Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky si to užijte na chatě, manža si to asi moc neužije s malou v noci, ale moc ti tím pomůže ![]()
tak jsem taky něco napsala do podpisu, jinak beru jen listovku, pokud si vzpomenu a piju kontryhelový čaj, ale ten většinou zapomenu ![]()
damia píše:
všechno bude dobrý, uvidíš
Ahooooj
, dneska už tomu i věřím
, začali mě bolet prsa
, tak to beru jako dobrý znamení ![]()
damia píše:
tak to je super
Může být i nemusí, ale rozhodla jsem se zodpovědně připouštět si pouze pozitivní myšlenky
, na smutek je času vždy dost ![]()
damia píše:
tak já ti pošlu dva masový strávníky, ti dva musí mít maso pořád, tedy pokud nejsou palačinky
Tak sladké jídla jako palačinky, žemlovka či sladká rýže, to bych vůbec neuspěla.
jdeš správným směrem, pozitivní myšlení = pozitivní zprávy, moc ti to přeji a buď jen v pohodě ![]()
tak to u nás jsou kluci po manželovi šíleně na sladký. Plech buchet je fuč za pár minut
Teď jsem neměla troubu 2 roky, tak byli odkázáni na buchty 1× týdně od babiček, ale jak se v červenci přestěhujem, konečně budu mít troubu, to se už i kluci těší na pečení ![]()
Holky nemáte některá chlapečka tak rok a půl až dva???
Mám tu spoustu věcí od 18 měsícu nahoru.
Next, dodipetto.
Potřebovala bych se toho zbavit.
Tulinko uvidíš to bode dobrý ja tomu věřím jen si šla moc brzy ale bode to ok!Ja u třeti šla tak v 5 týdnu pak jsem tam byla každy týden než jsme viděli srdičko,u druhe jsem šla až když nepřišla menzes po druhe a odchazela jsem už z prukazkou.Držím palečky ![]()
lenule- welcome back:-) prave jsem tu holkam psala, ze se treti noc pokousime zarazit male nocni kojeni, uz to bylo opravdu neunosne, jsme na chate a s malou spi manzel, ale je to teda mazec… ja mam phila ted jako jednokocar a jsem spokojena… jako dvojkocar uz taky asi moc nevyuzijem, i kdyz treba jeste pul roku aspon na popojizdeni, kdyby to ovsem vyslo brzy…
damia- diky moc za gratulace! mas pravdu, moc mi s ni pomaha- prvni noc vicemene prorvala a tu druhou zas proskotacila, asi tri nebo ctyri hodiny pry skakala po posteli, uf… uvidime dnes, ale moc optimisticky to nevidim, je to jak v nejakem narkomanskem odvykacim centru…
tuli urcite dr jen zbytecne plasil, na to jsou mistri! premyslim, ze kdybych byla tehu, tak budu chodit na poradnu jen k porodni asistentce, ale jak se znam, tak zase vymeknu… ale k moji dr se mi po nekterych zkusenostech moc nechce a zas hledat nekoho jineho taky ne…
asad píše:
Tulinko uvidíš to bode dobrý ja tomu věřím jen si šla moc brzy ale bode to ok!Ja u třeti šla tak v 5 týdnu pak jsem tam byla každy týden než jsme viděli srdičko,u druhe jsem šla až když nepřišla menzes po druhe a odchazela jsem už z prukazkou.Držím palečky
Děkuji
, snad už bude něco vidět, rozdíl týden by už měl být určitě znát … dala jsem se snad i na modlení
. Z jedné strany se těším na zítra, že už budu vědět co a jak, z druhé mám strach …
Ahooooj holky
!
Včera nebylo moc času sem kouknout, dostala jsem se k PC až večer a během chviličky dorazila tak velká bouřka, že jsem stikla jen vypnout počítač.
Jinak jsem včera byla ve školce pro rozhodnutí a vzali mě do školky obě dětičky. Docela úspěch, když jsem se přiznala, že ještě budu doma. Myslela jsem, že vezmou jen staršího. ![]()
Tuli a co u Tebe? Moc na Tebe myslím!
![]()
Sýkorko, já čekám a čekám … na pátek. Cítím se úplně normálně, nevím, jestli je to dobře. Každopádně další tt (vím, že mi hrabe, ale pomoct si nemůžu) vyšel parádně…
Jsem zvědavá, kdy ti dají papíry z té nemocnice …