Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jen jsem chtěla napísat než odjedem tak to přišlo takže toho 14 jen asi nejaký předvoj…takže to dorazilo přesně po 28dnech
tak hurá do dalšího snažení ![]()
Dobré ráno holky ..... tak co, jak jste se vyspinkaly?
Manžel jel do školy, tak mě vzbudil brzo a dnes mi teda bylo doooost šoufl
, ale beru to jako dobrý znamení ![]()
Ahoj Tulinko!
To víš, že to je dobrý znamení a patří to k tomu. Neboj, rychle to uteče a za chvilku budeš mít bobíska u sebe. Manžel už tu sladkou novinku ví? ![]()
Ahojky ![]()
Tak to mně je zatím dobře, jsem zcela bez příznaků. Dneska skočím ještě na krev, jestli jede všechno podle plánu, zítra odjíždíme na dovču a po dovolené jdu k dr.
Ahoj Rony!
Tak to Ti přeju pěknou hladinu HCG v krvi. ![]()
A pěkně si užijte dovolenou. My vyrazíme na dovču (jen na pár dní) později. ![]()
lokofa píše:
Bré ránkoVrátila jsem se od dr. Už mám angínu a atb i já.
Ahoj!
Tak to už jste nemocní všichni, ne? Tak alespoň se budete léčit společně. Tak hlavně ať ATB zaberou.
Sýkorka2 píše:lokofa píše:Ahoj!
Tak to už jste nemocní všichni, ne? Tak alespoň se budete léčit společně. Tak hlavně ať ATB zaberou.
No atb mám zatím jen já a manžel.
Děcka zatím jen chrblou a soplí, ale počítám, že se tomu nevyhnou.
lokofa píše:
Jejda, tak člověk se snaží až má z toho angínu
, posílám pofoukání, ať je brzy dobře ![]()
Sýkorka2 píše:
Ahoj Tulinko!
To víš, že to je dobrý znamení a patří to k tomu. Neboj, rychle to uteče a za chvilku budeš mít bobíska u sebe. Manžel už tu sladkou novinku ví?
Už ví a je celý PAF z toho
, jak kdyby to nebylo třetí, ale první
, on děti miluje a vždy to tak prožívá ![]()
Rony, užij si dovolenou a pak už budeš vědět 100% jak to vypadá
.
Já jsem byla dnes u doktora, nakonec má dovolenou příští týden jen sestra, on tam bude, tak jsem tak chvátat nemusela. Dělal mi UZ a povídal, že JE TO TAM
, ale zatím maličký, že mám přijít v úterý na kontrolní UZ a to mi dá rovnou i průkazku. Odběry budou až se vrátí sestřička ![]()
Tulinka píše:
Rony, užij si dovolenou a pak už budeš vědět 100% jak to vypadá.
Já jsem byla dnes u doktora, nakonec má dovolenou příští týden jen sestra, on tam bude, tak jsem tak chvátat nemusela. Dělal mi UZ a povídal, že JE TO TAM, ale zatím maličký, že mám přijít v úterý na kontrolní UZ a to mi dá rovnou i průkazku. Odběry budou až se vrátí sestřička
Tulinko, tak to je super!
Máš to potvrzené i od Dr.
Sýkorko, je to super
, ale když to tam bude i v úterý bude to super ještě víc
. Ale vypadá to prý dobře, jen maličký, tak říkal, že jsem si to asi vypočítala dobře, ale že i tak za těch 5 dní to povyroste dost a pak začně těhu kolotoč ![]()
Volala jsem manželovi, ten je z toho úplně paf
![]()
No, určitě příští týden bude všechno v pořádku, bobísek povyroste a dostaneš na něho řidičák
. A manžel je nadšený nebo šokovaný!