Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tulinko,mám pocit,že už nemůžu sex ani vidět
mám ho až příliš,abychom nepropásli ten den D.Ted už to děláme ob den,kvůli kvalitě,tak se přeci musí už zadařit.Jinak ale děkuju.
bluelucia píše:
Tulinko,mám pocit,že už nemůžu sex ani vidětmám ho až příliš,abychom nepropásli ten den D.Ted už to děláme ob den,kvůli kvalitě,tak se přeci musí už zadařit.Jinak ale děkuju.
Tulinka píše:bluelucia píše:
Tulinko,mám pocit,že už nemůžu sex ani vidětmám ho až příliš,abychom nepropásli ten den D.Ted už to děláme ob den,kvůli kvalitě,tak se přeci musí už zadařit.Jinak ale děkuju.
No tak to ti věřím, takový tempo bych taky nevydržela, proto jsem dělala testíky. Samozřejmě že sex byl i jindy, podle chuti, ale celý měsíc obden, to by byla moje smrt
![]()
![]()
![]()
Tak tohle jsme jeden měsíc zkoušeli taky (obden)
. Byl to docela záhul, ale manžel neprotestoval
. No, člověk je schopný vyzkoušet snad úplně všechno.
no to je fakt, co by člověk pro dítě neudělal ![]()
Jinak ahoj holky, dočítám a souhlasím, první jsem neřešila, druhý ano ale bez měření a ovu testíků a teď? Si člověk připadá, že když už se tomu tak věnuje, tak to prostě musí vyjít. Tento měsíc jsem si dala pauzu s měřením BT, tak testnu zítra a pozítří jen ovu testíky a pohlídám hlen. Ovu má být ve čtvrtek, tak máme snažící týden ![]()
damia píše:
no to je fakt, co by člověk pro dítě neudělal
Jinak ahoj holky, dočítám a souhlasím, první jsem neřešila, druhý ano ale bez měření a ovu testíků a teď? Si člověk připadá, že když už se tomu tak věnuje, tak to prostě musí vyjít. Tento měsíc jsem si dala pauzu s měřením BT, tak testnu zítra a pozítří jen ovu testíky a pohlídám hlen. Ovu má být ve čtvrtek, tak máme snažící týden
Já neměřím a jsem zvědavá, jestli to vydržím i ten další plodný měsíc.
damia píše:
tak to uvidímedůležitý je, aby byl plodný a podařilo se
Jo ono to meření pro mě stejně nemá cenu, když chodím na utz k dr
Já jsem zvědavá na tu moji MS tento měsíc, je to celé nějaké divné..V pátek jsem měla to slabé krvácení na toaleťáku, v soboutu celý den nic, až zase večer krev na papíře, už teda víc, než v pátek, a včera večer jen malinké špinění do hněda a dneska zatím nic
Ale vím, že mrška dorazí, bolí mě na ni břicho už od toho pátku a čím dál víc, čípek je měkký, ve čtvrtek budu 28 DC. Tak asi nějaké rozhozené hormony ![]()
Tulinka píše:
Marinko a jseš si jistá, že MS dorazí???
Ten čípek je pro mě jasný ukazatel, ten ještě nikdy nezklamal ![]()
MarinkaCu píše:Tulinka píše:Ten čípek je pro mě jasný ukazatel, ten ještě nikdy nezklamal
Marinko a jseš si jistá, že MS dorazí???
Všechno je jednou poprvé
. No víš co, tohle tvoje krvácení nekrvácení je fakt divný …
Marinko, taky souhlasím s Tulinkou. To Tvoje krvácení, nekrvácení je zvláštní. Že by rozházené hormony - těhotenství?
To by byl mazec, že?