Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4065
10.6.11 14:54
damia píše:
jj, už 2 roky, manžel vše dělá sám, občas vypomohl zedník či kamarád. Už bych do toho ale nešla, je to fakt nápor na čas a taky jsem byla pořád sama s dětmi, tak už se konečně těším, že budem zase víc spolu. Sice je ještě hodně práce na domečku a okolí, ale to postupně, důležité je, že budem bydlet :palec:

Manžel chce taky domeček stavět hlavně sám, jen s jedním zedníkem a s tchánem, takže to bude na dlouho..Dá se na tom aspoň ušetřit? Manžel právě myslí, že to bude o dost levnější, než kdybychom ho stavěli na klíč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 14:56

Tulinko, já to asi taky zkusím..A kdy čekáš mršku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 14:57

MarinkaCu

já zkusila ovu testy minulý cyklus, jinak měřím BT. Tak jsem byla jen zvědavá, jestli to fakt s tou teplotou a hlenem je pravda. No a sedí to :mrgreen: Ještě pár ovu testíků mám, tak to zas zkusím, jinak se řídím teplotou a hlenem a taky mě bolí v ovu vaječníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
10.6.11 14:59

Měla dorazit teď v úterý co bylo, jenže ovu byla právě před týdnem, takže pokud dorazí, tak až za týden … dny se neskutečně vlečou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 15:00

Damio, a bylo to teda u tebe tak, že v den, kdy byl ten ovu hlen, byla i ovulka? Nebyla třeba o den později, nebo dřív? To by bylo fajn, kdyby to tak bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
10.6.11 15:00

A teď po OVU jsem začala měřit BT, pokud bude potřeba ještě další cyklus, aspoň budu vědět, jak vypadá ta poovulační křivka :roll: . Bože, to mateřství je ale fuška :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 15:01

Tulinko, tak to budu držet teda moc palečky, to by byla paráda,kdyby to některé hned vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 15:02

A to už jsme zkušené snažilky :lol:
My máme Aničku po IVF, ale druhá Leontýnka se nám podařila přirozeně, aniž bychom se snažili, takže věřím, že i teď to půjde tak pěkně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
10.6.11 15:02

Marinko, děkuji :kytka: , paráda by to byla, ale raději na to nespoléhám … i když pravda, že naději mám větší než třeba minulý měsíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 15:03
MarinkaCu píše:
damia píše:
jj, už 2 roky, manžel vše dělá sám, občas vypomohl zedník či kamarád. Už bych do toho ale nešla, je to fakt nápor na čas a taky jsem byla pořád sama s dětmi, tak už se konečně těším, že budem zase víc spolu. Sice je ještě hodně práce na domečku a okolí, ale to postupně, důležité je, že budem bydlet :palec:
Manžel chce taky domeček stavět hlavně sám, jen s jedním zedníkem a s tchánem, takže to bude na dlouho..Dá se na tom aspoň ušetřit? Manžel právě myslí, že to bude o dost levnější, než kdybychom ho stavěli na klíč..

určitě na tom ušetříš hromadu peněz. Manža je instalatér, tak jen na tom je ušetřeno hodně. Teď jsme na 1,7 mil. a to máme všechny zařizováky, jen v patře vymalovat a podlaha. Za ty prachy by nám to na klíč nepostavili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
10.6.11 15:03
MarinkaCu píše:
A to už jsme zkušené snažilky :lol:
My máme Aničku po IVF, ale druhá Leontýnka se nám podařila přirozeně, aniž bychom se snažili, takže věřím, že i teď to půjde tak pěkně :-)

No to teda. Ale ono je právě asi lepší, když na tím člověk moc nedumá … jenže co naplat že jo … :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 15:04

Naděje je vždycky, a když jsi vychytala ovulku, tak je hned o dost větší :palec: Třeba to opravdu klapne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 15:05
MarinkaCu píše:
Damio, a bylo to teda u tebe tak, že v den, kdy byl ten ovu hlen, byla i ovulka? Nebyla třeba o den později, nebo dřív? To by bylo fajn, kdyby to tak bylo..

ten bílkový hlen jsem měla v den pozitivního ovu testu, ten značí že do 12-48 hodin bude ovu, ta byla druhý den. A ten hlen je potřeba na spermíky, aby krásně vydrželi do ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 15:06

Damio, tak to je bombovní cena!! :-) Nevadilo by ti, kdybychom se pak od vás něco pozjišťovali, až se do toho budeme chtít pustit? Manžela by to strašně zajímalo, jaký jste třeba použili materiál a tak. Ještě to není aktuální, chtěli jsme se do toho pustit, až půjdu po mateřské do práce, ale jestli se nám podaří to třetí dřív a šlo by to za takovou úžasnou cenu, tak bychom se do toho pustili dřív. A jak kolik máte pokojů, klasickou 5+1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.6.11 15:07

hodně jsem slyšela, že po IVF se rodí děti přirozeně, tak snad to vyjde i na potřetí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí