Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sýkorka2 píše:
Tuli, tak je to dobrý. Úplně se mně ulevilo. Tak gratuluju k pozitivní zprávě!![]()
![]()
No do úterka budou ještě trošku nervíky, ale snad bude dobře
![]()
Tulinka píše:
Ahoj moje zlatíčka
Jsem doma, trošku klidnější, pan doktor to prý vidí na 98% pozitivně, už nemluvil o vyvolávačce, ale o tom, že bude TP počítat podle UZT a ovulacea mám přijít v úterý na odběry … tak snad …
![]()
No a tak co ti teda řekl,jak je velký váček atd.?nebo už tam viděl embryo?Povídej,jsem zvědavá.Co jsme ti říkaly,že to bude o.k.
No řekl mi, že tam vidí tečku, která je o trošku větší než byla, jinak nic. Prý podle toho, že byla ovu 2.6. tam ani nic jiného vidět nemůže a že by doktoru na endokrinologii nejraději uškrtil, že nejsem jediná, co se takhle kvůli tomu stresuje … ale že to vidí moc dobře a nemám se bát …
Tulinko, no paráda, veliká gratulace!! Já jsem to říkala, že to jsou pak zbytečné stresy, když se chodí brzo
Ale tak někdy se to nedá jinak..
Teď už to bude dobré
![]()
Tulinka píše:
No řekl mi, že tam vidí tečku, která je o trošku větší než byla, jinak nic. Prý podle toho, že byla ovu 2.6. tam ani nic jiného vidět nemůže a že by doktoru na endokrinologii nejraději uškrtil, že nejsem jediná, co se takhle kvůli tomu stresuje … ale že to vidí moc dobře a nemám se bát …
Tak buď v klidu,nenervuj se.A co je s endokrinologií?Promiň,nedočítala jsem všechny stránky,tak nevím,co je u tebe bylo za problém,nebo mi to nějak uniklo.Já dneska taky na kontrole,tak v děloze je prý ještě troška krve,takže budu ještě chvíli špinit,ale jinak prý v pořádku.
Zuzko, snad budeš brzy úplně fit, abyste mohli zase začít pracovat na mimi. Jak dlouho se vůbec po revizi čeká? Určitě to vyjde, víš, že otěhotnět můžeš …
Já mám uzel na štítné žláze, teda asi už dva, beru na to letrox, lékařka právě říkala, že díky těhu hormonům by se to mohlo „zbláznit“ ještě víc a je třeba upravit dávkování léků
Tulinka píše:
Zuzko, snad budeš brzy úplně fit, abyste mohli zase začít pracovat na mimi. Jak dlouho se vůbec po revizi čeká? Určitě to vyjde, víš, že otěhotnět můžeš …
Já mám uzel na štítné žláze, teda asi už dva, beru na to letrox, lékařka právě říkala, že díky těhu hormonům by se to mohlo „zbláznit“ ještě víc a je třeba upravit dávkování léků
Někdo říká vyčkat tři měsíce, někdo říká nechat proběhnout ms, že to je známka toho, že je tělo v pořádku.
My jsme vydrželi šestinedělí a hupli jsme na to.
Tulinka píše:
Po té revizi máš mít normálně šetinedělí,jako po porodu,bez sexu a tak.Takže to vydržím,skončí mi přesně 27.7.Odpočítávám dny
![]()
MS by měla dorazit prý mezi 4.a 6.týdnem od revize.Takže tak nějak,jak skončí šestinedělí,měla bych mít po MS a hurá na
![]()
lokofa píše:Tulinka píše:Někdo říká vyčkat tři měsíce, někdo říká nechat proběhnout ms, že to je známka toho, že je tělo v pořádku.
My jsme vydrželi šestinedělí a hupli jsme na to.
Dobře děláte,mám stejný plán
![]()
Zuzka 79 píše:lokofa píše:Dobře děláte,mám stejný plánTulinka píše:Někdo říká vyčkat tři měsíce, někdo říká nechat proběhnout ms, že to je známka toho, že je tělo v pořádku.
My jsme vydrželi šestinedělí a hupli jsme na to.![]()
![]()
No popravdě ani těch šest týdnů to nebylo. Už jsme nemohli vydržet. Prostě jak jsem přestala špinit a po první MS.
bluelucia píše:
Asad,o mimíska se s partnerem snažíme už dva roky, dvakrát se nám podařilo otěhotnět, ale skončilo to vždy na 8.týdnu.Mezi prvním adruhým dítětem je sedm let rozdíl a přišla jsem před Adulkou o jeden vejcovod, otěhotněla jsem však napoprvé.Doktor tehdy říkal,že se stal zázrak,protože mám opravdu dloué záznamy na gynekologii.Chodím rok do Sanusu,a ted jsem sebrala odvahu,že inseminaci podstoupíme.Necháme se s partnerem komplet vyšetřit a nbudem to pokoušet. celý ten rok jsme se snažili o přirozený způsb početí.Někde je asi chyba.třeba má partner špatné nosie,nebo je chyba u mě.Partner pořád straší,že je neplodenej atd,protože pracuje ve výzkumné ústavu,kde dělá s těžkou chemií,ale já si to nemyslím,tak uvidíme,za týden jdyu na ultrazvuk kvuli folikulům,třeba mám anovulační cykly.
přeji, ať vám vše vyjde a podaří se vám mimísek ![]()
lokofa píše:Zuzka 79 píše:No popravdě ani těch šest týdnů to nebylo. Už jsme nemohli vydržet. Prostě jak jsem přestala špinit a po první MS.lokofa píše:Dobře děláte,mám stejný plánTulinka píše:Někdo říká vyčkat tři měsíce, někdo říká nechat proběhnout ms, že to je známka toho, že je tělo v pořádku.
![]()
Taky uvidím,jestli to šestinedělí vydržím,ale to asi jo.A za jak dlouho tobě dorazila mrcha?
Tulinka píše:
Ahoj moje zlatíčka
Jsem doma, trošku klidnější, pan doktor to prý vidí na 98% pozitivně, už nemluvil o vyvolávačce, ale o tom, že bude TP počítat podle UZT a ovulacea mám přijít v úterý na odběry … tak snad …
![]()
super, určitě to bude ok ![]()
Zuzka 79 píše:lokofa píše:Taky uvidím,jestli to šestinedělí vydržím,ale to asi jo.A za jak dlouho tobě dorazila mrcha?Zuzka 79 píše:No popravdě ani těch šest týdnů to nebylo. Už jsme nemohli vydržet. Prostě jak jsem přestala špinit a po první MS.lokofa píše:Dobře děláte,mám stejný plánTulinka píše:Někdo říká vyčkat tři měsíce, někdo říká nechat proběhnout ms, že to je známka toho, že je tělo v pořádku.
![]()
Jéééj to už si nepamatuju, ale mám dojem že nějak po 35 dnech
lokofa píše:Zuzka 79 píše:Jéééj to už si nepamatuju, ale mám dojem že nějak po 35 dnechlokofa píše:Taky uvidím,jestli to šestinedělí vydržím,ale to asi jo.A za jak dlouho tobě dorazila mrcha?Zuzka 79 píše:No popravdě ani těch šest týdnů to nebylo. Už jsme nemohli vydržet. Prostě jak jsem přestala špinit a po první MS.lokofa píše:Dobře děláte,mám stejný plánTulinka píše:Někdo říká vyčkat tři měsíce, někdo říká nechat proběhnout ms, že to je známka toho, že je tělo v pořádku.
![]()
Počkej,a ty jsi teda taky prodělala revizi,jo?Kdepak,jak tu nejsem od začátku,tak se v tom neorientuju.Jen vím,že jsi zakladatelka.