Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to vám moc počasí nevyšlo, byli jste v Dinoparku? Bydlím za Vyškovem ![]()
Akdarko- vitej!a hodne stesti!
Holky, jestli on si nemyslel, ze je to nejaka sranda, ze vam neodpovedel, protoze jsem se divala, ze nekomu po vas uz odpovidal… ale treba jeste napise!
Sýkorka2 píše:Tulinka píše:Ahoj holky!
Sýkorko, MS má a nemá zpoždění, dnes jsem 10 DPO, takže předpokládám, že dorazí tak ve čtvrtek. A asi dorazí, protože se cítím v pohodě.
Navíc manžel má poslední dobou v práci dost nervy a doma je to bručoun a já bych tak snad i byla raději kdyby dorazila … proč musí být všechno tak těžký
Tulinko, to máme MS dostat obě v ten samý den. Já ale myslím, že to jako vždy budu mít o dva dny později. Ale určo zase dorazí, ach jo!
Taky to znám, kdy má manža nějaký starosti v práci, tak nemá moc náladu ani doma. Ale neboj, určitě bude zase líp.
ahojky holky tak to jsme 3 ja jsem dnes také 10 den po ovulaci takže čekám čtvrtek pátek že dorazí prsa me sice malinko boli ale asi to je tim že se blíží..... nedalo mě to a udělala jsem si test sice to nebyla hned ranní moč ale test byl negativní
jinak problém máme asi stejný u mýho v práci se propouští cca 30 lidí takže se to odráží i náledě doma.....snad to bude časem lepší ![]()
snad ne, psali jsme tam, že na něj máme kontakt z jedný diskuse
![]()
damia píše:
to vám moc počasí nevyšlo, byli jste v Dinoparku? Bydlím za Vyškovem
Jo i v dinopúarku. Ale začalo pršet, až jsme odjížděli domů, takže vlastně vyšlo
tak aspoň vám to vyšlo, pak tady byla šílená bouřka odpoledne.
damia píše:
tak aspoň vám to vyšlo, pak tady byla šílená bouřka odpoledne.
Aha. No my jsme odjížděli nějak kolem třetí.
Holky, to jsou nervy, co?
Jsem ráda, že na to nejsem sama, dnes jsem měla taky cuky udělat tt, ale mám doma jen jeden poslední a ještě citlivost 25, tak to si myslím, že nemá smysl. Objektivně si ale myslím, že to fakt nevyšlo … cítím se normálně ![]()
damia píše:
i tak to mohlo vyjíta nervy to jsou pořád
přesně tak nervy to jsou pořád
třeba to zrovna vyšlo já ani nevím jakou citlivost testu jsem dnes dělala byl to nejaky test do proudu moče ale já to stejně jen ponořila
myslím že já už se můžu těšit na další ovulku
uvidíme čtvrtek pátek
ale už tomu nevěřím:-(
Ahoj holky, pár dní jsem tu nebyla. Psala jsem, že jsem měla nechráněný styk těsně před ovulací a že bych se asi nezlobila, kdyby to vyšlo:-) Tak dnes jsem 8 či 9 DPO (nevím přesně na den) a test je bílý jako padlý sníh. Ani náznak stínu a to jsem testovala ráno mamatestem desítkou. Kámoška měla slabýho ducha už 8DPO, možná je ale pořád naděje?
Ahoj holky, pár dní jsem tu nebyla. Psala jsem, že jsem měla nechráněný styk těsně před ovulací a že bych se asi nezlobila, kdyby to vyšlo:-) Tak dnes jsem 8 či 9 DPO (nevím přesně na den) a test je bílý jako padlý sníh. Ani náznak stínu a to jsem testovala ráno mamatestem desítkou. Kámoška měla slabýho ducha už 8DPO, možná je ale pořád naděje?
holky testovacky, drzim palce!
jak ja vam zavidim- ja netestuju, neb nevim kdy- jak jsem uz psala, od porodu zadna MS /a porad kojim a kojim/
osobne jsem vzdycky radsi pri predchozich tehu odolala pokuseni a testovala az mnohem pozdeji, 8DPO je proste nejasne, jestli teda nic nebo jestli to ten test jenom neni schopny zachytit… navic je to individualni a kazdy na to reaguje jinak.. ale moc a moc drzim palce!!