Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58838
19.10.11 12:38

Lokofo tak se brzo uzdrav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
19.10.11 12:52
Lojzička píše:
Lokofo jak krk,asi jsi mě nakazila :lol: :lol: od noci mě bolí v krku už mám vypitý zázvorový čaj a pak budu kloktat sůl a v 11do práce :mavam:
Pažitko sleduji,že jste vlastně přestali kojit jak já s malým též měl 20 měsíců :palec:

jj, necelych dvacet mes., ted bych tak nejak mela mit ovu, jsem zvedava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
19.10.11 16:54
tezi píše:
Lokofo tak se brzo uzdrav

Děkuju.
Takhle bídně mi snad nikdy nebylo.

• Citovat
  • Upravit
58838
19.10.11 17:27

Tak mám za sebou další kontrolu, tentokrát na kožním. Zkusila jsem to teď odpoledne a nikdo tam nebyl, takže super :dance: Už mám žádanku na chirurgii na vyříznutí, tak si najdu telefon a objednám se. Ještě tam dr. našla jedno znamínko na zádech a jinak všechno v pohodě. Takže se mi ten seznam pěkně krátí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
22.10.11 15:53

alespoň máš to čekání čím vyplnit :palec:
já jsem taky marod po šílené bolesti v krku obrovská rýma,bolest hlavy no prostě jako každý kdo je nachlazený nic se mi nechce dělat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.10.11 15:56
Lojzička píše:
alespoň máš to čekání čím vyplnit :palec:
já jsem taky marod po šílené bolesti v krku obrovská rýma,bolest hlavy no prostě jako každý kdo je nachlazený nic se mi nechce dělat :-(

Ať jsi brzo fit.
Já jsem tak nebyla schopna nic ve středu.

• Citovat
  • Upravit
58838
22.10.11 16:06

Lojzičko přeju brzké uzdravení :hug:
Jsem poslala děti s manželem ven, tak mám doma naprosté ticho a klid. Trošku tady uklízím a chtěla bych (potřebuju nutně) žehlit :jazyk:
Na chirurgii doktor v pátek neordinoval :zed: Tak se objednám až v úterý. V pondělí musím holky odvézt do školy a do školky dřív, protože mám volat doktorovi a potom už bych nestíhala. Ještě musím do Prahy pro jídelníček, no tak jsem zvědavá jak to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
22.10.11 16:36

Ahoj holky, pořád vás sleduji ostřížím okem :lol: .
Přejí vám, ať se brzy vymarodíte. O mě se taky něco pokoušelo, ale naštěstí jsem to zažehnala vitamínem C a Mullerovými pastylkami, takže to nebylo nic vážného naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.10.11 16:55
Tulinka píše:
Ahoj holky, pořád vás sleduji ostřížím okem :lol: .
Přejí vám, ať se brzy vymarodíte. O mě se taky něco pokoušelo, ale naštěstí jsem to zažehnala vitamínem C a Mullerovými pastylkami, takže to nebylo nic vážného naštěstí.

A jak se vám vede?

• Citovat
  • Upravit
4052
22.10.11 17:06

Lokofo, děkuji za optání :huban: , máme se fajn. Miminko kope den ode dne víc, už jsem nakoupila i pár oblečků a bříško už odhalili i ti, co vůbec netušili :-D . Jen si říkám, že je až škoda, že to tak letí, za chvíli jsou Vánoce a pak už jen pár týdnů … ale jsem moc ráda, že děti se strašně těší, vybírají se mnou všechno co se týká miminka a už mi manžel konečně začal svoje „večerní diskuse s mrňouskem“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.10.11 17:11
Tulinka píše:
Lokofo, děkuji za optání :huban: , máme se fajn. Miminko kope den ode dne víc, už jsem nakoupila i pár oblečků a bříško už odhalili i ti, co vůbec netušili :-D . Jen si říkám, že je až škoda, že to tak letí, za chvíli jsou Vánoce a pak už jen pár týdnů … ale jsem moc ráda, že děti se strašně těší, vybírají se mnou všechno co se týká miminka a už mi manžel konečně začal svoje „večerní diskuse s mrňouskem“ :lol:

To závidím :-)

• Citovat
  • Upravit
11860
22.10.11 19:12

Tuli, to je moc pekne! Mas pravdu, po vanocich uz to bude cobydup (druhorozenou mám 6.2., ale termín jsem měla 14.2.), ale zase ke konci uz si clovek preje, aby to prislo, ze?
Holky, uzdravte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
23.10.11 10:37

pazitko si pamatuji ten konec asi tak od 38tt jsem chtěla,aby mimi už přišlo a vždy jsem rodila přesně na den oba porody 40tt dle PMS oba dva říkali v porodnici ,že to moc tak přesně nebýva tak jsem zvědavá ,ale nepočítám momentálně s ničím chci se být už po té genetice o je můj strašák :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.10.11 10:55

Lojzičko nebojj.

Já jsem ted nějak v klidu, jako bych bud tušila,že se brzo podaří a nebo je to klid před bouří a tahle ms mě rozseká.

• Citovat
  • Upravit
11551
23.10.11 11:01

já byla v klidu než jsem otěhotněla tímto těhu a pak překvapení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat