Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
16.6.11 17:13

tak jen jsem chtěla napísat než odjedem tak to přišlo takže toho 14 jen asi nejaký předvoj…takže to dorazilo přesně po 28dnech :nevim: tak hurá do dalšího snažení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
17.6.11 08:17

Dobré ráno holky ..... tak co, jak jste se vyspinkaly? :-) Manžel jel do školy, tak mě vzbudil brzo a dnes mi teda bylo doooost šoufl :nevim: :-) , ale beru to jako dobrý znamení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.6.11 08:31

Ahoj Tulinko!
To víš, že to je dobrý znamení a patří to k tomu. Neboj, rychle to uteče a za chvilku budeš mít bobíska u sebe. Manžel už tu sladkou novinku ví? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.6.11 08:52

Ahojky :mavam:
Tak to mně je zatím dobře, jsem zcela bez příznaků. Dneska skočím ještě na krev, jestli jede všechno podle plánu, zítra odjíždíme na dovču a po dovolené jdu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.6.11 08:57

Bré ránko

Vrátila jsem se od dr. Už mám angínu a atb i já.

• Citovat
  • Upravit
457
17.6.11 09:03

Ahoj Rony!
Tak to Ti přeju pěknou hladinu HCG v krvi. :hug:
A pěkně si užijte dovolenou. My vyrazíme na dovču (jen na pár dní) později. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.6.11 09:06
lokofa píše:
Bré ránkoVrátila jsem se od dr. Už mám angínu a atb i já.

Ahoj!
Tak to už jste nemocní všichni, ne? Tak alespoň se budete léčit společně. Tak hlavně ať ATB zaberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.6.11 09:11
Sýkorka2 píše:
lokofa píše:
Ahoj!
Tak to už jste nemocní všichni, ne? Tak alespoň se budete léčit společně. Tak hlavně ať ATB zaberou.

No atb mám zatím jen já a manžel.
Děcka zatím jen chrblou a soplí, ale počítám, že se tomu nevyhnou.

• Citovat
  • Upravit
4052
17.6.11 09:21
lokofa píše:

Jejda, tak člověk se snaží až má z toho angínu :-) , posílám pofoukání, ať je brzy dobře :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
17.6.11 09:23
Sýkorka2 píše:
Ahoj Tulinko!
To víš, že to je dobrý znamení a patří to k tomu. Neboj, rychle to uteče a za chvilku budeš mít bobíska u sebe. Manžel už tu sladkou novinku ví? :hug:

Už ví a je celý PAF z toho :lol: , jak kdyby to nebylo třetí, ale první :lol: , on děti miluje a vždy to tak prožívá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
17.6.11 09:26

Rony, užij si dovolenou a pak už budeš vědět 100% jak to vypadá :palec: .
Já jsem byla dnes u doktora, nakonec má dovolenou příští týden jen sestra, on tam bude, tak jsem tak chvátat nemusela. Dělal mi UZ a povídal, že JE TO TAM :dance: , ale zatím maličký, že mám přijít v úterý na kontrolní UZ a to mi dá rovnou i průkazku. Odběry budou až se vrátí sestřička :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.6.11 09:30
Tulinka píše:
Rony, užij si dovolenou a pak už budeš vědět 100% jak to vypadá :palec: .
Já jsem byla dnes u doktora, nakonec má dovolenou příští týden jen sestra, on tam bude, tak jsem tak chvátat nemusela. Dělal mi UZ a povídal, že JE TO TAM :dance: , ale zatím maličký, že mám přijít v úterý na kontrolní UZ a to mi dá rovnou i průkazku. Odběry budou až se vrátí sestřička :pankac:

Tulinko, tak to je super! :dance: Máš to potvrzené i od Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
17.6.11 09:35

Sýkorko, je to super :palec: , ale když to tam bude i v úterý bude to super ještě víc :dance: . Ale vypadá to prý dobře, jen maličký, tak říkal, že jsem si to asi vypočítala dobře, ale že i tak za těch 5 dní to povyroste dost a pak začně těhu kolotoč :andel:
Volala jsem manželovi, ten je z toho úplně paf :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.6.11 09:43

No, určitě příští týden bude všechno v pořádku, bobísek povyroste a dostaneš na něho řidičák :lol: . A manžel je nadšený nebo šokovaný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
17.6.11 09:55

Manžel je totálně nadšený, má velikou radost :pankac: :potlesk: :dance: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí