Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, máte zprávičky od Mariana!! Jedná z vás píše, že už těhotná jste, nejsi to ty Tulinko?? ![]()
Holky, já teď začnu strašně kejchat
jak mi říkala kamarádka, když na mě chtěla ty těhotnské bacily přenést
, abych to zase já poslala dál .....
![]()
Můžu tady být s vámi, i když už nejsem snažilka, že jo????? ![]()
MarinkaCu píše:
Holky, máte zprávičky od Mariana!! Jedná z vás píše, že už těhotná jste, nejsi to ty Tulinko??
No neke … jdu se podíííííííívat!!!!!!! ![]()
Tak to nejsem já … holky, přiznejte se, která z vás to je?
![]()
Mně píše, že manžel to nechce
, no já nevím, včera vypadal jinak, dnes ráno taky
![]()
Ahoj holky!
Tak prvně Tulinko, ty // tam jsou. Není o tom pochyb. Nechápu, jak je někdo může nevidět. Neboj, budou sílit a za chvilku tam budeš mít dálnici!
![]()
Akdarko, Asi bych taky za dva, tři dny zkusila ještě testnout (Mamatest 10) a uvidíš. Držím palečky, aby tam // byly. ![]()
Rony, moc gratuluju a přeju Ti, aby všechno bylo v pohodě! ![]()
Já těm kartám snad přestanu věřit, už jsem se radovala, jak ti to pěkně předpověděl ![]()
Tulinka píše:
Holky, já teď začnu strašně kejchatjak mi říkala kamarádka, když na mě chtěla ty těhotnské bacily přenést
![]()
, abych to zase já poslala dál .....
![]()
Můžu tady být s vámi, i když už nejsem snažilka, že jo?????
Tulinko, opovaž se tady s náma nezůstat!!! Mě by se moc stýskalo
. To přece neva, že už nejsi snažilka, ale těhulka. Patříš sem k nám! ![]()
Sýkorko … jsi moc milá
, nevíš, jak moc mě tvoje slova pohladili po duši
![]()
MarinkaCu píše:
Já těm kartám snad přestanu věřit, už jsem se radovala, jak ti to pěkně předpověděl
Já už snad taky
, každý říká něco jiného
![]()
Tulinko, jasně, že tu zůstaneš s náma!!!
První těhulka nám tu bude přinášet štěstí ![]()
MarinkaCu píše:
Tulinko, jasně, že tu zůstaneš s náma!!!První těhulka nám tu bude přinášet štěstí
díky, budu se snažit sem nakukovat pravidelně, abych vás co nejvíc „nakazila“
![]()
Holky, k něčemu se přiznám. U mě ta Marianova předpověď sedí. Opravdu se v tom plácám (po té psychické stránce). Vzhledem k tomu, co se přihodilo při tom mém druhém císaři a že už se snažíme tak dlouho. ![]()
Stáhla jsem si žádost o kopii dokumentace z toho mého porodu a při nejbližší příležitosti ji podám a snad se pak dozvím, jak to všechno je.
Ještě jsem psala té Keiiře a ta mě dostala. Prý se nám podaří otěhotnět velice brzy (to mě potěšila), ale musí mě upozornit, že možná vystřízlivím z toho svého přání a možná budu i litovat.
Chtělo se mě z toho brečet a nevím, co si myslet
.
Sýkorko
… nedej na ty řeči, opravdu. Člověka to rozhodí, viz. mně. Když mi napsala kartářka, že pokud dítě tak až kolem 40tky, tak mě to rozhodilo strašně moc, tím spíš, že mi to napsala dva roky po sobě.
Jen tu žádost pěkně dej, budeš vědět na čem jsi a to je vždy lepší, než dumat nad něčím, trápit se, když to možná bude zbytečný, třeba máš ten blok v hlavě.
Co se týče tý Keiiry, tak na tu bych se úplně vybodla, správná kartářka by tohle nenapsala, takhle otevřeně, mají jen upozorňovat, aby člověk mohl „ovlivnit“ svůj osud a to prý jde … být připraven a zachovat se podle toho.
Nesmutni, opravdu. Chápu jak ti je a moc moc moc ti držím všechny palce co mám, a uvidíš, že to dopadne
![]()
Holky, zase ty karty neberte tak vazne!
Tuli carky jsou tam dve, to je jasne!
rony velká gratulace!
sykorko to je dobre, ze si podas tu zadost!