Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lokofo ono to fakt může být hodně ovlivněné nemocí nebo antibiotiky. V tomhle nemůžu poradit, protože při měření BT jsem byla vždycky zdravá ![]()
A jsem ráda, že je to jenom nachlazení rýma a kašel, protože mít je na hromadě všechny 3 najednou by bylo hodně blbé, i když možná lepší všichni najednou než postupně ![]()
tezi píše:
Lokofo ono to fakt může být hodně ovlivněné nemocí nebo antibiotiky. V tomhle nemůžu poradit, protože při měření BT jsem byla vždycky zdravá
A jsem ráda, že je to jenom nachlazení rýma a kašel, protože mít je na hromadě všechny 3 najednou by bylo hodně blbé, i když možná lepší všichni najednou než postupně
ATB neovlivnují. To spíš ta angína, chřipka a podobné
Lokofo ATB asi přímo neovlivňují BT, ale dokážou v těle nadělat velkou paseku
Naposledy jsem teda ATB měla před skoro 6 lety, brala jsem je asi 3-4 týdny v kuse a co to se mnou dělalo za psí kusy bylo fakt šílené ![]()
tezi píše:
Lokofo ATB asi přímo neovlivňují BT, ale dokážou v těle nadělat velkou pasekuNaposledy jsem teda ATB měla před skoro 6 lety, brala jsem je asi 3-4 týdny v kuse a co to se mnou dělalo za psí kusy bylo fakt šílené
To jo, je to svinstvo, když to ale bez nich nejde, nedá se nic dělat.
Lokofo to já naprosto chápu, že občas to nejde
Ale asi bych potom na ten graf úplně nespolíhala ![]()
tezi píše:
Lokofo to já naprosto chápu, že občas to nejdeAle asi bych potom na ten graf úplně nespolíhala
No taky na něho nepsoléhám. Psala jsem, že nesedí.
ahojky loky…jen se tak dívám,jak krásně ti jde váha dolů…tet jsem na tom podobně váhově,jako ty a já bych se chtěla dostat na těch 60 kg----porat ,jak to děláš??? ![]()
kotýsek píše:
ahojky loky…jen se tak dívám,jak krásně ti jde váha dolů…tet jsme na tom podobně váhově,jako ty a já bych se chtěla dostat na těch 60 kg----porat ,jak to děláš???
Už jsem psala vícekrá. Já dělím stravu.
Lokofo a ty ovuluješ jen ob měsíc,že?už jsi zjistila,který měsíc?
Holky mě dnes tvrdně bříško a já musím být v práci
už aby bylo pondělí jdu na kontrolu
Lojzička píše:
Lokofo a ty ovuluješ jen ob měsíc,že?už jsi zjistila,který měsíc?
Holky mě dnes tvrdně bříško a já musím být v práciuž aby bylo pondělí jdu na kontrolu
Ne ovuluju každý měsíc. Vaječníky mám oba.
Jen u jednoho chybí vejcovod, tak uvolněné vajíčko nemá být kde oplodněno
Lojzička píše:
no tak máš šanci i tak jen ob měsíc ne?
nEVÍM. dOKTOŘI ŘÍKAJÍ, ŽE NE.
Ze i s jednim vejcovodem je šance 90% a ne 50
no tak to je asi pravda já nemám zkušenosti s tímto problémem ![]()
Tak manžel vzal to moje přibírání hodně vážně a vykrmuje mě úplně neuvěřitelně
Uvidím za měsíc jak na tom budu ![]()