Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4065
17.6.11 15:23

Jsi hodná, ale radši na to nechci myslet, ať nejsem zklamaná, uvidím za pár dní :wink: Já jsem na mimi myslela taky při tom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
17.6.11 15:24

Tulinko, když jsi zmínila to auto, jaké máte? Vlezou se vám tam tři sedačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
17.6.11 15:26
MarinkaCu píše:
Tulinko, když jsi zmínila to auto, jaké máte? Vlezou se vám tam tři sedačky?

No vejdou … musí :lol: . Dokud budou děti malé, tak jo, pak budem muset pořídit asi dodávku :lol: .
Máme Meagan Scenic, ale ten starší. Ta kamaráka má starší Ocatvii a taky se zatím vejdou. Nejstarší kluk jezdí na podsedáku vedle řidiče :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
17.6.11 15:29

Ty jo, to může být i vedle řidiče, to podsedátko? Ale asi jen od určité velikosti prcka, že? My máme Hondu Accord a myslím, že tři sedačky by nám dozadu nevešly, já se teda dozadu mezi sedačky vmáčknu, jsem hubeňour, ale myslela jsem, že vepředu může být jen vajíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
17.6.11 15:31

Může tam být na podsedáku dítě. Prý se na to ptali někde :palec: . Já se dozadu taky vmáčknu zatím :lol: , dítě bych uprostřed nechávat moc nechtěla, tam ty pásy jsou takový divoký …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
17.6.11 15:32

No právě, taky mi to vzadu uprostřed přijde míň bezpečné :-? TAk to by bylo fajn, jestli může být i vepředu, to bychom měli vyřešené, manžel se totiž děsí, že by musel svého miláčka prodat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
17.6.11 15:34

Tak já letím, vařím, peru, uklízím a běhám k PC :lol: . Večer ještě kouknu, co je zde nového :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.6.11 15:48

Ahojky, tak hcg 15dpo mám 263, takže ok :palec:
Nidační krvácení jsem teď zažila poprvé, u holek jsem ho taky neměla. Teď to bylo 9dpo a měla jsem takový světlerůžový až světlehnědý výtok a spíš na toaleťáku než na kalhotkách, trvalo to jen dopoledne, ale prý může trvat i dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
17.6.11 15:51
Rony79 píše:
Ahojky, tak hcg 15dpo mám 263, takže ok :palec:
Nidační krvácení jsem teď zažila poprvé, u holek jsem ho taky neměla. Teď to bylo 9dpo a měla jsem takový světlerůžový až světlehnědý výtok a spíš na toaleťáku než na kalhotkách, trvalo to jen dopoledne, ale prý může trvat i dva dny.

Jé Rony, tak to je super, moc gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.6.11 17:06

Tak jsem se vrátila z nákupu a jsem hotová. Dala jsem klukům sváču a už nic nedělám (ikdyž jak se znám, za chvilku budu zase něco uklízet nebo přerovnávat) :lol: .

Marinko- třeba je to ono uhnízdění, neztrácej naději. Třeba budeš příjemně překvapená. :dance:

Rony- to je super výsledek, ještě jednou gratulace :kytka:

Tulinko- šetři se ikdyž vaříš, pereš a uklízíš, já byla na začátku těhu vždycky tak unavená. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
17.6.11 17:36

Tak pěkně odpočívej Sýkorko, úklid počká :wink: Já už dneska akorát vyperu, a jinak relax, na véču máme grilované kuřátko, mrknu na Prostřeno.. :-)
A děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
17.6.11 17:45

Sýkorko, však já jsem taky k.o. :nevim: , musela jsem si teď na chvíli lehnout a nejraději bych šla spát :-D

Rony, tak paráda :palec: , můžeš být klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.6.11 18:07

Děvčata děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
18.6.11 08:49

Pěknou sobotu, maminy :-) My jsme vstávaly s malou v pět :jazyk:
Chtěla jsem se zeptat, vy co máte prcky různého pohlaví, měly jste i různé těhu příznaky? Já jsem měla u holek úplně stejné, tak by mě zajímalo, jestli na to může mít vliv pohlaví prcka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.6.11 08:52
MarinkaCu píše:
Pěknou sobotu, maminy :-) My jsme vstávaly s malou v pět :jazyk:
Chtěla jsem se zeptat, vy co máte prcky různého pohlaví, měly jste i různé těhu příznaky? Já jsem měla u holek úplně stejné, tak by mě zajímalo, jestli na to může mít vliv pohlaví prcka..

Ahoj

nee, měla jsem průběh těhu a příznaky i nevolnosti naprosto stejné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex