Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
13.6.11 20:05
Sýkorka2 píše:
lokofa píše:
Vítám Kotásku.Polohy??Źádné, neřeším to až tak, že bych po sexu ležela aspon 20 minut nebo s nohama nahoře.
Tak já se přiznám, že jsem se o to párkrát pokoušela, alespoň chvilku ležet a nehýbat se, ale vždycky mě to někdo nebo něco narušilo (děti se vrátili brzo od babičky nebo Martínek v noci začne brečet, …), takže už to neřeším, ale snaha byla. :nevim:

Joo já to tak dělala v zoufalství asi půl roku, když jsem nemohla otěhotnět s Elinkou. Bylo to k ničemu…takže to ani praktikovat nehodlám.-
I když kdo ví, jeslti to bude zase trvat dva rooky, možná se k tomu zase uchýlím.

• Citovat
  • Upravit
457
13.6.11 20:17

No, já myslím, že když se nedaří člověk je pak ochoten vyzkoušet i nemožné :lol: . Já mám vždycky období, kdy se snažím dělat všechno co jen jde a pak tomu zase nechávám volný průběh. Teď to moc neřešíme, když je chuť, tak sexujeme, protože chceme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
14.6.11 07:21

:kytka: Dobré ráno holky, tak jak je dnes?
Já jsem se probudila s příšerným bolehlavem, k tomu jdu za chvíli ke kamarádce, od které se odstěhovat přítel, to je den, to je den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.6.11 07:34
Tulinka píše: :kytka: Dobré ráno holky, tak jak je dnes?
Já jsem se probudila s příšerným bolehlavem, k tomu jdu za chvíli ke kamarádce, od které se odstěhovat přítel, to je den, to je den :nevim:

Také přeji dobé ránko :kytka: :kytka: já mám taky dneska o zábavu postaráno :lol: :lol: :lol: lítání s mou nejmladší po doktorech :-( :-( ale radši bych stěhovala .-) jinak až na prsa se cítím ok :-) tak hezký dev všem :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
14.6.11 08:13

Ahojky holky!
Tak to nezávidím ani jedné z vás.
Tulinko, ať se ten bolehlav brzo umoudří a netrápí Tě dlouho a ať to s kamarádkou nějak zvládnete vyřešit. :palec:
Akdarko, to lítání po doktorech s ratolestmi nemám vůbec ráda. Bývám nervóznější než ty děti, které na rozdíl ode mě neví, co je čeká. Ať vám to dobře dopadne! :hug:
My dnes v plánu nemáme nic zvláštního, tak uvidíme, jak to všechno bude probíhat.
Přeju všem pěkný a snad i pohodový den! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.6.11 11:19
Sýkorka2 píše:
Ahojky holky!
Tulinko, ať se ten bolehlav brzo umoudří a netrápí Tě dlouho a ať to s kamarádkou nějak zvládnete vyřešit. :palec:
Akdarko, to lítání po doktorech s ratolestmi nemám vůbec ráda. Bývám nervóznější než ty děti, které na rozdíl ode mě neví, co je čeká. Ať vám to dobře dopadne! :hug:
My dnes v plánu nemáme nic zvláštního, tak uvidíme, jak to všechno bude probíhat.
Přeju všem pěkný a snad i pohodový den! :kytka:

Ahojky tak my jsme konečně částečně doma jen na rychlo uvařit a pak ještě rehabka .-( :cry: :cry: s malou.....a pak konečně oddych já to lítání přímo nesnáším :cry: :cry: :cry: protože je malá od narození nemocná takže lítáme pořád jen po doktorech a malá už jen vidí cestu k nim a je konec a ten den pak stojí za … :-x :-x u nás to nikdy nebude dobré takze mě postačí pokud to bude v mezích normy a aby jsme nemusely do nemocnice ale dneska zatím ok zůstáváme doma:-)))) :lol: :lol: :lol: :lol: všem přju hezký den :kytka: :kytka: :kytka: a hlavně pohodový :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.6.11 11:31
akdarka72 píše:
Sýkorka2 píše:
Ahojky holky!
Ahojky tak my jsme konečně částečně doma jen na rychlo uvařit a pak ještě rehabka .-( :cry: :cry: s malou.....a pak konečně oddych já to lítání přímo nesnáším :cry: :cry: :cry: protože je malá od narození nemocná takže lítáme pořád jen po doktorech a malá už jen vidí cestu k nim a je konec a ten den pak stojí za … :-x :-x u nás to nikdy nebude dobré takze mě postačí pokud to bude v mezích normy a aby jsme nemusely do nemocnice ale dneska zatím ok zůstáváme doma:-)))) :lol: :lol: :lol: :lol: všem přju hezký den :kytka: :kytka: :kytka: a hlavně pohodový :kytka: :kytka:

To mě mrzí.
A co je malý??Jestli se můžu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
64
14.6.11 11:42
lokofa píše:
akdarka72 píše:
Sýkorka2 píše:
Ahojky holky!
Ahojky tak my jsme konečně částečně doma jen na rychlo uvařit a pak ještě rehabka .-( :cry: :cry: s malou.....a pak konečně oddych já to lítání přímo nesnáším :cry: :cry: :cry: protože je malá od narození nemocná takže lítáme pořád jen po doktorech a malá už jen vidí cestu k nim a je konec a ten den pak stojí za … :-x :-x u nás to nikdy nebude dobré takze mě postačí pokud to bude v mezích normy a aby jsme nemusely do nemocnice ale dneska zatím ok zůstáváme doma:-)))) :lol: :lol: :lol: :lol: všem přju hezký den :kytka: :kytka: :kytka: a hlavně pohodový :kytka: :kytka:
To mě mrzí.

co je maly?? no je to na moc dlouho tak ve zkratce v 34tt me zjistily ze mala ma vvv mozku a rozštěp páteře a to i pres všechno vyšetření a plodovou vodu která byla v pořádku...... je po operaci mozku a páteře od narození měla být jen ležící ale nestalo se tak jsou ji 3 roky a zvládá skoro všechno jen sama nechodi má častečně ochrnuté nožicky a problémy s inkontinenci moče i stolice :cry: :cry: :cry: tak asi tak ve zkratce :lol: :lol: jinak dnes dorazila o 2 dny dříve mrcha takže začne nové snažení:-)) nevzdám to :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.6.11 11:44
akdarka72 píše:
lokofa píše:
akdarka72 píše:
Sýkorka2 píše:
Ahojky holky!
To mě mrzí.
co je maly?? no je to na moc dlouho tak ve zkratce v 34tt me zjistily ze mala ma vvv mozku a rozštěp páteře a to i pres všechno vyšetření a plodovou vodu která byla v pořádku...... je po operaci mozku a páteře od narození měla být jen ležící ale nestalo se tak jsou ji 3 roky a zvládá skoro všechno jen sama nechodi má častečně ochrnuté nožicky a problémy s inkontinenci moče i stolice :cry: :cry: :cry: tak asi tak ve zkratce :lol: :lol: jinak dnes dorazila o 2 dny dříve mrcha takže začne nové snažení:-)) nevzdám to :-D :-D

To mě mrzí.

• Citovat
  • Upravit
457
14.6.11 13:09

akdarko, taky mě mrzí, že na tom je malá takto. :cry:
Jsi skvělá máma, že to všechno tak skvěle zvládáš. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
14.6.11 13:11

Akdarko … to je moc smutný, ale je vidět, že bojujete :srdce: a děláte co můžete … :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
14.6.11 13:12

Holky … nevím, jestli mám mámení či co, ale dělala jsem mmt 10 a vidím tam // 8-o :-o … nějak jsem v šoku a nemůžu tomu uvěřit. Teď letím s malou na logopedii, tak se stavím a vyměníme si pár písmenek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
14.6.11 13:14

akdarko, jsi obduvuhodna maminka! a mala musi byt rada, ze te ma :-)

Tuli- super super! jsem zvedava, co bude dal a moc drzim palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
14.6.11 13:19
Tulinka píše:
Holky … nevím, jestli mám mámení či co, ale dělala jsem mmt 10 a vidím tam // 8-o :-o … nějak jsem v šoku a nemůžu tomu uvěřit. Teď letím s malou na logopedii, tak se stavím a vyměníme si pár písmenek :lol:

Tulinko, to je úžasný! :dance: Moc držím palečky, ať je všechno v pohodě! :palec: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.6.11 13:23
Tulinka píše:
Holky … nevím, jestli mám mámení či co, ale dělala jsem mmt 10 a vidím tam // 8-o :-o … nějak jsem v šoku a nemůžu tomu uvěřit. Teď letím s malou na logopedii, tak se stavím a vyměníme si pár písmenek :lol:

Tak to super jen tak dál a at jen a jen sílí a mrnousek roste :kytka: :kytka: :kytka: Gratuluju .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí