Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
21.6.11 17:13
Já,jak už jsem uváděla,holka 14,kluk 12,HA jsem vysadila před rokem a půl a celou dobu nic,ale je fakt,že jsme :hug: když jsme měli náladu,žádné měření BT a ovulky,a k tomu hodně let HA,tak to asi udělalo své.No a stejně to nevyšlo.Ale tak jsem si na tu představu,že jsem těhu zvykla,že teď pevně doufám,že se to fakt povede brzy :nevim: :nevim: :nevim:
pazitka píše:
ja mam 36 let, chlapecka,kteremu budou zitra tri roky a 16mesicni holcicku…

Krásný prcci na fotce,na tohle já už jen vzpomínám,my už jsme v pubertě a tak teď hrozně toužím po maličkém. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
21.6.11 17:23

Podpis je hotový :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.6.11 18:53
pazitka píše:

Pazitko, popřej ode mě chlapečkovi k zítrejším narozkám všechno nej a ať dělá mamce samou radost. :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.6.11 18:54

Tulinko, moc pěkná ikonka! :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
21.6.11 20:03
Sýkorka2 píše:

Díky :lol: , vybírala dceruška :dance: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.6.11 20:05
Tulinka píše:
Sýkorka2 píše:
Díky :lol: , vybírala dceruška :dance: :lol: :palec:

Já si to myslela. Martík tady chvilku stál a nemohl z toho spustit oči :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
21.6.11 20:17
Tulinka píše:
Podpis je hotový :-D :palec:

Tuli,super podpis.Taky mám 24.6.kontrolu,já bohužel po revizi.Tak doufám,že ty nás potěšíš dobrou zprávou.Díky za podpis. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
21.6.11 20:33

Zuzko, nevím, nevím :think: … odpo mě začalo tak divně bolet břicho na levé straně dole, až jakoby v třísle, když se ohnu, tak to hodně píchne … už jsem fakt pošuk, sama sobě se směju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
21.6.11 20:44
Sýkorka2 píše:
Já si to myslela. Martík tady chvilku stál a nemohl z toho spustit oči :wink: :lol:
:palec: koukám, že všude je to stejný, jsou to miláčkové :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.6.11 20:55
Tulinka píše:
Zuzko, nevím, nevím :think: … odpo mě začalo tak divně bolet břicho na levé straně dole, až jakoby v třísle, když se ohnu, tak to hodně píchne … už jsem fakt pošuk, sama sobě se směju :lol:

Tulinko, raději se moc nesleduj. Neboj, určitě to bude dobrý. Moc na Tebe myslím a držím palečky, aby tam v pátek byl nádherný mimísek! :hug: :huban: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
21.6.11 20:59

Sýkorko, nesledovat se je stejně nemožný jako nemyslet na to, že chci otěhotnět :-) . Snažím se, opravdu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.6.11 21:05
Tulinka píše:
Sýkorko, nesledovat se je stejně nemožný jako nemyslet na to, že chci otěhotnět :-) . Snažím se, opravdu. :pankac:

Já vím, že to nejde. Chtěla jsem Tě nějak povzbudit a moc se mi to nedaří. Tak Tě objímám na dálku :hug: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
21.6.11 21:19
Sýkorka2 píše:
Já vím, že to nejde. Chtěla jsem Tě nějak povzbudit a moc se mi to nedaří. Tak Tě objímám na dálku :hug: !

Díky, moc si toho vážím :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
21.6.11 22:03
Sýkorka2 píše:
pazitka píše:
Pazitko, popřej ode mě chlapečkovi k zítrejším narozkám všechno nej a ať dělá mamce samou radost. :hug: :huban:

sykorko, moc dekuju, jsi mila! zitra bude mensi oslava a vetsi v sobotu:-) jsme prave cely tyden na chate, to je parada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asad
21.6.11 22:57

Ahoj holky věechny vás moc zdravím.Zuzko tebe tady vítam.Tulinko neboj všechno dobře dopadne tochce hlavně klid(vim že to asi moc nejde)tak ja něco o sobě vdana 16 let na prvni dceru jsem čekala 6 let v patek už bude mit 12let takže jdem do puberty.Druha dcera 9 let ta se nam podařila hnet na poprve třeti Adélka (andilek me srdičko nikdy na ni nezapomenu ale naučili jsme se stim žit by mněla 16měsicu) ja 36 let takže mi už ujiždi rychlik.Sykorko věřim že ten podvaz neni jak už jsem psala mněho taky po třech císařich neudělaly ale držim moc palečky dobrou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex