Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4065
16.6.11 09:34

Holky, máte zprávičky od Mariana!! Jedná z vás píše, že už těhotná jste, nejsi to ty Tulinko?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052

Holky, já teď začnu strašně kejchat :lol: jak mi říkala kamarádka, když na mě chtěla ty těhotnské bacily přenést :lol: :palec: , abych to zase já poslala dál ..... :andel: :hug:
Můžu tady být s vámi, i když už nejsem snažilka, že jo????? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
MarinkaCu píše:
Holky, máte zprávičky od Mariana!! Jedná z vás píše, že už těhotná jste, nejsi to ty Tulinko?? :wink:

No neke … jdu se podíííííííívat!!!!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 09:36

Tak to nejsem já … holky, přiznejte se, která z vás to je? :lol: :lol:
Mně píše, že manžel to nechce :roll: , no já nevím, včera vypadal jinak, dnes ráno taky :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
16.6.11 09:37

Ahoj holky!
Tak prvně Tulinko, ty // tam jsou. Není o tom pochyb. Nechápu, jak je někdo může nevidět. Neboj, budou sílit a za chvilku tam budeš mít dálnici! :dance: :huban:

Akdarko, Asi bych taky za dva, tři dny zkusila ještě testnout (Mamatest 10) a uvidíš. Držím palečky, aby tam // byly. :palec:

Rony, moc gratuluju a přeju Ti, aby všechno bylo v pohodě! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
16.6.11 09:37

Já těm kartám snad přestanu věřit, už jsem se radovala, jak ti to pěkně předpověděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
16.6.11 09:40
Tulinka píše:
Holky, já teď začnu strašně kejchat :lol: jak mi říkala kamarádka, když na mě chtěla ty těhotnské bacily přenést :lol: :palec: , abych to zase já poslala dál ..... :andel: :hug:
Můžu tady být s vámi, i když už nejsem snažilka, že jo????? :andel:

Tulinko, opovaž se tady s náma nezůstat!!! Mě by se moc stýskalo :cry: . To přece neva, že už nejsi snažilka, ale těhulka. Patříš sem k nám! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 09:41

Sýkorko … jsi moc milá :huban: , nevíš, jak moc mě tvoje slova pohladili po duši :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 09:42
MarinkaCu píše:
Já těm kartám snad přestanu věřit, už jsem se radovala, jak ti to pěkně předpověděl :lol:

Já už snad taky :lol: :lol: , každý říká něco jiného :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
16.6.11 09:43

Tulinko, jasně, že tu zůstaneš s náma!!! :kytka: První těhulka nám tu bude přinášet štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 09:47
MarinkaCu píše:
Tulinko, jasně, že tu zůstaneš s náma!!! :kytka: První těhulka nám tu bude přinášet štěstí :srdce:

:huban: :huban: díky, budu se snažit sem nakukovat pravidelně, abych vás co nejvíc „nakazila“ :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
16.6.11 10:06

Holky, k něčemu se přiznám. U mě ta Marianova předpověď sedí. Opravdu se v tom plácám (po té psychické stránce). Vzhledem k tomu, co se přihodilo při tom mém druhém císaři a že už se snažíme tak dlouho. :nevim:
Stáhla jsem si žádost o kopii dokumentace z toho mého porodu a při nejbližší příležitosti ji podám a snad se pak dozvím, jak to všechno je.
Ještě jsem psala té Keiiře a ta mě dostala. Prý se nám podaří otěhotnět velice brzy (to mě potěšila), ale musí mě upozornit, že možná vystřízlivím z toho svého přání a možná budu i litovat. :nevim: Chtělo se mě z toho brečet a nevím, co si myslet :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 10:11

Sýkorko :hug: … nedej na ty řeči, opravdu. Člověka to rozhodí, viz. mně. Když mi napsala kartářka, že pokud dítě tak až kolem 40tky, tak mě to rozhodilo strašně moc, tím spíš, že mi to napsala dva roky po sobě.
Jen tu žádost pěkně dej, budeš vědět na čem jsi a to je vždy lepší, než dumat nad něčím, trápit se, když to možná bude zbytečný, třeba máš ten blok v hlavě.
Co se týče tý Keiiry, tak na tu bych se úplně vybodla, správná kartářka by tohle nenapsala, takhle otevřeně, mají jen upozorňovat, aby člověk mohl „ovlivnit“ svůj osud a to prý jde … být připraven a zachovat se podle toho.
Nesmutni, opravdu. Chápu jak ti je a moc moc moc ti držím všechny palce co mám, a uvidíš, že to dopadne :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
16.6.11 10:11

Tak a tady je dnešní test, já myslím, že sílí, co? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
16.6.11 10:13

Holky, zase ty karty neberte tak vazne!

Tuli carky jsou tam dve, to je jasne!
rony velká gratulace!
sykorko to je dobre, ze si podas tu zadost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí