Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
23.6.11 09:24
Tulinka píše:
Sýkorko, já čekám a čekám … na pátek. Cítím se úplně normálně, nevím, jestli je to dobře. Každopádně další tt (vím, že mi hrabe, ale pomoct si nemůžu) vyšel parádně…
Jsem zvědavá, kdy ti dají papíry z té nemocnice …

No super, tak testíky sílí, hcg roste, tak klid.

• Citovat
  • Upravit
11860
23.6.11 09:45

tuli to je super, ze carka sili, stejne nechapu, ze nekteri dr skalopevne neco tvrdi, kdyz musi jasne vedet, ze v mnoha pripadech to proste zezacatku neni videt… to je stejne jak mne porodni asistentka tvrdila, ze porod vubec nezacal, ze mi ho beztak budou muset zas vyvolavat a za dve a pul hodky byla mala na svete… takze to bude zitra urcite dobre!!!
sykorko to je super, ze ti deti vzali! u nas je to hruza, Tobik se nikam nedostal a to mam jit v unoru do prace, jestli nebude treti mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
23.6.11 09:52

Dobré ráno všem.Tuli,přeji hodně štěstí do zítřejší kontroly.Já už jsem tušila,že u mě to nebude o.k.,ale ty víš,že u tebe to o.k.bude.Neboj.Moc držím palečky. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
23.6.11 10:45
Zuzka 79 píše:
Dobré ráno všem.Tuli,přeji hodně štěstí do zítřejší kontroly.Já už jsem tušila,že u mě to nebude o.k.,ale ty víš,že u tebe to o.k.bude.Neboj.Moc držím palečky. :palec: :palec: :palec:

Já právě nic netuším dnes, což je taky divný … prsa mě nebolí, břicho taky skoro ne … spíš se připravuju na horší zprávu, aby mě tam pak doktor nemusel křísit :-) … ale tajně doufám.
Díky holky, že jste tady :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 10:46
Tulinka píše:
Zuzka 79 píše:
Dobré ráno všem.Tuli,přeji hodně štěstí do zítřejší kontroly.Já už jsem tušila,že u mě to nebude o.k.,ale ty víš,že u tebe to o.k.bude.Neboj.Moc držím palečky. :palec: :palec: :palec:
Já právě nic netuším dnes, což je taky divný … prsa mě nebolí, břicho taky skoro ne … spíš se připravuju na horší zprávu, aby mě tam pak doktor nemusel křísit :-) … ale tajně doufám.
Díky holky, že jste tady :huban: :huban:

V kolik zítra jdeš?????At vím, kdy držet paluchy.

• Citovat
  • Upravit
4052
23.6.11 10:52

Půjdu kolem deváté tak :palec: … až přijdu, tak vám písnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 10:53
Tulinka píše:
Půjdu kolem deváté tak :palec: … až přijdu, tak vám písnu :hug:

Určitě si na tebe vzpomenu a budem čekat jen dobré zprávy, jasný.

• Citovat
  • Upravit
457
23.6.11 14:22

Tulinko, já si zítra ty palce snad umačkám :lol: ! Ale myslím, že to bude dobrý, určitě! :hug:
Já měla nějaký těhu příznaky až později. vůbec si nepamatuju, že by mě při vynechání MS bolela prsa nebo něco podobného. Řekla bych, že až tak od 7.-8. týdne. Dopadne to dobře, jsem o tom přesvědčená. :hug: :huban: :srdce:

Pazitko, já ani netrvala na tom, aby mě vzali oba, ale ředitelka naznala, že by bylo hloupé kluky od sebe trhat. Půjdou tam jen na dopoledne a na oběd domů. Tak jsem zvědavá, jak se jim tam bude líbit.
Ale tady u nás nevzali 35 dětí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
23.6.11 14:25
Sýkorka2 píše:
Ahooooj holky :mavam: !
Včera nebylo moc času sem kouknout, dostala jsem se k PC až večer a během chviličky dorazila tak velká bouřka, že jsem stikla jen vypnout počítač.
Jinak jsem včera byla ve školce pro rozhodnutí a vzali mě do školky obě dětičky. Docela úspěch, když jsem se přiznala, že ještě budu doma. Myslela jsem, že vezmou jen staršího. :nevim:Tuli a co u Tebe? Moc na Tebe myslím! :hug: :huban:

Tak to je paráda, že ti vzali obě děti :palec: My chodili tento rok na 5 dní v měsíci, tak si doufám už zvykl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
23.6.11 14:27
Tulinka píše:
Sýkorko, já čekám a čekám … na pátek. Cítím se úplně normálně, nevím, jestli je to dobře. Každopádně další tt (vím, že mi hrabe, ale pomoct si nemůžu) vyšel parádně…
Jsem zvědavá, kdy ti dají papíry z té nemocnice …

už tt značí o tom, že hcg roste a tím i mimísek, zítra přeji jen dobré zprávy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
23.6.11 14:30
Tulinka píše:
Půjdu kolem deváté tak :palec: … až přijdu, tak vám písnu :hug:

taky budu na tebe mooooooc myslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
23.6.11 14:32

pazitka

tak co dnešní noc, už byla lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
23.6.11 14:34
damia píše:
Sýkorka2 píše:
Ahooooj holky :mavam: !
Včera nebylo moc času sem kouknout, dostala jsem se k PC až večer a během chviličky dorazila tak velká bouřka, že jsem stikla jen vypnout počítač.
Jinak jsem včera byla ve školce pro rozhodnutí a vzali mě do školky obě dětičky. Docela úspěch, když jsem se přiznala, že ještě budu doma. Myslela jsem, že vezmou jen staršího. :nevim:Tuli a co u Tebe? Moc na Tebe myslím! :hug: :huban:
Tak to je paráda, že ti vzali obě děti :palec: My chodili tento rok na 5 dní v měsíci, tak si doufám už zvykl :-D

Ahoj :mavam: !
Naši kluci to nějak neprožívají. Těší se na nové hračky a hlavně jsou rádi, že budou spolu. Těch pár hodin ve školce pro ně bude takové zpestření toho režimu, který mají doma. Marťa je takový mazlík-mamánek, tak doufám, že to s Lukáškem zvládne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
23.6.11 14:38

no ten mladší je taky mamánek, ale zvykl si, ale občas se mu taky ode mě nechtělo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
23.6.11 15:05

Sýkorko, u nás je taky o školku vždy boj. To teď postavili ještě jednu novou, sice jen dvě třídy, ale taky dobrý. Jedna bude Montesorri a druhá „obyčejná“. Jinak tu máme ještě další 3 školky a všechny nacpané k prasknutí. Maminka, co je doma ma MD nemá šanci, nebo třeba až během roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí