Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11551
28.6.11 16:55

holky může se přidat my máme dva klučíky jeden 12let a druhý bude mít na podzim 5 let a chceme třetí,bohužel jsem teť prodělala potrat ve 4 týdnu,ale jsme už 18 den MC a snažíme se dále :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
28.6.11 16:57
Lojzička píše:
holky může se přidat my máme dva klučíky jeden 12let a druhý bude mít na podzim 5 let a chceme třetí,bohužel jsem teť prodělala potrat ve 4 týdnu,ale jsme už 18 den MC a snažíme se dále :hug:

Vítám tě :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.6.11 17:15
tezi píše:
My se chceme začít snažit o čtvrté dítko. Mohla bych se k vám přidat?
:palec: jasně, že ano, ahooooj :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.6.11 17:16
Sýkorka2 píše:
Tak to vypadá, že příští týden bych tu dokumentaci už měla mít doma. Před chvilkou jsem koukala do mailu a už mi poslali tu fakturu, tak jsem dala příkaz k úhradě a můžu jen čekat.

No paráda, zrovna jsem si říkala, jak dlouho nad tím asi musí dumat, aby ofotili pár papírů :think: :palec: . Ještě mi řekni, kolik za tu „práci“ chtěli peněz??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.6.11 17:16
Zuzka 79 píše:
Tuli,veliká gratulace :palec: :palec: :palec:
:huban: :huban: :huban: díííííííky :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.6.11 17:17
Lojzička píše:
holky může se přidat my máme dva klučíky jeden 12let a druhý bude mít na podzim 5 let a chceme třetí,bohužel jsem teť prodělala potrat ve 4 týdnu,ale jsme už 18 den MC a snažíme se dále :hug:

Ahoj a vítej :hug: , tak ať to zase brzy vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.6.11 17:48

Doufám,že to brzy vyjde moc bych chtěla když vidím ty kočárky a maminky jak si užívají léta moc se těším ikdyž jsem asi tento měsíc neměla zatím ovu páč jsem testovala každý den dnes ještě ne a nic sněhobílé testy :cry: nevím co se se mnou děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
28.6.11 18:02

Tulinko děkuju za přivítání.
My se ještě nesnažíme. Musím se objednat na gyndu, aby my doktor vytáhl tělísko a potom se hned začneme snažit. Doufám, že to půjde bez problémů jako u druhého a třetího :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 18:05
Lojzička píše:

Ahoj Lojzičko :mavam: !
Taky Tě tady vítám a hned Ti musím popřát, ať brzy najdeš na testíku // a probíhá všechno v pohodě! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 18:07
Tulinka píše:
Sýkorka2 píše:
Tak to vypadá, že příští týden bych tu dokumentaci už měla mít doma. Před chvilkou jsem koukala do mailu a už mi poslali tu fakturu, tak jsem dala příkaz k úhradě a můžu jen čekat.
No paráda, zrovna jsem si říkala, jak dlouho nad tím asi musí dumat, aby ofotili pár papírů :think: :palec: . Ještě mi řekni, kolik za tu „práci“ chtěli peněz??

Tuli, tak za vyhledání a okopírování dvou papírů mi přišla faktura na 215,– Kč. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.6.11 18:07

Super díky holky.U nás si teda všichni klepou na čelo jako proč třetí a takové řeči,jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 18:09
tezi píše:
Tulinko děkuju za přivítání.
My se ještě nesnažíme. Musím se objednat na gyndu, aby my doktor vytáhl tělísko a potom se hned začneme snažit. Doufám, že to půjde bez problémů jako u druhého a třetího :wink:

Tezi a za jak dlouho se Ti u dětiček podařilo otěhotnět? Mě se to bez problémů povedlo jen u druhého chlapečka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 18:12
Lojzička píše:
Super díky holky.U nás si teda všichni klepou na čelo jako proč třetí a takové řeči,jak jste na tom vy?

My to nikomu vlastně neřekli (raději). Nechtěla bych vidět ty reakce (hlavně od tchýně :roll: ). Nechci, aby někdo přemýšlel jestli to utáhneme finančně a tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.6.11 18:16

No to právě slyšíme okolo.Co je jim sakra všem do toho,oni mi ty děti živit nebudou a můj názor je,že kdo má cíleně 1 dítě je tak trošku sobec a dítko chudák(jsem jedináček vím o čem mluvím).A my neřekli že se už snažíme jen že někdy by jsme chtěli a tolik řečí,švagrová dokonce zaperlila,že prý kdyby jí někdo živil děti tak by taky měla více má kluka a holčičku zlatíčka hodné,zdravé no nádhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 18:24

Tady taky panuje názor, že dvě děti jsou nejlepší, tak proč třetí? :evil: Proto jsme si vším tím procházeli sami a s nikým v rodině to raději neřešíme. I moje kamarádky se na mě dívají jako na blázna, tak nevím. :nevim: My máme s manžou ten názor, že je to naše věc. My se o ně budeme starat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí