Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:
jj, už 2 roky, manžel vše dělá sám, občas vypomohl zedník či kamarád. Už bych do toho ale nešla, je to fakt nápor na čas a taky jsem byla pořád sama s dětmi, tak už se konečně těším, že budem zase víc spolu. Sice je ještě hodně práce na domečku a okolí, ale to postupně, důležité je, že budem bydlet
Manžel chce taky domeček stavět hlavně sám, jen s jedním zedníkem a s tchánem, takže to bude na dlouho..Dá se na tom aspoň ušetřit? Manžel právě myslí, že to bude o dost levnější, než kdybychom ho stavěli na klíč..
já zkusila ovu testy minulý cyklus, jinak měřím BT. Tak jsem byla jen zvědavá, jestli to fakt s tou teplotou a hlenem je pravda. No a sedí to
Ještě pár ovu testíků mám, tak to zas zkusím, jinak se řídím teplotou a hlenem a taky mě bolí v ovu vaječníky
Měla dorazit teď v úterý co bylo, jenže ovu byla právě před týdnem, takže pokud dorazí, tak až za týden … dny se neskutečně vlečou ![]()
Damio, a bylo to teda u tebe tak, že v den, kdy byl ten ovu hlen, byla i ovulka? Nebyla třeba o den později, nebo dřív? To by bylo fajn, kdyby to tak bylo..
A teď po OVU jsem začala měřit BT, pokud bude potřeba ještě další cyklus, aspoň budu vědět, jak vypadá ta poovulační křivka
. Bože, to mateřství je ale fuška
![]()
Tulinko, tak to budu držet teda moc palečky, to by byla paráda,kdyby to některé hned vyšlo ![]()
A to už jsme zkušené snažilky ![]()
My máme Aničku po IVF, ale druhá Leontýnka se nám podařila přirozeně, aniž bychom se snažili, takže věřím, že i teď to půjde tak pěkně ![]()
Marinko, děkuji
, paráda by to byla, ale raději na to nespoléhám … i když pravda, že naději mám větší než třeba minulý měsíc ![]()
MarinkaCu píše:damia píše:Manžel chce taky domeček stavět hlavně sám, jen s jedním zedníkem a s tchánem, takže to bude na dlouho..Dá se na tom aspoň ušetřit? Manžel právě myslí, že to bude o dost levnější, než kdybychom ho stavěli na klíč..
jj, už 2 roky, manžel vše dělá sám, občas vypomohl zedník či kamarád. Už bych do toho ale nešla, je to fakt nápor na čas a taky jsem byla pořád sama s dětmi, tak už se konečně těším, že budem zase víc spolu. Sice je ještě hodně práce na domečku a okolí, ale to postupně, důležité je, že budem bydlet
určitě na tom ušetříš hromadu peněz. Manža je instalatér, tak jen na tom je ušetřeno hodně. Teď jsme na 1,7 mil. a to máme všechny zařizováky, jen v patře vymalovat a podlaha. Za ty prachy by nám to na klíč nepostavili
MarinkaCu píše:
A to už jsme zkušené snažilky
My máme Aničku po IVF, ale druhá Leontýnka se nám podařila přirozeně, aniž bychom se snažili, takže věřím, že i teď to půjde tak pěkně
No to teda. Ale ono je právě asi lepší, když na tím člověk moc nedumá … jenže co naplat že jo … ![]()
Naděje je vždycky, a když jsi vychytala ovulku, tak je hned o dost větší
Třeba to opravdu klapne! ![]()
MarinkaCu píše:
Damio, a bylo to teda u tebe tak, že v den, kdy byl ten ovu hlen, byla i ovulka? Nebyla třeba o den později, nebo dřív? To by bylo fajn, kdyby to tak bylo..
ten bílkový hlen jsem měla v den pozitivního ovu testu, ten značí že do 12-48 hodin bude ovu, ta byla druhý den. A ten hlen je potřeba na spermíky, aby krásně vydrželi do ovu
Damio, tak to je bombovní cena!!
Nevadilo by ti, kdybychom se pak od vás něco pozjišťovali, až se do toho budeme chtít pustit? Manžela by to strašně zajímalo, jaký jste třeba použili materiál a tak. Ještě to není aktuální, chtěli jsme se do toho pustit, až půjdu po mateřské do práce, ale jestli se nám podaří to třetí dřív a šlo by to za takovou úžasnou cenu, tak bychom se do toho pustili dřív. A jak kolik máte pokojů, klasickou 5+1?
hodně jsem slyšela, že po IVF se rodí děti přirozeně, tak snad to vyjde i na potřetí ![]()