Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
14.6.11 13:26

Děkuju všem za podporu ale silná fakt nejsem jsou chvíle kdy si pobrecčím a ptám se proč když zklamala i plodovka :cry: :cry: :cry: proč já ale život jde dál takže musím ho vzít takový jaký je a jít dopředu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
14.6.11 13:31

akdarko- na plodovku jste sli, protoze bylo nejake podezreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.6.11 13:37
pazitka píše:

ne ne i testy jsme mely v pořádku bylo me 35 tak jsem musela a stejně to bylo k ničemu :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
14.6.11 14:12

Holky, moc děkuji, ale ještě je brzo, může se stát cokoliv, od špatného testu, až po to, že MS stejně dorazí. Ale že jsem byla vykulená, to mi určitě věříte 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
14.6.11 15:57
Tulinka píše:
Holky, moc děkuji, ale ještě je brzo, může se stát cokoliv, od špatného testu, až po to, že MS stejně dorazí. Ale že jsem byla vykulená, to mi určitě věříte 8-o :lol:

Tulinko, moc Ti přeju, aby test byl v pořádku a // sílily i na dalších testech. A taky ať MS nedorazí a mimíska Ti brzy potvrdí i Dr. Už to ví manžel nebo počkáš až to bude jistější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asad
14.6.11 16:13

Tulinko moc gratuluji jak tam už jednou jsou // tak je to jasny opatrujse

• Citovat
  • Upravit
4052
14.6.11 16:17

Sýkorko, díky moc :huban: , snad to opravdu vyšlo. V životě jsem neviděla na testu falešného ducha ani jsem o tom neslyšela od kamarádek, to jsem se dočetla až tady. Navíc ta čárka se nedá nazvat duchem :dance: :lol:
Manželovi nic říkat nebudu zatím. Pokud tak až příští týden, nebo o víkendu, uvidím. A když to dobře dopadne, tak cca za 14 dní bych si skočila na gyndu, pokud vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
14.6.11 16:19
asad píše:
Tulinko moc gratuluji jak tam už jednou jsou // tak je to jasny opatrujse

No já nevím, nemít „načteno“ o falešných testech, tak si taky myslím, že to je TAM :lol: :lol: , takhle pořád váhám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
14.6.11 17:54
Tulinka píše:
Sýkorko, díky moc :huban: , snad to opravdu vyšlo. V životě jsem neviděla na testu falešného ducha ani jsem o tom neslyšela od kamarádek, to jsem se dočetla až tady. Navíc ta čárka se nedá nazvat duchem :dance: :lol:
Manželovi nic říkat nebudu zatím. Pokud tak až příští týden, nebo o víkendu, uvidím. A když to dobře dopadne, tak cca za 14 dní bych si skočila na gyndu, pokud vydržím :lol:

Tulinko, já bych taky počkala než bych to na manžela vybalila. Přece jen už se snažíme dlouho, vlastně jsme tomu teď nechali volný průběh a mohlo by to s ním seknout 8-o .Moc, moc Ti to přeju a držím palečky, aby všechno bylo v pohodě. :huban: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
14.6.11 18:00
akdarka72 píše:
pazitka píše:
ne ne i testy jsme mely v pořádku bylo me 35 tak jsem musela a stejně to bylo k ničemu :cry: :cry: :cry: :cry:

to je teda hrozne, ze vam i plodovka vysla ok a nakonec to ok nebylo… to ostatne potvrzuje i muj postoj k temto testum- ale urcite jste radi, ze malou mate! jak se vlastne jmenuje?

Tuli to uz je jasneeee!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asad
14.6.11 20:15

Tuli neboj ja při třeti dcerce taky zkoušela test ještě před MS 25 den a byla jsem v tom test za babku v lekarně,uvidiš vijde to

• Citovat
  • Upravit
64
14.6.11 20:36
pazitka píše:
akdarka72 píše:
pazitka píše:
ne ne i testy jsme mely v pořádku bylo me 35 tak jsem musela a stejně to bylo k ničemu :cry: :cry: :cry: :cry:

to je teda hrozne, ze vam i plodovka vysla ok a nakonec to ok nebylo… to ostatne potvrzuje i muj postoj k temto testum- ale urcite jste radi, ze malou mate! jak se vlastne jmenuje?

Tuli to uz je jasneeee!

jj jsem ráda že jí mám :-) a jmenuje se Natálka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
14.6.11 21:18
akdarka72 píše:
pazitka píše:
akdarka72 píše:
pazitka píše:

Tuli to uz je jasneeee!
jj jsem ráda že jí mám :-) a jmenuje se Natálka :-)

krásné jméno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
15.6.11 07:33

//

Holky, // jsou tam pořád, i na dnešním testu, tak to by asi byla náhoda, kdyby byly oba špatný, co?
Začínám se s pocitem, že čekám třetí dítě nějak vyrovnávat, včera to byl strašný šok 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
15.6.11 08:16

tuli, to je fakt jasne! hlavne, at je vsechno v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí