Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
13.6.11 12:21

lokofa

to vám moc počasí nevyšlo, byli jste v Dinoparku? Bydlím za Vyškovem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
13.6.11 12:30

Akdarko- vitej!a hodne stesti!

Holky, jestli on si nemyslel, ze je to nejaka sranda, ze vam neodpovedel, protoze jsem se divala, ze nekomu po vas uz odpovidal… ale treba jeste napise!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
13.6.11 12:35
Sýkorka2 píše:
Tulinka píše:
Sýkorko, MS má a nemá zpoždění :lol: , dnes jsem 10 DPO, takže předpokládám, že dorazí tak ve čtvrtek. A asi dorazí, protože se cítím v pohodě.
Navíc manžel má poslední dobou v práci dost nervy a doma je to bručoun a já bych tak snad i byla raději kdyby dorazila … proč musí být všechno tak těžký :-?
Ahoj holky!
Tulinko, to máme MS dostat obě v ten samý den. Já ale myslím, že to jako vždy budu mít o dva dny později. Ale určo zase dorazí :roll: , ach jo!
Taky to znám, kdy má manža nějaký starosti v práci, tak nemá moc náladu ani doma. Ale neboj, určitě bude zase líp. :palec:

ahojky holky tak to jsme 3 ja jsem dnes také 10 den po ovulaci takže čekám čtvrtek pátek že dorazí prsa me sice malinko boli ale asi to je tim že se blíží..... nedalo mě to a udělala jsem si test sice to nebyla hned ranní moč ale test byl negativní :-( jinak problém máme asi stejný u mýho v práci se propouští cca 30 lidí takže se to odráží i náledě doma.....snad to bude časem lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
13.6.11 12:38

pazitka

snad ne, psali jsme tam, že na něj máme kontakt z jedný diskuse :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.6.11 12:40
damia píše:
to vám moc počasí nevyšlo, byli jste v Dinoparku? Bydlím za Vyškovem :-D

Jo i v dinopúarku. Ale začalo pršet, až jsme odjížděli domů, takže vlastně vyšlo

• Citovat
  • Upravit
17211
13.6.11 12:40

akdarka72

ještě je brzy na duchy, ale držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
13.6.11 12:44

lokofa

tak aspoň vám to vyšlo, pak tady byla šílená bouřka odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.6.11 12:53
damia píše:
tak aspoň vám to vyšlo, pak tady byla šílená bouřka odpoledne.

Aha. No my jsme odjížděli nějak kolem třetí.

• Citovat
  • Upravit
4052
13.6.11 13:08

Holky, to jsou nervy, co? :nevim: :lol: Jsem ráda, že na to nejsem sama, dnes jsem měla taky cuky udělat tt, ale mám doma jen jeden poslední a ještě citlivost 25, tak to si myslím, že nemá smysl. Objektivně si ale myslím, že to fakt nevyšlo … cítím se normálně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
13.6.11 13:29

Tulinka

i tak to mohlo vyjít :wink: a nervy to jsou pořád :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
13.6.11 13:45
damia píše:
i tak to mohlo vyjít :wink: a nervy to jsou pořád :-D

přesně tak nervy to jsou pořád :-P třeba to zrovna vyšlo já ani nevím jakou citlivost testu jsem dnes dělala byl to nejaky test do proudu moče ale já to stejně jen ponořila :-)myslím že já už se můžu těšit na další ovulku :lol: :lol: uvidíme čtvrtek pátek :-) :-) :-) ale už tomu nevěřím:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka78
13.6.11 13:51

zatím nic

Ahoj holky, pár dní jsem tu nebyla. Psala jsem, že jsem měla nechráněný styk těsně před ovulací a že bych se asi nezlobila, kdyby to vyšlo:-) Tak dnes jsem 8 či 9 DPO (nevím přesně na den) a test je bílý jako padlý sníh. Ani náznak stínu a to jsem testovala ráno mamatestem desítkou. Kámoška měla slabýho ducha už 8DPO, možná je ale pořád naděje?

• Citovat
  • Upravit
Katka78
13.6.11 13:51

zatím nic

Ahoj holky, pár dní jsem tu nebyla. Psala jsem, že jsem měla nechráněný styk těsně před ovulací a že bych se asi nezlobila, kdyby to vyšlo:-) Tak dnes jsem 8 či 9 DPO (nevím přesně na den) a test je bílý jako padlý sníh. Ani náznak stínu a to jsem testovala ráno mamatestem desítkou. Kámoška měla slabýho ducha už 8DPO, možná je ale pořád naděje?

• Citovat
  • Upravit
17211
13.6.11 13:54

naděje je vždycky, dokud nepřijde ms :wink: zkus zase za pár dní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
13.6.11 14:16

holky testovacky, drzim palce!
jak ja vam zavidim- ja netestuju, neb nevim kdy- jak jsem uz psala, od porodu zadna MS /a porad kojim a kojim/
osobne jsem vzdycky radsi pri predchozich tehu odolala pokuseni a testovala az mnohem pozdeji, 8DPO je proste nejasne, jestli teda nic nebo jestli to ten test jenom neni schopny zachytit… navic je to individualni a kazdy na to reaguje jinak.. ale moc a moc drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí