Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju všem za podporu ale silná fakt nejsem jsou chvíle kdy si pobrecčím a ptám se proč když zklamala i plodovka
proč já ale život jde dál takže musím ho vzít takový jaký je a jít dopředu
![]()
akdarko- na plodovku jste sli, protoze bylo nejake podezreni?
pazitka píše:
akdarko- na plodovku jste sli, protoze bylo nejake podezreni?
ne ne i testy jsme mely v pořádku bylo me 35 tak jsem musela a stejně to bylo k ničemu
![]()
Holky, moc děkuji, ale ještě je brzo, může se stát cokoliv, od špatného testu, až po to, že MS stejně dorazí. Ale že jsem byla vykulená, to mi určitě věříte
![]()
Tulinka píše:
Holky, moc děkuji, ale ještě je brzo, může se stát cokoliv, od špatného testu, až po to, že MS stejně dorazí. Ale že jsem byla vykulená, to mi určitě věříte![]()
Tulinko, moc Ti přeju, aby test byl v pořádku a // sílily i na dalších testech. A taky ať MS nedorazí a mimíska Ti brzy potvrdí i Dr. Už to ví manžel nebo počkáš až to bude jistější?
Tulinko moc gratuluji jak tam už jednou jsou // tak je to jasny opatrujse
Sýkorko, díky moc
, snad to opravdu vyšlo. V životě jsem neviděla na testu falešného ducha ani jsem o tom neslyšela od kamarádek, to jsem se dočetla až tady. Navíc ta čárka se nedá nazvat duchem
![]()
Manželovi nic říkat nebudu zatím. Pokud tak až příští týden, nebo o víkendu, uvidím. A když to dobře dopadne, tak cca za 14 dní bych si skočila na gyndu, pokud vydržím ![]()
asad píše:
Tulinko moc gratuluji jak tam už jednou jsou // tak je to jasny opatrujse
No já nevím, nemít „načteno“ o falešných testech, tak si taky myslím, že to je TAM
, takhle pořád váhám ![]()
Tulinka píše:
Sýkorko, díky moc, snad to opravdu vyšlo. V životě jsem neviděla na testu falešného ducha ani jsem o tom neslyšela od kamarádek, to jsem se dočetla až tady. Navíc ta čárka se nedá nazvat duchem
![]()
Manželovi nic říkat nebudu zatím. Pokud tak až příští týden, nebo o víkendu, uvidím. A když to dobře dopadne, tak cca za 14 dní bych si skočila na gyndu, pokud vydržím
Tulinko, já bych taky počkala než bych to na manžela vybalila. Přece jen už se snažíme dlouho, vlastně jsme tomu teď nechali volný průběh a mohlo by to s ním seknout
.Moc, moc Ti to přeju a držím palečky, aby všechno bylo v pohodě.
![]()
akdarka72 píše:pazitka píše:ne ne i testy jsme mely v pořádku bylo me 35 tak jsem musela a stejně to bylo k ničemu
akdarko- na plodovku jste sli, protoze bylo nejake podezreni?![]()
![]()
![]()
to je teda hrozne, ze vam i plodovka vysla ok a nakonec to ok nebylo… to ostatne potvrzuje i muj postoj k temto testum- ale urcite jste radi, ze malou mate! jak se vlastne jmenuje?
Tuli to uz je jasneeee!
Tuli neboj ja při třeti dcerce taky zkoušela test ještě před MS 25 den a byla jsem v tom test za babku v lekarně,uvidiš vijde to
pazitka píše:akdarka72 píše:pazitka píše:ne ne i testy jsme mely v pořádku bylo me 35 tak jsem musela a stejně to bylo k ničemu
![]()
![]()
to je teda hrozne, ze vam i plodovka vysla ok a nakonec to ok nebylo… to ostatne potvrzuje i muj postoj k temto testum- ale urcite jste radi, ze malou mate! jak se vlastne jmenuje?
Tuli to uz je jasneeee!
jj jsem ráda že jí mám
a jmenuje se Natálka ![]()
akdarka72 píše:pazitka píše:jj jsem ráda že jí mámakdarka72 píše:pazitka píše:ne ne i testy jsme mely v pořádku bylo me 35 tak jsem musela a stejně to bylo k ničemu
![]()
![]()
Tuli to uz je jasneeee!a jmenuje se Natálka
krásné jméno!
Holky, // jsou tam pořád, i na dnešním testu, tak to by asi byla náhoda, kdyby byly oba špatný, co?
Začínám se s pocitem, že čekám třetí dítě nějak vyrovnávat, včera to byl strašný šok
![]()