Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4052
24.6.11 09:20
Sýkorka2 píše:
Tuli, tak je to dobrý. Úplně se mně ulevilo. Tak gratuluju k pozitivní zprávě! :dance: :hug: :huban:

No do úterka budou ještě trošku nervíky, ale snad bude dobře :andel: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.6.11 09:23
Tulinka píše:
Ahoj moje zlatíčka :huban:
Jsem doma, trošku klidnější, pan doktor to prý vidí na 98% pozitivně, už nemluvil o vyvolávačce, ale o tom, že bude TP počítat podle UZT a ovulace :-) a mám přijít v úterý na odběry … tak snad … :andel: :andel:

No a tak co ti teda řekl,jak je velký váček atd.?nebo už tam viděl embryo?Povídej,jsem zvědavá.Co jsme ti říkaly,že to bude o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
24.6.11 10:04

No řekl mi, že tam vidí tečku, která je o trošku větší než byla, jinak nic. Prý podle toho, že byla ovu 2.6. tam ani nic jiného vidět nemůže a že by doktoru na endokrinologii nejraději uškrtil, že nejsem jediná, co se takhle kvůli tomu stresuje … ale že to vidí moc dobře a nemám se bát …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
24.6.11 10:19

Tulinko, no paráda, veliká gratulace!! Já jsem to říkala, že to jsou pak zbytečné stresy, když se chodí brzo :lol: Ale tak někdy se to nedá jinak..
Teď už to bude dobré :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.6.11 10:59
Tulinka píše:
No řekl mi, že tam vidí tečku, která je o trošku větší než byla, jinak nic. Prý podle toho, že byla ovu 2.6. tam ani nic jiného vidět nemůže a že by doktoru na endokrinologii nejraději uškrtil, že nejsem jediná, co se takhle kvůli tomu stresuje … ale že to vidí moc dobře a nemám se bát …

Tak buď v klidu,nenervuj se.A co je s endokrinologií?Promiň,nedočítala jsem všechny stránky,tak nevím,co je u tebe bylo za problém,nebo mi to nějak uniklo.Já dneska taky na kontrole,tak v děloze je prý ještě troška krve,takže budu ještě chvíli špinit,ale jinak prý v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
24.6.11 11:05

Zuzko, snad budeš brzy úplně fit, abyste mohli zase začít pracovat na mimi. Jak dlouho se vůbec po revizi čeká? Určitě to vyjde, víš, že otěhotnět můžeš …
Já mám uzel na štítné žláze, teda asi už dva, beru na to letrox, lékařka právě říkala, že díky těhu hormonům by se to mohlo „zbláznit“ ještě víc a je třeba upravit dávkování léků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.6.11 11:08
Tulinka píše:
Zuzko, snad budeš brzy úplně fit, abyste mohli zase začít pracovat na mimi. Jak dlouho se vůbec po revizi čeká? Určitě to vyjde, víš, že otěhotnět můžeš …
Já mám uzel na štítné žláze, teda asi už dva, beru na to letrox, lékařka právě říkala, že díky těhu hormonům by se to mohlo „zbláznit“ ještě víc a je třeba upravit dávkování léků

Někdo říká vyčkat tři měsíce, někdo říká nechat proběhnout ms, že to je známka toho, že je tělo v pořádku.
My jsme vydrželi šestinedělí a hupli jsme na to.

• Citovat
  • Upravit
309
24.6.11 11:11
Tulinka píše:
Já mám uzel na štítné žláze, teda asi už dva, beru na to letrox, lékařka právě říkala, že díky těhu hormonům by se to mohlo „zbláznit“ ještě víc a je třeba upravit dávkování léků

Po té revizi máš mít normálně šetinedělí,jako po porodu,bez sexu a tak.Takže to vydržím,skončí mi přesně 27.7.Odpočítávám dny :dance: :dance: :dance:
MS by měla dorazit prý mezi 4.a 6.týdnem od revize.Takže tak nějak,jak skončí šestinedělí,měla bych mít po MS a hurá na :hug: :hug: :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.6.11 11:12
lokofa píše:
Tulinka píše:
Někdo říká vyčkat tři měsíce, někdo říká nechat proběhnout ms, že to je známka toho, že je tělo v pořádku.
My jsme vydrželi šestinedělí a hupli jsme na to.

Dobře děláte,mám stejný plán :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.6.11 11:13
Zuzka 79 píše:
lokofa píše:
Tulinka píše:

No popravdě ani těch šest týdnů to nebylo. Už jsme nemohli vydržet. Prostě jak jsem přestala špinit a po první MS.

• Citovat
  • Upravit
17211
24.6.11 11:17
bluelucia píše:
Asad,o mimíska se s partnerem snažíme už dva roky, dvakrát se nám podařilo otěhotnět, ale skončilo to vždy na 8.týdnu.Mezi prvním adruhým dítětem je sedm let rozdíl a přišla jsem před Adulkou o jeden vejcovod, otěhotněla jsem však napoprvé.Doktor tehdy říkal,že se stal zázrak,protože mám opravdu dloué záznamy na gynekologii.Chodím rok do Sanusu,a ted jsem sebrala odvahu,že inseminaci podstoupíme.Necháme se s partnerem komplet vyšetřit a nbudem to pokoušet. celý ten rok jsme se snažili o přirozený způsb početí.Někde je asi chyba.třeba má partner špatné nosie,nebo je chyba u mě.Partner pořád straší,že je neplodenej atd,protože pracuje ve výzkumné ústavu,kde dělá s těžkou chemií,ale já si to nemyslím,tak uvidíme,za týden jdyu na ultrazvuk kvuli folikulům,třeba mám anovulační cykly. :roll:

přeji, ať vám vše vyjde a podaří se vám mimísek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.6.11 11:20
lokofa píše:
Zuzka 79 píše:
lokofa píše:
Tulinka píše:
No popravdě ani těch šest týdnů to nebylo. Už jsme nemohli vydržet. Prostě jak jsem přestala špinit a po první MS.

Taky uvidím,jestli to šestinedělí vydržím,ale to asi jo.A za jak dlouho tobě dorazila mrcha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
24.6.11 11:20
Tulinka píše:
Ahoj moje zlatíčka :huban:
Jsem doma, trošku klidnější, pan doktor to prý vidí na 98% pozitivně, už nemluvil o vyvolávačce, ale o tom, že bude TP počítat podle UZT a ovulace :-) a mám přijít v úterý na odběry … tak snad … :andel: :andel:

super, určitě to bude ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.6.11 11:21
Zuzka 79 píše:
lokofa píše:
Zuzka 79 píše:
lokofa píše:
Tulinka píše:
No popravdě ani těch šest týdnů to nebylo. Už jsme nemohli vydržet. Prostě jak jsem přestala špinit a po první MS.
Taky uvidím,jestli to šestinedělí vydržím,ale to asi jo.A za jak dlouho tobě dorazila mrcha?

Jéééj to už si nepamatuju, ale mám dojem že nějak po 35 dnech

• Citovat
  • Upravit
309
24.6.11 11:26
lokofa píše:
Zuzka 79 píše:
lokofa píše:
Zuzka 79 píše:
lokofa píše:
Tulinka píše:
Taky uvidím,jestli to šestinedělí vydržím,ale to asi jo.A za jak dlouho tobě dorazila mrcha?
Jéééj to už si nepamatuju, ale mám dojem že nějak po 35 dnech

Počkej,a ty jsi teda taky prodělala revizi,jo?Kdepak,jak tu nejsem od začátku,tak se v tom neorientuju.Jen vím,že jsi zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí