Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
16.6.11 08:14
Tulinka píše:
Tak tady posílám fotky testů, snad se povede :nevim: , jsem opravdu antitalent.
Schválně, jestli něco uvidíte, kamarádka mi teď říká, že nevidí nic 8-o :-o 8-o :pocitac:

jak nevidí já tedy vidím a dobře nejsou uplně silné ale jsou :lol: :lol: :lol: :lol: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 08:16

Akdarko, to pořád ještě může být těhu, opravdu, protože tohle chvilkové krvácení v termínu MS bývá hodně často. Já jsem měla ovulaci 2.6. a tohle co jsem dala, jsou testy desítky. Na té 25 je opravdu duch … počkej 2 dny a zkus Mamatest 10 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.6.11 08:19
Tulinka píše:
Akdarko, to pořád ještě může být těhu, opravdu, protože tohle chvilkové krvácení v termínu MS bývá hodně často. Já jsem měla ovulaci 2.6. a tohle co jsem dala, jsou testy desítky. Na té 25 je opravdu duch … počkej 2 dny a zkus Mamatest 10 :palec:

počkám do pondělí a uvidím :-D :-D co ty jaké máš příznaky je ti nějak zle?? me jen bolí prsa takovy tlak v nich ale bradavky me nebolí :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 08:25

To je myslím rozumné, v pondělí by už případně něco bylo vidět :palec:
Já jsem zatím v pohodě, jako cítím NĚCO, ale kdybych neměla ty testy, tak tomu nepřikládám moc význam. Snad bude vše dobré :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 08:31
akdarka72 píše:
Tulinka píše:
Schválně, jestli něco uvidíte, kamarádka mi teď říká, že nevidí nic 8-o :-o 8-o :pocitac:
jak nevidí já tedy vidím a dobře nejsou uplně silné ale jsou :lol: :lol: :lol: :lol: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

No já je taky vidím :pankac: , ale stejně mám teď divný pocity, ach jo … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.6.11 08:34
Tulinka píše:
akdarka72 píše:
Tulinka píše:
jak nevidí já tedy vidím a dobře nejsou uplně silné ale jsou :lol: :lol: :lol: :lol: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
No já je taky vidím :pankac: , ale stejně mám teď divný pocity, ach jo … :nevim:

ukázala jsem je holce mojí první taky je vidí :-)) :lol: :lol: :lol: :lol: nemusíš mít divný pocit jsou tam to je důležitý oni zesílí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 08:37

:huban: :huban: :dance: díky moc, opravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.6.11 08:39
Tulinka píše: :huban: :huban: :dance: díky moc, opravdu :hug:

nemáš za co :lol: :lol: :dance: :dance: dyt je to pravda :kytka: :kytka: :kytka: co já bych za ně dala :roll: :roll: :roll: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.6.11 08:56

Ahojky :mavam:
Tak já v neděli zjistila // (10DPO), takže třetí už je na cestě ;)
Přeji krásný den a šťastný měsíc na :hug: a následné //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.6.11 08:59
Rony79 píše:
Přeji krásný den a šťastný měsíc na :hug: a následné //.

tak to moc moc gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: a at je všechno v pořádku a jste oba v pohodě :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.6.11 09:04

děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
16.6.11 09:10

Tulinko,jsou to krásné pozitivní testíky, nemusíš vůbec pochybovat :wink: Moc gratuluju!!! :kytka: :kytka: :kytka: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 09:18
Rony79 píše:
Přeji krásný den a šťastný měsíc na :hug: a následné //.

Rony, tak to je paráda, blahopřeju :palec: :palec: :andel: . To budeme zhruba cca tak stejně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 09:19
MarinkaCu píše:
Tulinko,jsou to krásné pozitivní testíky, nemusíš vůbec pochybovat :wink: Moc gratuluju!!! :kytka: :kytka: :kytka: :dance: :dance: :dance:

Marinko, díky, tak taky myslíš, že jo :think: ? No já doufám, tohle přece nemůže být náhoda. Teď jsem si udělala další a čárka je tam zase, tak prostě nepočítám s ničím jiným :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
16.6.11 09:31

Tulinko, je to na 100%, tohle opravdu nejsou falešně pozitivní testy, kór, když už máš udělané tři :wink: :-)Já už jsem se testíků nadělala v životě, takže mi věř, že falešné duchy a ty pravé poznám :wink: A tohle už stejně není duch, ale moc pěkná čárka, nechápu, jak ji někdo může nevidět 8-o Užívej si to!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí