Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4052
13.6.11 15:42

Přesně tak, naděje je než přijde MS, ale já myslím, že u mně přijde, minulé těhu už jsem týden před očekávanou MS věděla, že jsem těhotná i bez testu, prostě jsem to cítila … tentorkát nic, ticho po pěšině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
13.6.11 16:22

Tuli, jo, tak brzy? ale kazde tehu je jine, u Tobika jsem to taky vedela brzy dle ruznych signalu a podruhe mi to trvalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
13.6.11 16:24
pazitka píše:
Tuli, jo, tak brzy? ale kazde tehu je jine, u Tobika jsem to taky vedela brzy dle ruznych signalu a podruhe mi to trvalo :-)

Fakt :lol: , došla jsem si do lékárny a místo tt jsem si koupila Calibrum babyplan :lol: :pankac: v den očkávané ms jsem si udělala test jen tak pro kontrolu … za 5 vteřin // :pankac:
Zato s prvním jsem byla prvně u lékaře ve 12tt :lol: , lékařka ke které jsem chodila roky nepoznala těhotenství (10tt), jen mě vystrašila a tak jsem šla jinam … pan doktor se hodně nasmál :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
13.6.11 16:26

Haa, už má odpověď od Keiiry :palec:
Dobrý den i Vám,

mám pro Vás velmi potěšující zprávu. Podařit se Vám to mělo koncem t.r.

S pozdravem
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
13.6.11 16:31

mě napsala Keiira, že vidí u mě šanci velice brzy a to během 1-3 měsíců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
13.6.11 16:33
damia píše:
mě napsala Keiira, že vidí u mě šanci velice brzy a to během 1-3 měsíců :mrgreen:

No tak třeba UŽ :lol: :dance: … takže žádný večer nazmar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
13.6.11 17:44

ahojky holky…můžu se také přidat???
máme 2 děti…kluka a holku a ještě by jsme chtěli třetí mimi. Loni v dubnu 2010 jsem přišla o miminko ve 24 týdnu,a tet se dostavuje odvaha to znovu zkusit.....
můžu se zeptat ,kde berete Keiiru…na kterých stránkách ???…moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
13.6.11 17:49
kotýsek píše:
máme 2 děti…kluka a holku a ještě by jsme chtěli třetí mimi. Loni v dubnu 2010 jsem přišla o miminko ve 24 týdnu,a tet se dostavuje odvaha to znovu zkusit.....
můžu se zeptat ,kde berete Keiiru…na kterých stránkách ???…moc děkuji

ahojky vítám tě tu :lol: :lol: :lol: tak at se brzy zadaří .-) a jsou // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
13.6.11 17:53

děkuji…za přivítání
ještě se zeptám…co,děláte za spešl polohy,aby se co nejdříve zadařilo))))) ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
13.6.11 18:09
kotýsek píše:
děkuji…za přivítání
ještě se zeptám…co,děláte za spešl polohy,aby se co nejdříve zadařilo))))) ???

ja osobne tak různě střídáme pokaždé něco jiného :-)ale sama moc nevím co je nejlepší :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.6.11 19:01
kotýsek píše:
můžu se zeptat ,kde berete Keiiru…na kterých stránkách ???…moc děkuji

Ahoj Kotýsku!
Vítám Tě taky mezi námi a přeju ať co nejdříve najdeš na testíku // a aby všechno probíhalo dobře. :hug:
Co se týká těch poloh, my to taky tak nějak střídáme (podle chuti a nálady :oops: ). Někde jsem četla názor, že nejlepší k početí je misionářská poloha, ale nevím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
13.6.11 19:05

Ahoj Kotýsku, i já tě vítám :kytka:
Teda tady nás už je, to je paráda, téma neusne :potlesk:

Co se týče poloh, tak jak píší holky, na to nemyslím, na co je chuť :dance: :srdce: :lol: to zrovna je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.6.11 19:06

Kotýsku, co se týká těch kontaktů na kartáře a kartářky, tak nám je sem dala Marinka. A myslím, že právě Keiira tam má e-mail, tak jí holky kontaktovaly mailem. Zkusíš to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.6.11 19:36

Vítám Kotýsku.

Polohy??Źádné, neřeším to až tak, že bych po sexu ležela aspon 20 minut nebo s nohama nahoře.

Příspěvek upraven 13.06.11 v 20:04

• Citovat
  • Upravit
457
13.6.11 19:58
lokofa píše:
Vítám Kotásku.Polohy??Źádné, neřeším to až tak, že bych po sexu ležela aspon 20 minut nebo s nohama nahoře.

Tak já se přiznám, že jsem se o to párkrát pokoušela, alespoň chvilku ležet a nehýbat se, ale vždycky mě to někdo nebo něco narušilo (děti se vrátili brzo od babičky nebo Martínek v noci začne brečet, …), takže už to neřeším, ale snaha byla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí