Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
1.6.11 21:25
lokofa píše:
Sýkorka2 píše:
Neztrácej naději! Vím, co prožíváš, ale ještě se nesnažíte tak dlouho, abys musela ztratit i tu naději. My se snažíme tří roky a skoro dva roky za dohledu mé gynekoložky (CAR jsme nechtěli). Neboj, určo se to povede, u mě je to jiné! Tolik Ti držím palečky! :hug:
No moje gyndařka je v caru, ale má tam jen ambulanci. Jinak pracuje normálně v nemocnici.
Car jako takový odmítáme oba, zatím pořád nějaká šance je.
Sice menší,ale je.
Horší je, že manžel na třetě moc přesvědčený není, vidím na něm, že to fakt dělá jen kvuli mě a nějak mám obavu, že se blokne a budu mít smůlu.

Tak to znám. Manža je na tom podobně. Nejdřív mě to dalo práci ho nějak přesvědčit, ale byl skvělej, opravdu mě podporoval a snažil se (kdy měl :oops: ). Ale když to nešlo, nějak to vzdal. Já nad tím dost přemýšlím a mrzí mě to, ale na CAR nemám odvahu. Takže necháme to tak jak to je a já budu potichounku jen a jen doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.6.11 21:26
Sýkorka2 píše:
lokofa píše:
Sýkorka2 píše:
Neztrácej naději! Vím, co prožíváš, ale ještě se nesnažíte tak dlouho, abys musela ztratit i tu naději. My se snažíme tří roky a skoro dva roky za dohledu mé gynekoložky (CAR jsme nechtěli). Neboj, určo se to povede, u mě je to jiné! Tolik Ti držím palečky! :hug:
No moje gyndařka je v caru, ale má tam jen ambulanci. Jinak pracuje normálně v nemocnici.
Car jako takový odmítáme oba, zatím pořád nějaká šance je.
Sice menší,ale je.
Horší je, že manžel na třetě moc přesvědčený není, vidím na něm, že to fakt dělá jen kvuli mě a nějak mám obavu, že se blokne a budu mít smůlu.
Tak to znám. Manža je na tom podobně. Nejdřív mě to dalo práci ho nějak přesvědčit, ale byl skvělej, opravdu mě podporoval a snažil se (kdy měl :oops: ). Ale když to nešlo, nějak to vzdal. Já nad tím dost přemýšlím a mrzí mě to, ale na CAR nemám odvahu. Takže necháme to tak jak to je a já budu potichounku jen a jen doufat.

Pravda. Prvně řekl rezolutně ne, pak uvidíme…pořád říká, že se na třetí necítí…možná doufá, že to nevyjde a fakt to dělá jen pro můj „klid“.....nevím.
Třeba bych byla klidnější, kdybych věděla, že ho opravdu chce i on a i on pro to dělal maximum…

• Citovat
  • Upravit
533
1.6.11 21:37
lokofa píše:
Ahoj všem..Najdou se spřízněné duše, toužící po třetím mimču???
Já jsem právě dostala MS, tak začínáme pátý snažící měsíc..

jůůů diskuze mi šitá na míru.. od příštího měsíce jdem na to ;)
doma mám 4 letou a 2 letou treperendu.. doufám v početí chlapečka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
1.6.11 21:43

Lokofo to mě mrzí, že tě v tom chlap plně nepodporuje, počkat by nešlo.. třeba k tomu dozraje.. já o třetím breptala už po porodu druhé a až letos v lednu jsme se domluvili na půlce roku a můj do toho jde naplno.. je už připravenej na další „mateřství“ možná by bylo lepší dát chlapovi víc času.. i když je mi jasné, že když tikaj, težko se přehlušujou…
já se u sebe bojim, že mi nikdy tikat nepřestanou… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.6.11 21:47
Lamiia píše:
Lokofo to mě mrzí, že tě v tom chlap plně nepodporuje, počkat by nešlo.. třeba k tomu dozraje.. já o třetím breptala už po porodu druhé a až letos v lednu jsme se domluvili na půlce roku a můj do toho jde naplno.. je už připravenej na další „mateřství“ možná by bylo lepší dát chlapovi víc času.. i když je mi jasné, že když tikaj, težko se přehlušujou…
já se u sebe bojim, že mi nikdy tikat nepřestanou… :roll: :roll:

Jo to by šlo…ljenže já moc čekat nechci.
Jak dlouho nám trvala Elinka. V tom snažení spousta potratů.....
Ted jsem po laparce bez vejcovodu. Sama dr říkala, že to může trvat ještě dýl…
Mi přijde, že kdyby někde v koutku duše v třetě nedoufal, tak to ani nezkouší… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
1.6.11 21:49

On se právě bojí toho, že touha po dalším mimču nepřestane.
Po prvním jsem říkala druhé nikdy. V necelém roce malého jsem začala toužit…
Po porodu Elinky jsem hned na sále řekla, že chci třetí (si klepal na čelo)
Dneska mi říkal, jooo třetí a pak budeš chtít 4, pak 5.

Já jsem vždycky chtěla děti dvě, jen prostě ted vímk, cítím, že nejsem naplněná, že nám někdo domachybí

• Citovat
  • Upravit
7369
1.6.11 22:00

Holky, ja bych se pridala, jenom rozdil v tom, ze se snazime o ctvrte. Ale to uz je skoro stejne :mrgreen: . Ja mela ZT a od te doby po te pauze uz 2roky a furt nic! A to jsem predtim otehotnela 4× prvni mesic. No my uz mame za sebou nejake vysetreni a vse ok. Jenom na tu laparku nemam nejak odvahu. Byli jsme i v caru , ale ivf i ivi jsme odmitli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
1.6.11 22:04

tak Lokofo to máme uplně stejně, já též už při porodu křičela, že chci ještě to třetí.. teď jsme se domluvili na těch třech.. ale můj je chápavý a tuší, že to na třech asi nezůstane.. ale co je mi 24, času dost ;)
navíc nemám problém ani s otěhotněním ani potratama ale vidím to všude okolo sebe, že to není ani možný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.6.11 22:07
Lamiia píše:
tak Lokofo to máme uplně stejně, já též už při porodu křičela, že chci ještě to třetí.. teď jsme se domluvili na těch třech.. ale můj je chápavý a tuší, že to na třech asi nezůstane.. ale co je mi 24, času dost ;)
navíc nemám problém ani s otěhotněním ani potratama ale vidím to všude okolo sebe, že to není ani možný :cry:

Tak já doufám, že u třech zustane. Přece jen už bych se dívala na finance.
Doufám, modlím se (ač jsem nevěřící), že si k nám cestu najde. Řešila jsem jendu pracovní možnost s ohledem na další dítko a kyvaldo a karty od nezávislé a mi neznámé osoby mi napověděly nejpravděpodobnější porod v roce 2015 s otěhu v 2014. Jen doufám, že tak dlouho to fakt nebude

• Citovat
  • Upravit
kofola3
1.6.11 22:08
kačka25 píše:
Holky, ja bych se pridala, jenom rozdil v tom, ze se snazime o ctvrte. Ale to uz je skoro stejne :mrgreen: . Ja mela ZT a od te doby po te pauze uz 2roky a furt nic! A to jsem predtim otehotnela 4× prvni mesic. No my uz mame za sebou nejake vysetreni a vse ok. Jenom na tu laparku nemam nejak odvahu. Byli jsme i v caru , ale ivf i ivi jsme odmitli.

Závidím chlapa, který do čtvrtěte jde

• Citovat
  • Upravit
533
1.6.11 22:13

jůů takový výklad by mě taky zajímal .. a to na ten finální počet dítek…
my finance moc nemusíme řešit, jsme zabezpečení…
je jen na mě kolik dítek budu chtít.. zatím mi stačí i dvě.. to třetí je jen touha.. jde spíš vyloženě o touhu toho synka, pokračovatele rodu jak říká můj tatínek…
ale když tak občas narazím tu na uživatelku s deseti metříkama tak mi to nijak nevadí, ba naopak mít takovou smečku … můj dědeček je ze 13 dětí.. prabáby měla posledního synka v 52 letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
1.6.11 22:31

ahoj mi se teda snažíme 2 měsíc ted čekám na červenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.6.11 22:51
Lamiia píše:
jůů takový výklad by mě taky zajímal .. a to na ten finální počet dítek…
my finance moc nemusíme řešit, jsme zabezpečení…
je jen na mě kolik dítek budu chtít.. zatím mi stačí i dvě.. to třetí je jen touha.. jde spíš vyloženě o touhu toho synka, pokračovatele rodu jak říká můj tatínek…
ale když tak občas narazím tu na uživatelku s deseti metříkama tak mi to nijak nevadí, ba naopak mít takovou smečku … můj dědeček je ze 13 dětí.. prabáby měla posledního synka v 52 letech :lol:

no ty finance zavidim.
vidim a citim od manžílka, že to řeší hlavně kvuli penězum

• Citovat
  • Upravit
1039
2.6.11 07:24

Ahoj, můžu se k vám přidat? Já mám dvě holky a taky se teď snažíme o třetí :) Jestli to bude kluk nebo zase holka je nám fuk :-P manžel je spokojený i s holčičkama. Právě mi probíhá ovu, tak se těším na testování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.6.11 08:01

Jasně. Vítej

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat