Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tulinka píše:
Holky, // jsou tam pořád, i na dnešním testu, tak to by asi byla náhoda, kdyby byly oba špatný, co?
Začínám se s pocitem, že čekám třetí dítě nějak vyrovnávat, včera to byl strašný šok![]()
tak to je super
tak hlavně at je všechno v pořádku a opatruj se
a ještě jednou gratulace:-)
![]()
Tulinka píše:
Holky, // jsou tam pořád, i na dnešním testu, tak to by asi byla náhoda, kdyby byly oba špatný, co?
Začínám se s pocitem, že čekám třetí dítě nějak vyrovnávat, včera to byl strašný šok![]()
Tulinko, to je super
. Dva testy by určitě falešně pozit. být nemohly. A pozoruješ na sobě nějaký počáteční příznaky?
Holky, ještě jednou děkuji
, jste zlaté. Věřím, že i vy ostatní mě budete následovat
(snad bude vše OK
)
No zatím na sobě nepozoruji skoro nic, je to úplně jiné než bylo předchozí těhu. Teď mě 2× ráno bolela hlava, dnes mi bylo dost „divně“ ale už to přešlo. Občas mě bolí břicho, ale nic moc bolest, trošku citlivější bradavky.
Já tomu pořád nemůžu prostě věřit, vůbec neee
… potom, co mi ta kartářka napsala, že budeme mít s manželem krizi a že další mimi bude, ale až ke 40tce, no bylo mi z toho všelijak. Krize nebyla a mimi je doufám na cestě … za pár týdnů paní velmi ráda napíšu
![]()
Tulinka píše:
Holky, ještě jednou děkuji, jste zlaté. Věřím, že i vy ostatní mě budete následovat
(snad bude vše OK
)
No zatím na sobě nepozoruji skoro nic, je to úplně jiné než bylo předchozí těhu. Teď mě 2× ráno bolela hlava, dnes mi bylo dost „divně“ ale už to přešlo. Občas mě bolí břicho, ale nic moc bolest, trošku citlivější bradavky.
Já tomu pořád nemůžu prostě věřit, vůbec neee![]()
… potom, co mi ta kartářka napsala, že budeme mít s manželem krizi a že další mimi bude, ale až ke 40tce, no bylo mi z toho všelijak. Krize nebyla a mimi je doufám na cestě … za pár týdnů paní velmi ráda napíšu
![]()
to je super mám radost
já tedy nkdy u kartářky nebyla ale docela bych si taky zasla:-) znas tady nejakou na netu??? nebo si byla nekde v okoli sveho bydliste?? jinak přeju moc moc hezký den a opatruj se
![]()
Akdarko, psala jsem jedné, na kterou jsem četla před rokem a kousek dobré recenze na netu … loni mi udělala výklad a hodně věcí sedělo. I tenkrát mi tam psala o tom dítěti až později. A já blbec jsem si nechala udělat výklad i letos … nic moc teda, říkala jsem si, že raději nevědět. Nebo třeba zeptat se na jednu otázku, né na celou rodinu rok dopředu.
Teď jsem psala těm třeba, co sem dávala ???
někdo odkaz
a ta mi napsala, že otěhotní ke konci roku ![]()
Jo a ještě jsem chtěla napsat jednu věc, třeba možná náhodou by to mohlo pomoct i vám …
Kdysi jsem koukala na „jonášovu metodu otěhotnění“, nevím jestli znáte. Zadá se tam datum, čas a místo narození a ono vám to vypočítá, kdy je nejlepší datum k otěhotnění. Tak jsem to tenkrát zkusila, datumy mi tam vycházely úplně „nesmyslené“, jindy než byla plánovaná ovulace … Ve finále se mi cyklus postupně upravil tak, že to fakt vyšlo
. Takže podle toho bych měla mít chlapečka ![]()
blahopřeji a přeji ať // sílí ![]()
Mě u Jonášové metody vyšel plodný den na 10. 6. a to byla ms v plné síle a dál to pokračuje taky vždy na ms, takže u mě Jonáš padá
Damio, díky ![]()
U mně březen také jonáš vyšel na MS a pak se to posunulo … nevím čím to. Každopádně jsem tomu nevěřila ani trošičku, ale jak vidno, tak to vyšlo. Třeba to byla náhoda, to netuším …
Jéé Tulinko, tak to je paráda, moc gratuluju!!
A je fajn, že se kartářka s tím časem sekla ![]()
Ahoj já si také přeju dítě,ale můj partner moc ne,ale je to kvůli penězům,kdybysme byli milionáři tak je mu to jedno.Říkal za pár let,ted ho asi nepřemluvím,právě čekám na MS,vžycky když mi skončí tak se mi do té antikoncepce nechce,ale brát jí musím.Tak vám přeju hodně štěstí.
Karnatt píše:
Ahoj já si také přeju dítě,ale můj partner moc ne,ale je to kvůli penězům,kdybysme byli milionáři tak je mu to jedno.Říkal za pár let,ted ho asi nepřemluvím,právě čekám na MS,vžycky když mi skončí tak se mi do té antikoncepce nechce,ale brát jí musím.Tak vám přeju hodně štěstí.
třeba se časem domluvíte a budeš mít další ![]()
no jo, Tulinka nám sem nedala foto, aby jsme se měli taky na co těšit ![]()