Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já myslím, že když se nedaří člověk je pak ochoten vyzkoušet i nemožné
. Já mám vždycky období, kdy se snažím dělat všechno co jen jde a pak tomu zase nechávám volný průběh. Teď to moc neřešíme, když je chuť, tak sexujeme, protože chceme. ![]()
Dobré ráno holky, tak jak je dnes?
Já jsem se probudila s příšerným bolehlavem, k tomu jdu za chvíli ke kamarádce, od které se odstěhovat přítel, to je den, to je den ![]()
Tulinka píše:Dobré ráno holky, tak jak je dnes?
Já jsem se probudila s příšerným bolehlavem, k tomu jdu za chvíli ke kamarádce, od které se odstěhovat přítel, to je den, to je den
Také přeji dobé ránko
já mám taky dneska o zábavu postaráno
lítání s mou nejmladší po doktorech
ale radši bych stěhovala .-) jinak až na prsa se cítím ok
tak hezký dev všem
![]()
Ahojky holky!
Tak to nezávidím ani jedné z vás.
Tulinko, ať se ten bolehlav brzo umoudří a netrápí Tě dlouho a ať to s kamarádkou nějak zvládnete vyřešit. ![]()
Akdarko, to lítání po doktorech s ratolestmi nemám vůbec ráda. Bývám nervóznější než ty děti, které na rozdíl ode mě neví, co je čeká. Ať vám to dobře dopadne! ![]()
My dnes v plánu nemáme nic zvláštního, tak uvidíme, jak to všechno bude probíhat.
Přeju všem pěkný a snad i pohodový den! ![]()
Sýkorka2 píše:
Ahojky holky!
Tulinko, ať se ten bolehlav brzo umoudří a netrápí Tě dlouho a ať to s kamarádkou nějak zvládnete vyřešit.
Akdarko, to lítání po doktorech s ratolestmi nemám vůbec ráda. Bývám nervóznější než ty děti, které na rozdíl ode mě neví, co je čeká. Ať vám to dobře dopadne!
My dnes v plánu nemáme nic zvláštního, tak uvidíme, jak to všechno bude probíhat.
Přeju všem pěkný a snad i pohodový den!
Ahojky tak my jsme konečně částečně doma jen na rychlo uvařit a pak ještě rehabka .-(
s malou.....a pak konečně oddych já to lítání přímo nesnáším
protože je malá od narození nemocná takže lítáme pořád jen po doktorech a malá už jen vidí cestu k nim a je konec a ten den pak stojí za …
u nás to nikdy nebude dobré takze mě postačí pokud to bude v mezích normy a aby jsme nemusely do nemocnice ale dneska zatím ok zůstáváme doma:-))))
všem přju hezký den
a hlavně pohodový
![]()
akdarka72 píše:Sýkorka2 píše:Ahojky tak my jsme konečně částečně doma jen na rychlo uvařit a pak ještě rehabka .-(
Ahojky holky!
Tulinko, ať se ten bolehlav brzo umoudří a netrápí Tě dlouho a ať to s kamarádkou nějak zvládnete vyřešit.
Akdarko, to lítání po doktorech s ratolestmi nemám vůbec ráda. Bývám nervóznější než ty děti, které na rozdíl ode mě neví, co je čeká. Ať vám to dobře dopadne!
Přeju všem pěkný a snad i pohodový den!![]()
![]()
![]()
protože je malá od narození nemocná takže lítáme pořád jen po doktorech a malá už jen vidí cestu k nim a je konec a ten den pak stojí za …
![]()
u nás to nikdy nebude dobré takze mě postačí pokud to bude v mezích normy a aby jsme nemusely do nemocnice ale dneska zatím ok zůstáváme doma:-))))
![]()
![]()
![]()
všem přju hezký den
![]()
![]()
a hlavně pohodový
![]()
To mě mrzí.
A co je malý??Jestli se můžu zeptat?
lokofa píše:akdarka72 píše:To mě mrzí.Sýkorka2 píše:Ahojky tak my jsme konečně částečně doma jen na rychlo uvařit a pak ještě rehabka .-(
Ahojky holky!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
všem přju hezký den
![]()
![]()
a hlavně pohodový
![]()
A co je malý??Jestli se můžu zeptat?
co je maly?? no je to na moc dlouho tak ve zkratce v 34tt me zjistily ze mala ma vvv mozku a rozštěp páteře a to i pres všechno vyšetření a plodovou vodu která byla v pořádku...... je po operaci mozku a páteře od narození měla být jen ležící ale nestalo se tak jsou ji 3 roky a zvládá skoro všechno jen sama nechodi má častečně ochrnuté nožicky a problémy s inkontinenci moče i stolice
tak asi tak ve zkratce
jinak dnes dorazila o 2 dny dříve mrcha takže začne nové snažení:-)) nevzdám to
![]()
akdarka72 píše:lokofa píše:co je maly?? no je to na moc dlouho tak ve zkratce v 34tt me zjistily ze mala ma vvv mozku a rozštěp páteře a to i pres všechno vyšetření a plodovou vodu která byla v pořádku...... je po operaci mozku a páteře od narození měla být jen ležící ale nestalo se tak jsou ji 3 roky a zvládá skoro všechno jen sama nechodi má častečně ochrnuté nožicky a problémy s inkontinenci moče i stoliceakdarka72 píše:To mě mrzí.Sýkorka2 píše:Ahojky tak my jsme konečně částečně doma jen na rychlo uvařit a pak ještě rehabka .-(
Ahojky holky!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
všem přju hezký den
![]()
![]()
a hlavně pohodový
![]()
A co je malý??Jestli se můžu zeptat?![]()
![]()
tak asi tak ve zkratce
![]()
jinak dnes dorazila o 2 dny dříve mrcha takže začne nové snažení:-)) nevzdám to
![]()
To mě mrzí.
akdarko, taky mě mrzí, že na tom je malá takto. ![]()
Jsi skvělá máma, že to všechno tak skvěle zvládáš.
![]()
Akdarko … to je moc smutný, ale je vidět, že bojujete
a děláte co můžete … ![]()
Holky … nevím, jestli mám mámení či co, ale dělala jsem mmt 10 a vidím tam //
… nějak jsem v šoku a nemůžu tomu uvěřit. Teď letím s malou na logopedii, tak se stavím a vyměníme si pár písmenek ![]()
akdarko, jsi obduvuhodna maminka! a mala musi byt rada, ze te ma ![]()
Tuli- super super! jsem zvedava, co bude dal a moc drzim palce ![]()
Tulinka píše:
Holky … nevím, jestli mám mámení či co, ale dělala jsem mmt 10 a vidím tam //![]()
… nějak jsem v šoku a nemůžu tomu uvěřit. Teď letím s malou na logopedii, tak se stavím a vyměníme si pár písmenek
Tulinko, to je úžasný!
Moc držím palečky, ať je všechno v pohodě!
![]()
Tulinka píše:
Holky … nevím, jestli mám mámení či co, ale dělala jsem mmt 10 a vidím tam //![]()
… nějak jsem v šoku a nemůžu tomu uvěřit. Teď letím s malou na logopedii, tak se stavím a vyměníme si pár písmenek
Tak to super jen tak dál a at jen a jen sílí a mrnousek roste
Gratuluju .-)
Joo já to tak dělala v zoufalství asi půl roku, když jsem nemohla otěhotnět s Elinkou. Bylo to k ničemu…takže to ani praktikovat nehodlám.-
I když kdo ví, jeslti to bude zase trvat dva rooky, možná se k tomu zase uchýlím.