Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky může se přidat my máme dva klučíky jeden 12let a druhý bude mít na podzim 5 let a chceme třetí,bohužel jsem teť prodělala potrat ve 4 týdnu,ale jsme už 18 den MC a snažíme se dále ![]()
Lojzička píše:
holky může se přidat my máme dva klučíky jeden 12let a druhý bude mít na podzim 5 let a chceme třetí,bohužel jsem teť prodělala potrat ve 4 týdnu,ale jsme už 18 den MC a snažíme se dále
Vítám tě
![]()
tezi píše:
My se chceme začít snažit o čtvrté dítko. Mohla bych se k vám přidat?
Sýkorka2 píše:
Tak to vypadá, že příští týden bych tu dokumentaci už měla mít doma. Před chvilkou jsem koukala do mailu a už mi poslali tu fakturu, tak jsem dala příkaz k úhradě a můžu jen čekat.
No paráda, zrovna jsem si říkala, jak dlouho nad tím asi musí dumat, aby ofotili pár papírů
. Ještě mi řekni, kolik za tu „práci“ chtěli peněz??
Lojzička píše:
holky může se přidat my máme dva klučíky jeden 12let a druhý bude mít na podzim 5 let a chceme třetí,bohužel jsem teť prodělala potrat ve 4 týdnu,ale jsme už 18 den MC a snažíme se dále
Ahoj a vítej
, tak ať to zase brzy vyjde ![]()
Doufám,že to brzy vyjde moc bych chtěla když vidím ty kočárky a maminky jak si užívají léta moc se těším ikdyž jsem asi tento měsíc neměla zatím ovu páč jsem testovala každý den dnes ještě ne a nic sněhobílé testy
nevím co se se mnou děje
Tulinko děkuju za přivítání.
My se ještě nesnažíme. Musím se objednat na gyndu, aby my doktor vytáhl tělísko a potom se hned začneme snažit. Doufám, že to půjde bez problémů jako u druhého a třetího ![]()
Lojzička píše:
Ahoj Lojzičko
!
Taky Tě tady vítám a hned Ti musím popřát, ať brzy najdeš na testíku // a probíhá všechno v pohodě! ![]()
Tulinka píše:Sýkorka2 píše:No paráda, zrovna jsem si říkala, jak dlouho nad tím asi musí dumat, aby ofotili pár papírů
Tak to vypadá, že příští týden bych tu dokumentaci už měla mít doma. Před chvilkou jsem koukala do mailu a už mi poslali tu fakturu, tak jsem dala příkaz k úhradě a můžu jen čekat.![]()
. Ještě mi řekni, kolik za tu „práci“ chtěli peněz??
Tuli, tak za vyhledání a okopírování dvou papírů mi přišla faktura na 215,– Kč. ![]()
Super díky holky.U nás si teda všichni klepou na čelo jako proč třetí a takové řeči,jak jste na tom vy?
tezi píše:
Tulinko děkuju za přivítání.
My se ještě nesnažíme. Musím se objednat na gyndu, aby my doktor vytáhl tělísko a potom se hned začneme snažit. Doufám, že to půjde bez problémů jako u druhého a třetího
Tezi a za jak dlouho se Ti u dětiček podařilo otěhotnět? Mě se to bez problémů povedlo jen u druhého chlapečka. ![]()
Lojzička píše:
Super díky holky.U nás si teda všichni klepou na čelo jako proč třetí a takové řeči,jak jste na tom vy?
My to nikomu vlastně neřekli (raději). Nechtěla bych vidět ty reakce (hlavně od tchýně
). Nechci, aby někdo přemýšlel jestli to utáhneme finančně a tak. ![]()
No to právě slyšíme okolo.Co je jim sakra všem do toho,oni mi ty děti živit nebudou a můj názor je,že kdo má cíleně 1 dítě je tak trošku sobec a dítko chudák(jsem jedináček vím o čem mluvím).A my neřekli že se už snažíme jen že někdy by jsme chtěli a tolik řečí,švagrová dokonce zaperlila,že prý kdyby jí někdo živil děti tak by taky měla více má kluka a holčičku zlatíčka hodné,zdravé no nádhera
Tady taky panuje názor, že dvě děti jsou nejlepší, tak proč třetí?
Proto jsme si vším tím procházeli sami a s nikým v rodině to raději neřešíme. I moje kamarádky se na mě dívají jako na blázna, tak nevím.
My máme s manžou ten názor, že je to naše věc. My se o ně budeme starat. ![]()