Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zrovna tuhle mi říkala známá, že ještě kojí dvouletou holčičku, naši u nich byli na návštěvě, co ta prý vyváděla, když chtěla mlíko
no cirkus hotovej. Já jsem teda kojila dceru do 10ti měsíců, pak jsme postupně končily a končily, trvalo to týden. Jenže já jsem jí taky od půl roku dávala jen ráno a večer, tak to šlo. Ale na kojení moc ráda vzpomínám
, jen k těm „velkým“ dvou a víceletým dětem mi to prostě nejde
![]()
Tulinka píše:
Zrovna tuhle mi říkala známá, že ještě kojí dvouletou holčičku, naši u nich byli na návštěvě, co ta prý vyváděla, když chtěla mlíko![]()
![]()
no cirkus hotovej. Já jsem teda kojila dceru do 10ti měsíců, pak jsme postupně končily a končily, trvalo to týden. Jenže já jsem jí taky od půl roku dávala jen ráno a večer, tak to šlo. Ale na kojení moc ráda vzpomínám
, jen k těm „velkým“ dvou a víceletým dětem mi to prostě nejde
![]()
Mi už je to divný i s chodícím batoletem. Nevím proč
Jedna známá kojila miminko a k tomu ještě 2,5 letý dítě no to byl masakr … podle ní jsem byla sobecká, že jsem kojila jen 10 měsíců, no mně to stačilo ![]()
Ahojky, zdravím z dovolené ![]()
Tulinko mám stejné strachy jako ty, akorát jak jsem na dovče, tak nemám možnost sehnat testy a k dr. jdu příští pondělí, tak si holt musím počkat a věřit, že je vše o.k.
Jinak já stále nemám žádné příznaky, únava tak nějak jako před těhu a akorát mi smrdí některá jídla ![]()
Ahoj Rony, buď ráda a užívej si dovču. Na starosti vždy času dost
.
Já zrovna koukám do MS kalendáře a trošku mě to uklidnilo, fakt si myslím, že je hodně brzo. Snad se nemýlím … 13.6. jsem měla ještě negativní test, 14.6. už teda pozitivní, ale jen ducha … když si vezmu, že je dnes 22.6. … prostě pořád doufám ![]()
Já mám doma snad vegetariánku.
Ona není schopná jíst maso. Jestli jednou za týden pár kousků. JInak ze všecho vyzobe hlavně zeleninu a konec
lokofa píše:
Ona není schopná jíst maso. Jestli jednou za týden pár kousků. JInak ze všecho vyzobe hlavně zeleninu a konec
Tak to já znám moc dobře
… u obou dětí. Teď už je to maličko lepší, ale že by někdo z nich obral kuřecí stehýnko, nebo snědl celý plátek masa, tak to neznám … jo řízky, to ještě jo, občas
![]()
Tulinka píše:lokofa píše:Tak to já znám moc dobře
Ona není schopná jíst maso. Jestli jednou za týden pár kousků. JInak ze všecho vyzobe hlavně zeleninu a konec… u obou dětí. Teď už je to maličko lepší, ale že by někdo z nich obral kuřecí stehýnko, nebo snědl celý plátek masa, tak to neznám … jo řízky, to ještě jo, občas
![]()
Adam jo, ten problem nema, ale Eliška. Nechápu.
Jedla bez problémů všechno, milovala řízek, maso s omáčkou a těstoviny.
Včera z rajské vyjedla jen těstoviny s omáčkou a masové koule nakrájené na malé kousky nechala.
Dneska zapečené brambory s klobáskou a rajčatama, vyjedla rajčata a pár brambor.
Tak to bude jen období, uvidíš
… zase začne masíčko jíst. Třeba teď prostě tolik nepotřebuje ![]()
ahoj holky,
dlouho jsem sem nenapsala (přišla mi ta diskuze ze začátku trochu „mrtvá“
a teď už to ani nezvládnu dočíst…
každopádně všechny zdravím!!!
Pažitko - jj, původně jsem chtěla Phila využít na 100%, ale s tímto rozestupem už to asi tak žhavý nebude
. Co ty a kojení?
tak já ti pošlu dva masový strávníky, ti dva musí mít maso pořád, tedy pokud nejsou palačinky ![]()
užívej si dovolené i bez příznaků, ty mít nemusíš, hlavně že mimísek roste ![]()