Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
24.6.11 11:31
Zuzka 79 píše:
lokofa píše:
Zuzka 79 píše:
lokofa píše:
Zuzka 79 píše:
lokofa píše:
Tulinka píše:
Zuzko, snad budeš brzy úplně fit, abyste mohli zase začít pracovat na mimi. Jak dlouho se vůbec po revizi čeká? Určitě to vyjde, víš, že otěhotnět můžeš …
Já mám uzel na štítné žláze, teda asi už dva, beru na to letrox, lékařka právě říkala, že díky těhu hormonům by se to mohlo „zbláznit“ ještě víc a je třeba upravit dávkování léků
Někdo říká vyčkat tři měsíce, někdo říká nechat proběhnout ms, že to je známka toho, že je tělo v pořádku.
My jsme vydrželi šestinedělí a hupli jsme na to.
Dobře děláte,mám stejný plán :palec: :palec: :palec:
No popravdě ani těch šest týdnů to nebylo. Už jsme nemohli vydržet. Prostě jak jsem přestala špinit a po první MS.
Taky uvidím,jestli to šestinedělí vydržím,ale to asi jo.A za jak dlouho tobě dorazila mrcha?
Jéééj to už si nepamatuju, ale mám dojem že nějak po 35 dnech
Počkej,a ty jsi teda taky prodělala revizi,jo?Kdepak,jak tu nejsem od začátku,tak se v tom neorientuju.Jen vím,že jsi zakladatelka.

Jo prodělala, ale to už je dýl. Ještě před těhu s Elinkou

• Citovat
  • Upravit
17211
24.6.11 11:33

Zuzka 79

přeji, ať si brzy ok a můžete se snažit znovu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.6.11 12:36
damia píše:

Děkuji moc,hupsnem na to hned,jak to půjde a to by bylo,aby to nebylo :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.6.11 12:37
damia píše:

A ty jsi taky po nějakém smutném zážitku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
24.6.11 14:50
Zuzka 79 píše:
Děkuji moc,hupsnem na to hned,jak to půjde a to by bylo,aby to nebylo :palec: :palec: :palec:

Táááák, to je správný přístup a ještě určitě potěšíš manžela :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.6.11 17:19
Tulinka píše:
Zuzka 79 píše:
Děkuji moc,hupsnem na to hned,jak to půjde a to by bylo,aby to nebylo :palec: :palec: :palec:
Táááák, to je správný přístup a ještě určitě potěšíš manžela :lol: :lol: :palec:
:-D :-D :pankac: :pankac: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
25.6.11 13:53
Zuzka 79 píše:
damia píše:
A ty jsi taky po nějakém smutném zážitku?

naštěstí ne Zuzi, nám jen nešlo druhý, tak jsem byla na laparce a hned na poprvé se povedlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
26.6.11 18:34

Ahoj holky :hug: . Jak se máte? Víkend tady teda moc živý nebyl, ale je mi jasný, že s dětmi je to hektický :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
26.6.11 19:19
Tulinka píše:
Ahoj holky :hug: . Jak se máte? Víkend tady teda moc živý nebyl, ale je mi jasný, že s dětmi je to hektický :andel: .

Taky jsem se sem koukala,ale já,co se týče víkendu,tak se věnuju manžílkovi,přes týden jezdí náklaďákem,sice se vrací domů,ale až večer,tak máme jen víkendy.Zítra jdu do rachoty,tak sbírám síly.A navíc do středy prý máme dvanáctky. :zed: :zed: :zed: Ach jo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
26.6.11 19:52

Ahoj

Já jsem měla krom soboty manžela taky vyjímečně doma.

• Citovat
  • Upravit
457
26.6.11 21:13

Ahoj holky, pěkný nedělní večer :mavam: !
My byli na víkend mimo domov a bylo to fajn. Není špatné občas vyrazit a přijít na jiné myšlenky. :lol:
Tulinko a jak je Tobě? Doufám, že se Ti vyhýbají ty těhu nevolnosti. Co Tě to v úterý vlastně čeká za odběry, říkal Ti doktor? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
27.6.11 08:20

Sýkorko, já vůbec netuším, jestli mi bude brát jen hcg, nebo všechny odběry, co jsou na začátku těhotenství. Ani jsem se blbec nezeptala, jestli mám přijít ráno nebo kdy … dneska tam musím zavolat.
Jinak se cítím úplně ok, občas pobolívá břicho, únava, jinak nic … Každopádně jsem nervní jak sáňky v létě, potřebuju už konečně vědět, jak to skutečně vypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.6.11 08:29
Tulinka píše:
Sýkorko, já vůbec netuším, jestli mi bude brát jen hcg, nebo všechny odběry, co jsou na začátku těhotenství. Ani jsem se blbec nezeptala, jestli mám přijít ráno nebo kdy … dneska tam musím zavolat.
Jinak se cítím úplně ok, občas pobolívá břicho, únava, jinak nic … Každopádně jsem nervní jak sáňky v létě, potřebuju už konečně vědět, jak to skutečně vypadá :nevim:

Ahoj holky a Tulinko :lol: :lol: :lol: moc moc na tebe budu myslet at je všechno v pořádku a mimíska konečně uvidíš :kytka: :kytka: :kytka: Já bych měla mít ovulku 1.6 dneska jsem si udělala první ovu testík a mám tam jen slabounkého dušíka tak snad zesílí ovulka prijde a my budem se moc moc :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Jinak přeju všem krásné ráno :kytka: :mavam: :kytka: :mavam: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
27.6.11 08:39
Tulinka píše:
Jinak se cítím úplně ok, občas pobolívá břicho, únava, jinak nic … Každopádně jsem nervní jak sáňky v létě, potřebuju už konečně vědět, jak to skutečně vypadá :nevim:

Ahoj holky!
Tuli, já myslím, že Ti vezme všechny odběry co jsou třeba na začátku těhu, vždyť sám říkal, že to vypadá dobře. :-) A nebuď nervózní, zítra bobínka určitě uvidíš v celé kráse na ultrazvuku :hug: . Myslím na Tebe! :srdce: :hug: :huban:

Akdarko, tak to ať Ti čárečka na ovu testíku pěkně sílí a hurá na to. Držím palečky, aby to vyšlo! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
27.6.11 08:47

Akdarko, tak se pěkně snažte, až se // na ovu testu ukáží :dance: :srdce: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí