Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
22.6.11 14:30

pazitka

taky si to užijte na chatě, manža si to asi moc neužije s malou v noci, ale moc ti tím pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
22.6.11 14:36

Zuzka 79

tak jsem taky něco napsala do podpisu, jinak beru jen listovku, pokud si vzpomenu a piju kontryhelový čaj, ale ten většinou zapomenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
22.6.11 14:54
damia píše:
všechno bude dobrý, uvidíš :wink:

Ahooooj :hug: , dneska už tomu i věřím :andel: , začali mě bolet prsa :dance: :lol: , tak to beru jako dobrý znamení :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
22.6.11 14:58

tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
22.6.11 15:01
damia píše:
tak to je super :palec:

Může být i nemusí, ale rozhodla jsem se zodpovědně připouštět si pouze pozitivní myšlenky :palec: :lol: , na smutek je času vždy dost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 15:04
damia píše:
tak já ti pošlu dva masový strávníky, ti dva musí mít maso pořád, tedy pokud nejsou palačinky :mrgreen:

Tak sladké jídla jako palačinky, žemlovka či sladká rýže, to bych vůbec neuspěla.

• Citovat
  • Upravit
17211
22.6.11 15:18

Tulinka

jdeš správným směrem, pozitivní myšlení = pozitivní zprávy, moc ti to přeji a buď jen v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
22.6.11 15:21

lokofa

tak to u nás jsou kluci po manželovi šíleně na sladký. Plech buchet je fuč za pár minut :mrgreen: Teď jsem neměla troubu 2 roky, tak byli odkázáni na buchty 1× týdně od babiček, ale jak se v červenci přestěhujem, konečně budu mít troubu, to se už i kluci těší na pečení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 21:37

Holky nemáte některá chlapečka tak rok a půl až dva???
Mám tu spoustu věcí od 18 měsícu nahoru.
Next, dodipetto.
Potřebovala bych se toho zbavit.

• Citovat
  • Upravit
asad
22.6.11 23:01

Tulinko uvidíš to bode dobrý ja tomu věřím jen si šla moc brzy ale bode to ok!Ja u třeti šla tak v 5 týdnu pak jsem tam byla každy týden než jsme viděli srdičko,u druhe jsem šla až když nepřišla menzes po druhe a odchazela jsem už z prukazkou.Držím palečky :palec:

• Citovat
  • Upravit
11863
22.6.11 23:51

lenule- welcome back:-) prave jsem tu holkam psala, ze se treti noc pokousime zarazit male nocni kojeni, uz to bylo opravdu neunosne, jsme na chate a s malou spi manzel, ale je to teda mazec… ja mam phila ted jako jednokocar a jsem spokojena… jako dvojkocar uz taky asi moc nevyuzijem, i kdyz treba jeste pul roku aspon na popojizdeni, kdyby to ovsem vyslo brzy…
damia- diky moc za gratulace! mas pravdu, moc mi s ni pomaha- prvni noc vicemene prorvala a tu druhou zas proskotacila, asi tri nebo ctyri hodiny pry skakala po posteli, uf… uvidime dnes, ale moc optimisticky to nevidim, je to jak v nejakem narkomanskem odvykacim centru…
tuli urcite dr jen zbytecne plasil, na to jsou mistri! premyslim, ze kdybych byla tehu, tak budu chodit na poradnu jen k porodni asistentce, ale jak se znam, tak zase vymeknu… ale k moji dr se mi po nekterych zkusenostech moc nechce a zas hledat nekoho jineho taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
23.6.11 07:30
asad píše:
Tulinko uvidíš to bode dobrý ja tomu věřím jen si šla moc brzy ale bode to ok!Ja u třeti šla tak v 5 týdnu pak jsem tam byla každy týden než jsme viděli srdičko,u druhe jsem šla až když nepřišla menzes po druhe a odchazela jsem už z prukazkou.Držím palečky :palec:

Děkuji :hug: , snad už bude něco vidět, rozdíl týden by už měl být určitě znát … dala jsem se snad i na modlení :andel: . Z jedné strany se těším na zítra, že už budu vědět co a jak, z druhé mám strach …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
23.6.11 07:36

Jinak dobré ránko moje sluníčka … :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
23.6.11 09:03

Ahooooj holky :mavam: !
Včera nebylo moc času sem kouknout, dostala jsem se k PC až večer a během chviličky dorazila tak velká bouřka, že jsem stikla jen vypnout počítač.
Jinak jsem včera byla ve školce pro rozhodnutí a vzali mě do školky obě dětičky. Docela úspěch, když jsem se přiznala, že ještě budu doma. Myslela jsem, že vezmou jen staršího. :nevim:

Tuli a co u Tebe? Moc na Tebe myslím! :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
23.6.11 09:22

Sýkorko, já čekám a čekám … na pátek. Cítím se úplně normálně, nevím, jestli je to dobře. Každopádně další tt (vím, že mi hrabe, ale pomoct si nemůžu) vyšel parádně…
Jsem zvědavá, kdy ti dají papíry z té nemocnice …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí