Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně tak, naděje je než přijde MS, ale já myslím, že u mně přijde, minulé těhu už jsem týden před očekávanou MS věděla, že jsem těhotná i bez testu, prostě jsem to cítila … tentorkát nic, ticho po pěšině.
Tuli, jo, tak brzy? ale kazde tehu je jine, u Tobika jsem to taky vedela brzy dle ruznych signalu a podruhe mi to trvalo ![]()
pazitka píše:
Tuli, jo, tak brzy? ale kazde tehu je jine, u Tobika jsem to taky vedela brzy dle ruznych signalu a podruhe mi to trvalo
Fakt
, došla jsem si do lékárny a místo tt jsem si koupila Calibrum babyplan
v den očkávané ms jsem si udělala test jen tak pro kontrolu … za 5 vteřin // ![]()
Zato s prvním jsem byla prvně u lékaře ve 12tt
, lékařka ke které jsem chodila roky nepoznala těhotenství (10tt), jen mě vystrašila a tak jsem šla jinam … pan doktor se hodně nasmál
![]()
Haa, už má odpověď od Keiiry ![]()
Dobrý den i Vám,
mám pro Vás velmi potěšující zprávu. Podařit se Vám to mělo koncem t.r.
S pozdravem
Markéta
mě napsala Keiira, že vidí u mě šanci velice brzy a to během 1-3 měsíců ![]()
damia píše:
mě napsala Keiira, že vidí u mě šanci velice brzy a to během 1-3 měsíců
No tak třeba UŽ
… takže žádný večer nazmar ![]()
ahojky holky…můžu se také přidat???
máme 2 děti…kluka a holku a ještě by jsme chtěli třetí mimi. Loni v dubnu 2010 jsem přišla o miminko ve 24 týdnu,a tet se dostavuje odvaha to znovu zkusit.....
můžu se zeptat ,kde berete Keiiru…na kterých stránkách ???…moc děkuji
kotýsek píše:
máme 2 děti…kluka a holku a ještě by jsme chtěli třetí mimi. Loni v dubnu 2010 jsem přišla o miminko ve 24 týdnu,a tet se dostavuje odvaha to znovu zkusit.....
ahojky vítám tě tu
tak at se brzy zadaří .-) a jsou // ![]()
děkuji…za přivítání
ještě se zeptám…co,děláte za spešl polohy,aby se co nejdříve zadařilo))))) ???
kotýsek píše:
děkuji…za přivítání
ještě se zeptám…co,děláte za spešl polohy,aby se co nejdříve zadařilo))))) ???
ja osobne tak různě střídáme pokaždé něco jiného
ale sama moc nevím co je nejlepší
![]()
kotýsek píše:
Ahoj Kotýsku!
Vítám Tě taky mezi námi a přeju ať co nejdříve najdeš na testíku // a aby všechno probíhalo dobře. ![]()
Co se týká těch poloh, my to taky tak nějak střídáme (podle chuti a nálady
). Někde jsem četla názor, že nejlepší k početí je misionářská poloha, ale nevím
.
Ahoj Kotýsku, i já tě vítám ![]()
Teda tady nás už je, to je paráda, téma neusne ![]()
Co se týče poloh, tak jak píší holky, na to nemyslím, na co je chuť
to zrovna je.
Kotýsku, co se týká těch kontaktů na kartáře a kartářky, tak nám je sem dala Marinka. A myslím, že právě Keiira tam má e-mail, tak jí holky kontaktovaly mailem. Zkusíš to taky?
Vítám Kotýsku.
Polohy??Źádné, neřeším to až tak, že bych po sexu ležela aspon 20 minut nebo s nohama nahoře.
Příspěvek upraven 13.06.11 v 20:04
lokofa píše:
Vítám Kotásku.Polohy??Źádné, neřeším to až tak, že bych po sexu ležela aspon 20 minut nebo s nohama nahoře.
Tak já se přiznám, že jsem se o to párkrát pokoušela, alespoň chvilku ležet a nehýbat se, ale vždycky mě to někdo nebo něco narušilo (děti se vrátili brzo od babičky nebo Martínek v noci začne brečet, …), takže už to neřeším, ale snaha byla. ![]()