Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
20.6.11 10:20

Tulinko,mám pocit,že už nemůžu sex ani vidět :lol: mám ho až příliš,abychom nepropásli ten den D.Ted už to děláme ob den,kvůli kvalitě,tak se přeci musí už zadařit.Jinak ale děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
20.6.11 10:22
bluelucia píše:
Tulinko,mám pocit,že už nemůžu sex ani vidět :lol: mám ho až příliš,abychom nepropásli ten den D.Ted už to děláme ob den,kvůli kvalitě,tak se přeci musí už zadařit.Jinak ale děkuju.
:lol: No tak to ti věřím, takový tempo bych taky nevydržela, proto jsem dělala testíky. Samozřejmě že sex byl i jindy, podle chuti, ale celý měsíc obden, to by byla moje smrt :lol: :lol: :nevim: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.6.11 10:57
Tulinka píše:
bluelucia píše:
:lol: No tak to ti věřím, takový tempo bych taky nevydržela, proto jsem dělala testíky. Samozřejmě že sex byl i jindy, podle chuti, ale celý měsíc obden, to by byla moje smrt :lol: :lol: :nevim: :lol:

Tak tohle jsme jeden měsíc zkoušeli taky (obden) :lol: . Byl to docela záhul, ale manžel neprotestoval :oops: . No, člověk je schopný vyzkoušet snad úplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.6.11 12:46
:potlesk: :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
20.6.11 13:52

Co všechno člověk dokáže pro dítě udělat :nevim: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
20.6.11 14:56

no to je fakt, co by člověk pro dítě neudělal :-D
Jinak ahoj holky, dočítám a souhlasím, první jsem neřešila, druhý ano ale bez měření a ovu testíků a teď? Si člověk připadá, že když už se tomu tak věnuje, tak to prostě musí vyjít. Tento měsíc jsem si dala pauzu s měřením BT, tak testnu zítra a pozítří jen ovu testíky a pohlídám hlen. Ovu má být ve čtvrtek, tak máme snažící týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
20.6.11 16:15

Damio, tak ať to vyjde :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.6.11 16:16
damia píše:
no to je fakt, co by člověk pro dítě neudělal :-D
Jinak ahoj holky, dočítám a souhlasím, první jsem neřešila, druhý ano ale bez měření a ovu testíků a teď? Si člověk připadá, že když už se tomu tak věnuje, tak to prostě musí vyjít. Tento měsíc jsem si dala pauzu s měřením BT, tak testnu zítra a pozítří jen ovu testíky a pohlídám hlen. Ovu má být ve čtvrtek, tak máme snažící týden :mrgreen:

Já neměřím a jsem zvědavá, jestli to vydržím i ten další plodný měsíc.

• Citovat
  • Upravit
17211
20.6.11 16:22

tak to uvidíme :-D důležitý je, aby byl plodný a podařilo se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.6.11 16:36
damia píše:
tak to uvidíme :-D důležitý je, aby byl plodný a podařilo se :palec:

Jo ono to meření pro mě stejně nemá cenu, když chodím na utz k dr

• Citovat
  • Upravit
4065
20.6.11 16:42

Já jsem zvědavá na tu moji MS tento měsíc, je to celé nějaké divné..V pátek jsem měla to slabé krvácení na toaleťáku, v soboutu celý den nic, až zase večer krev na papíře, už teda víc, než v pátek, a včera večer jen malinké špinění do hněda a dneska zatím nic 8-o Ale vím, že mrška dorazí, bolí mě na ni břicho už od toho pátku a čím dál víc, čípek je měkký, ve čtvrtek budu 28 DC. Tak asi nějaké rozhozené hormony :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
20.6.11 16:47

Marinko a jseš si jistá, že MS dorazí??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
20.6.11 16:50
Tulinka píše:

Ten čípek je pro mě jasný ukazatel, ten ještě nikdy nezklamal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
20.6.11 17:22
MarinkaCu píše:
Tulinka píše:
Ten čípek je pro mě jasný ukazatel, ten ještě nikdy nezklamal :roll:

Všechno je jednou poprvé :-D . No víš co, tohle tvoje krvácení nekrvácení je fakt divný …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.6.11 17:28

Marinko, taky souhlasím s Tulinkou. To Tvoje krvácení, nekrvácení je zvláštní. Že by rozházené hormony - těhotenství? :-D To by byl mazec, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí