Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já jsem jedináček a nechtěla bych jednáčka ani za nic,ale kluky mám o hodně od sebe manžela jsem tay přemlouvala dlouho on je zase ze 4dětí a tak jsem ráda tak jak to je a on taky by neměnil ![]()
du uklízet vařit přepravovat do škola mladého atd.atd. ![]()
No máme kolem 30t.Takže nic moc a v práci nepočítám víc jak 10t.,takže si moc nepolepšíme.Leda,že by manžel našel lepší práci ![]()
saxa píše:
No máme kolem 30t.Takže nic moc a v práci nepočítám víc jak 10t.,takže si moc nepolepšíme.Leda,že by manžel našel lepší práci
No jsou i lidi, kteří mají sotva 20 tisíc a někteří ani to ne.
lokofa píše:saxa píše:No jsou i lidi, kteří mají sotva 20 tisíc a někteří ani to ne.
No máme kolem 30t.Takže nic moc a v práci nepočítám víc jak 10t.,takže si moc nepolepšíme.Leda,že by manžel našel lepší práci
A to se třemi dětmi?Máme taky hypotéku,sice jen 3500,ale jsou to taky peníze. ![]()
saxa píše:lokofa píše:A to se třemi dětmi?Máme taky hypotéku,sice jen 3500,ale jsou to taky peníze.saxa píše:No jsou i lidi, kteří mají sotva 20 tisíc a někteří ani to ne.
Ano i se třemi dětmi.
máme též hypotéku a na 30tisíc se nedostaneme ani když oba pracujeme
a to máme školáka v 6třídě to už je sakra náročné se třiceti bych si pískala na mateřské to bych měla i 4děti ![]()
no my mame teky něco kolem 30tisic dvě dcery 12let 9 let maji taky sve nároky ktomu hypoteku a pujčku zustava nám nějakych 12-13 tisc ,ale ještě si zajedem i na to dovčo sice jen po krásach naši vlasti ale v zimně i na lyže .Ktomu rodiny dum krterý taky potřebuje své ,ale jal už bylo napsáno ,to bychom nemněli žádne nebo max 1 ditě.Přesto chceme jit do dalšího dítka
přesně tak každé období dítěte má své nároky každý je na tom finančně jinak,ale to není ten problém ![]()
holky já se loučím nejsem zvědavá na to,aby mi nikdo cizí tady s diskuze psal nepříjmné soukromé zprávy hold nevýhoda otevřené diskuze mějte se pěkně a hodně zdravíčka pro děti i vás ![]()
Lojzička píše:
holky já se loučím nejsem zvědavá na to,aby mi nikdo cizí tady s diskuze psal nepříjmné soukromé zprávy hold nevýhoda otevřené diskuze mějte se pěkně a hodně zdravíčka pro děti i vás
Co blázníš, co se stalo.
Ahoj holky,
my jsme dneska jezdili po nákupech, ale už mám kompletně vybavené děti na zimu
Dneska jsem ještě dokupovala boty pro mrňata a bundu pro Elišku. A v Globusu jsme udělali obr nákup, ale už máme kompletně všechno na Mikuláše a Vánoce (teda nemyslím dárky, ale na pečení a kolekce), takže už to nemusím řešit za nějaké 2-3 týdny kdy budou v obchodech hromady lidí ![]()
No a v jednom centru měli vystavené auto Mercedes Viano a všechny dětičky se nám do něj zamilovali
Možná v budoucnu bude, podle toho jak manželovi bude vycházet práce ![]()
Ještě jedna věc - u 3 dětí není zase až takový problém auto.
A naprosto souhlasím s holkama ohldně dětí a peněz.
Ahoj holky-
Lojzi neblazni- nejaky provokater- stejne bychom mely jit na uzavrenou diskusi, co vy na to?
Pazitko už je založená a řekla bych, že už máš i pozvánku ![]()
Příspěvek upraven 06.11.11 v 19:51
ahooj mužeme se přidat? čekáme 3 mimi i když rodina se teda na nás tváří jak na exoty takže se nám to pomalu ani nikde nechce říkat ![]()