Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4052
10.6.11 21:30

Krásně se to tu rozjelo, mám velkou radost :dance:
Užijte si víkend a já na vás zase kouknu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
10.6.11 21:33
Tulinka píše:
Krásně se to tu rozjelo, mám velkou radost :dance:
Užijte si víkend a já na vás zase kouknu :kytka:

Tulinko, máš pravdu pěkně to tady žije a všechny jste tak fajn. Přeju Ti taky pěkný víkend a určo se tady zase potkáme! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.6.11 21:42

Taky přeju všem krásný víkend :kytka: Nás čeká zítra grilování u kamarádů, snad vyjde počasí..
Taky brzo nakouknu :srdce:
Pěkný tulící večer :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
10.6.11 21:49
MarinkaCu píše:
Pěkný tulící večer :hug:

Souhlasím! :pankac: Mějte se ! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
11.6.11 15:53
Kiara77 píše:
Taky se k vam hlasim! Mam dve holcicky 5 a pul letou a 4 letou. Moc bych si prala dalsi mimi. Tchyni jsem to pred nekolika lety naznacila a tukala si na celo, tak uz to s ni nerozebiram. Manzela uz dlouho premlouvam. Ted uz souhlasi, ale chce se zacit snazit az tak za rok. Me je 35. Ten muj hlavne vubec nechape, proc me to tak chytlo - jako bych pry nemela zadle dite. Furt mi predhazuje svou sestru, ktera ve 40-ti letech a po nekolika IVF jeste nema zadne dite. Ja mam dve, tak se mam uklidnit. Taky ma velky strach, ze po tretim budu chtit ctvrte, pak pate, atd.
Taky patrim k tem, ktere o tretim miminku mluvily jeste na porodnim sale…Abych rekla pravdu, moc se mi nelibi predstava, ze bych byla tehotna a na miminko se tesila sama a manzel by byl misto radosti ve stresu.
Zatim s tim ale nic nenadelam. Uz na to myslim nekolik let a touhy se nedokazu zbavit.

Ahojky, vítám tě mezi námi :wink: U nás to bylo naopak, po narození druhého synka manža básní o třetím a v klukách má spojence. Stavěli jsme a já jsem potřebovala manželovi pomoct, proto se snažíme až teď, prostě to na mě padlo, že fakt po třetím toužím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
11.6.11 17:04
MarinkaCu píše:
Kairo, a jakou máte antiko? Taky přerušovaný sexík, jako my? :wink:

Jo, presne tak, prerusovany. Dnes jsem manzelovi rikala, co kdybychom to zkusili tento mesic a kdyz to nevyjde tak az pristi rok (z pracovnich duvodu nemuzu porodit v lete). No a predstavte si, ze uz se na mne neosocil, ze jsem blazen ani si ze mne nezacal utahovat, ale konecne to vypada jakoby me rozumnel. Takze mam nadeji. Podle toho, co pisu to vypada, ze je manzel blbecek - abych to uvedla na pravou miru - je hrozne fajn a mame se radi, jen je vice vynervovany z financni situace v teto nejiste dobe. Nechce, aby nam po teto strance neco chybelo.
Tak zatim ahoj a vsem hezky vikend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
11.6.11 17:34
Kiara77 píše:
MarinkaCu píše:
Kairo, a jakou máte antiko? Taky přerušovaný sexík, jako my? :wink:
Jo, presne tak, prerusovany. Dnes jsem manzelovi rikala, co kdybychom to zkusili tento mesic a kdyz to nevyjde tak az pristi rok (z pracovnich duvodu nemuzu porodit v lete). No a predstavte si, ze uz se na mne neosocil, ze jsem blazen ani si ze mne nezacal utahovat, ale konecne to vypada jakoby me rozumnel. Takze mam nadeji. Podle toho, co pisu to vypada, ze je manzel blbecek - abych to uvedla na pravou miru - je hrozne fajn a mame se radi, jen je vice vynervovany z financni situace v teto nejiste dobe. Nechce, aby nam po teto strance neco chybelo.
Tak zatim ahoj a vsem hezky vikend!

Ahojky holky!
Kiaro, chlapi prostě už jsou takový, že víc řeší ty materiální záležitosti. Můj chlap má obavy hlavně z toho, abychom to utáhli až by byli všechny dětičky ve škole. Takže je to u vás v pohodě. Určo pochopí, že po třetím mimískovi toužíš a začne se taky těšit. Potřebuje třeba jen víc času nad tím popřemýšlet. :think:
Nám teď docela svitla naděje, že si finančně trošku polepšíme. Manža asi bude mít vyhlídku nové a finančně zajímavější práce (ale asi bude zase míň doma :-( ). No, uvidíme jak to všechno dopadne! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
11.6.11 18:11

Ahojte holky, zdravím při sobotě :kytka:
My jsme se vrátili od kamarádů, kde jsme grilovali,bylo to hrozně moc fajn, prckové se vylítali, my dospěláci jsme fajn pokecali :)
U mě ta ovulka musela být opravdu včera, dnes je vodový hleník a po bolesti břicha po třech dnech ani památky.

Kiaro, tak to je super, držím palečky! A závidím, u nás se pořád jede přerušovaně, i když mi taky připadá, že už si MM nedává tak bacha jako dřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asad
12.6.11 10:46

ahoj holky!Pěkně se to tady rozjelo dlouho jsem tady nebyla a jen zíram.Unás nic noveho pořžád se snažime ale po zdravotni stránce si nemužu dovolit těhulkováni přez zimu tak nevim .Adélka posledni dcera mi zemřela tři dny po porodu pro Hydrops plodu jen tím že jsem prošla chřipkou a ten výruz šel na malou a bylo zle(unor 2010) museli jsme rok počkat rodila jsem třtim cisařem musi tam byt nějaka pauza ale snad to někdy víjde.Krasnou neděli a tuleničko asad

• Citovat
  • Upravit
457
12.6.11 11:46
asad píše:
ahoj holky!Pěkně se to tady rozjelo dlouho jsem tady nebyla a jen zíram.Unás nic noveho pořžád se snažime ale po zdravotni stránce si nemužu dovolit těhulkováni přez zimu tak nevim .Adélka posledni dcera mi zemřela tři dny po porodu pro Hydrops plodu jen tím že jsem prošla chřipkou a ten výruz šel na malou a bylo zle(unor 2010) museli jsme rok počkat rodila jsem třtim cisařem musi tam byt nějaka pauza ale snad to někdy víjde.Krasnou neděli a tuleničko asad

ahoj Asad!
Sešlo se nás tady dost, co bysme rádi ještě pořídili těm našim dětičkám dalšího sourozence. Tak to tady žije a to je dobře! :-)
Tak hlavně ať se vám zadaří, tak aby Tě nějaký ten virus neskolil a všechno aby probíhalo dobře. Držím palečky. :hug:
A hlavně taky všem přeju pěknou a pohodovou neděli, užijte si to! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
12.6.11 13:43

asad- to je hrozne co se ti stalo, mam z unora 2010 holcicku, o to vic si snad dovedu predstavit tu hruzu, i kdyz uplne samozrejme ne… drzim palce, at se brzy zadari a je vsechno v poradku!

vsechny moc zdravim a to je opravdu skvele, jak se to tu rozjelo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
12.6.11 13:45
asad píše:
ahoj holky!Pěkně se to tady rozjelo dlouho jsem tady nebyla a jen zíram.Unás nic noveho pořžád se snažime ale po zdravotni stránce si nemužu dovolit těhulkováni přez zimu tak nevim .Adélka posledni dcera mi zemřela tři dny po porodu pro Hydrops plodu jen tím že jsem prošla chřipkou a ten výruz šel na malou a bylo zle(unor 2010) museli jsme rok počkat rodila jsem třtim cisařem musi tam byt nějaka pauza ale snad to někdy víjde.Krasnou neděli a tuleničko asad

moc ti přeji, aby vám to vyšlo a občas sem zajdi, je tu bezva parta :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
12.6.11 13:47

pazitka

ahoj, jak se máte? Pořád se ještě ms neobjevila? Taky je šílená bouřka, tak snad mi to nezruší počítač :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
12.6.11 14:00

ahoj Dami- mame se docela dobre, akorat maly ma trochu nejakou virozu, ale snad to bude brzy dobre… tady taky silene prselo, zrovna jsme jeli autem, bylo to docela strasidelne chvilema---
a MS porad nikde.. ach jo… co vy a domecek? videla jsem, ze uz bude brzy stehovani?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
12.6.11 14:04

pazitka

budem se stěhovat až v týdnu od 11. července po dovolené. Jinak už se to rýsuje, tak se dodělávají drobnosti. Hurá, já se tak těším :mrgreen:
A pořád ještě kojíš? Uvidíš, jen co přetaneš, tak se hned zadaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital