ovariálních hormonů a co to může pro ženu znamenat? Moje známá byla na vyšetření odhedně darování vajíček a včera jí volali toto, bez dalšího vysvětlení, jen že darovat nemůže, že se má soustředit sama na sebe …
Tulinka píše:
Holky, vy jste tady takový odbornice koukám, můžete mi prozradit, pokud víte, co to znamená nízká hladina ovariálních hormonů a co to může pro ženu znamenat? Moje známá byla na vyšetření odhedně darování vajíček a včera jí volali toto, bez dalšího vysvětlení, jen že darovat nemůže, že se má soustředit sama na sebe …
Ovariální hormon je LH ne???Hormon, který narustá, když dochází k ovulaci.
Pokud je nízká, tak nedochází k ovu???
ahoj holky! dlouho jsem tady nebyla nestíham a navic u nás nic noveho už jsem zoufalá .Tak se chci zeptat jak je to ztou bazalni teplotou nemám stí vubec žádne zkušenosti ale jak to tak vidím ,tak budu muset na to nějak jinak .Berete někdo listovku a kolik to tak stoji penízek ,nachce se mi do lekárny to jít zjištovat
Ony nebyly nízko jako nízko, ale po poklesu se pořád držely na nějakýžch 36,8 a to po ovu mívám nad 37.