Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11551
6.11.11 10:11

No já jsem jedináček a nechtěla bych jednáčka ani za nic,ale kluky mám o hodně od sebe manžela jsem tay přemlouvala dlouho on je zase ze 4dětí a tak jsem ráda tak jak to je a on taky by neměnil :palec:
du uklízet vařit přepravovat do škola mladého atd.atd. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.11.11 10:20

No máme kolem 30t.Takže nic moc a v práci nepočítám víc jak 10t.,takže si moc nepolepšíme.Leda,že by manžel našel lepší práci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.11.11 10:22
saxa píše:
No máme kolem 30t.Takže nic moc a v práci nepočítám víc jak 10t.,takže si moc nepolepšíme.Leda,že by manžel našel lepší práci :nevim:

No jsou i lidi, kteří mají sotva 20 tisíc a někteří ani to ne.

• Citovat
  • Upravit
243
6.11.11 10:30
lokofa píše:
saxa píše:
No máme kolem 30t.Takže nic moc a v práci nepočítám víc jak 10t.,takže si moc nepolepšíme.Leda,že by manžel našel lepší práci :nevim:
No jsou i lidi, kteří mají sotva 20 tisíc a někteří ani to ne.

A to se třemi dětmi?Máme taky hypotéku,sice jen 3500,ale jsou to taky peníze. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.11.11 10:31
saxa píše:
lokofa píše:
saxa píše:
No jsou i lidi, kteří mají sotva 20 tisíc a někteří ani to ne.
A to se třemi dětmi?Máme taky hypotéku,sice jen 3500,ale jsou to taky peníze. :-?

Ano i se třemi dětmi.

• Citovat
  • Upravit
11551
6.11.11 11:55

máme též hypotéku a na 30tisíc se nedostaneme ani když oba pracujeme :lol: a to máme školáka v 6třídě to už je sakra náročné se třiceti bych si pískala na mateřské to bych měla i 4děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
6.11.11 14:11

no my mame teky něco kolem 30tisic dvě dcery 12let 9 let maji taky sve nároky ktomu hypoteku a pujčku zustava nám nějakych 12-13 tisc ,ale ještě si zajedem i na to dovčo sice jen po krásach naši vlasti ale v zimně i na lyže .Ktomu rodiny dum krterý taky potřebuje své ,ale jal už bylo napsáno ,to bychom nemněli žádne nebo max 1 ditě.Přesto chceme jit do dalšího dítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
6.11.11 14:44

přesně tak každé období dítěte má své nároky každý je na tom finančně jinak,ale to není ten problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
6.11.11 15:06

holky já se loučím nejsem zvědavá na to,aby mi nikdo cizí tady s diskuze psal nepříjmné soukromé zprávy hold nevýhoda otevřené diskuze mějte se pěkně a hodně zdravíčka pro děti i vás :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.11.11 15:09
Lojzička píše:
holky já se loučím nejsem zvědavá na to,aby mi nikdo cizí tady s diskuze psal nepříjmné soukromé zprávy hold nevýhoda otevřené diskuze mějte se pěkně a hodně zdravíčka pro děti i vás :mavam:

Co blázníš, co se stalo.

• Citovat
  • Upravit
58838
6.11.11 16:02

Ahoj holky,
my jsme dneska jezdili po nákupech, ale už mám kompletně vybavené děti na zimu :dance: :dance: :dance: Dneska jsem ještě dokupovala boty pro mrňata a bundu pro Elišku. A v Globusu jsme udělali obr nákup, ale už máme kompletně všechno na Mikuláše a Vánoce (teda nemyslím dárky, ale na pečení a kolekce), takže už to nemusím řešit za nějaké 2-3 týdny kdy budou v obchodech hromady lidí :wink:
No a v jednom centru měli vystavené auto Mercedes Viano a všechny dětičky se nám do něj zamilovali :roll: :oops: Možná v budoucnu bude, podle toho jak manželovi bude vycházet práce :jazyk:
Ještě jedna věc - u 3 dětí není zase až takový problém auto.
A naprosto souhlasím s holkama ohldně dětí a peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
6.11.11 19:45

Ahoj holky-
Lojzi neblazni- nejaky provokater- stejne bychom mely jit na uzavrenou diskusi, co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
6.11.11 19:47

Pazitko už je založená a řekla bych, že už máš i pozvánku :wink:

Příspěvek upraven 06.11.11 v 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
6.11.11 19:49

super, uz jsem vas nasla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
6.11.11 19:56

ahooj mužeme se přidat? čekáme 3 mimi i když rodina se teda na nás tváří jak na exoty takže se nám to pomalu ani nikde nechce říkat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí