Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsi hodná, ale radši na to nechci myslet, ať nejsem zklamaná, uvidím za pár dní
Já jsem na mimi myslela taky při tom ![]()
Tulinko, když jsi zmínila to auto, jaké máte? Vlezou se vám tam tři sedačky?
MarinkaCu píše:
Tulinko, když jsi zmínila to auto, jaké máte? Vlezou se vám tam tři sedačky?
No vejdou … musí
. Dokud budou děti malé, tak jo, pak budem muset pořídit asi dodávku
.
Máme Meagan Scenic, ale ten starší. Ta kamaráka má starší Ocatvii a taky se zatím vejdou. Nejstarší kluk jezdí na podsedáku vedle řidiče
.
Ty jo, to může být i vedle řidiče, to podsedátko? Ale asi jen od určité velikosti prcka, že? My máme Hondu Accord a myslím, že tři sedačky by nám dozadu nevešly, já se teda dozadu mezi sedačky vmáčknu, jsem hubeňour, ale myslela jsem, že vepředu může být jen vajíčko..
Může tam být na podsedáku dítě. Prý se na to ptali někde
. Já se dozadu taky vmáčknu zatím
, dítě bych uprostřed nechávat moc nechtěla, tam ty pásy jsou takový divoký …
No právě, taky mi to vzadu uprostřed přijde míň bezpečné
TAk to by bylo fajn, jestli může být i vepředu, to bychom měli vyřešené, manžel se totiž děsí, že by musel svého miláčka prodat ![]()
Tak já letím, vařím, peru, uklízím a běhám k PC
. Večer ještě kouknu, co je zde nového
![]()
Ahojky, tak hcg 15dpo mám 263, takže ok ![]()
Nidační krvácení jsem teď zažila poprvé, u holek jsem ho taky neměla. Teď to bylo 9dpo a měla jsem takový světlerůžový až světlehnědý výtok a spíš na toaleťáku než na kalhotkách, trvalo to jen dopoledne, ale prý může trvat i dva dny.
Rony79 píše:
Ahojky, tak hcg 15dpo mám 263, takže ok
Nidační krvácení jsem teď zažila poprvé, u holek jsem ho taky neměla. Teď to bylo 9dpo a měla jsem takový světlerůžový až světlehnědý výtok a spíš na toaleťáku než na kalhotkách, trvalo to jen dopoledne, ale prý může trvat i dva dny.
Jé Rony, tak to je super, moc gratuluju! ![]()
Tak jsem se vrátila z nákupu a jsem hotová. Dala jsem klukům sváču a už nic nedělám (ikdyž jak se znám, za chvilku budu zase něco uklízet nebo přerovnávat)
.
Marinko- třeba je to ono uhnízdění, neztrácej naději. Třeba budeš příjemně překvapená. ![]()
Rony- to je super výsledek, ještě jednou gratulace ![]()
Tulinko- šetři se ikdyž vaříš, pereš a uklízíš, já byla na začátku těhu vždycky tak unavená. ![]()
Tak pěkně odpočívej Sýkorko, úklid počká
Já už dneska akorát vyperu, a jinak relax, na véču máme grilované kuřátko, mrknu na Prostřeno.. ![]()
A děkuju ![]()
Sýkorko, však já jsem taky k.o.
, musela jsem si teď na chvíli lehnout a nejraději bych šla spát ![]()
Rony, tak paráda
, můžeš být klidná.
Pěknou sobotu, maminy
My jsme vstávaly s malou v pět ![]()
Chtěla jsem se zeptat, vy co máte prcky různého pohlaví, měly jste i různé těhu příznaky? Já jsem měla u holek úplně stejné, tak by mě zajímalo, jestli na to může mít vliv pohlaví prcka..
MarinkaCu píše:
Pěknou sobotu, maminyMy jsme vstávaly s malou v pět
Chtěla jsem se zeptat, vy co máte prcky různého pohlaví, měly jste i různé těhu příznaky? Já jsem měla u holek úplně stejné, tak by mě zajímalo, jestli na to může mít vliv pohlaví prcka..
Ahoj
nee, měla jsem průběh těhu a příznaky i nevolnosti naprosto stejné.