Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
28.6.11 21:53
Lojzička píše:
no nám taky nikdo nadšeně nehlídá jen z nutnosti když musíme zůstat déle v práci a jako že by někdo došel a řekl nechcete si někam zajít třeba do kina zvykli jsme si už s manželem a proto i možná jsme více připoutáni na děti :srdce:

Máme to podobné. Manželovi rodiče naše kluky skoro ani neznají. Občas tam musíme zajet, aby vůbec viděli jak jejich vnuci vypadají. Nepřijedou ani když mají narozky :-? . A moji rodiče? Když potřebuju pohlídat, musím požádat tak měsíc předem a ani tak to není jisté. Bereme kluky všude sebou. Zvykli jsme si na tu blízkost mezi námi :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
28.6.11 22:55

Občas je to s rodiči těžké. My jsme na děti s manželem v podstatě sami. Moji rodiče bydlí daleko a oba pracují. Zatím jezdíme my asi 3× do roka na 2-3 týdny, ale to se školou skončí.¨
A tchýně teď přestala taky jezdit, je to asi tak 12 měsíců. Tak jsem zvyklá brát děti všude. A holt všichni si museli zvyknout, že téměř vždy mám dětský doprovod. Někde to vadí míň, jinde víc, ale já s tím nic nenadělám, když nemám hlídání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.6.11 10:00

znám to někomu to teda vadí,ale to jsou takový ti co měli děti jen tak jako že náhodou se stalo a zrovna minulý týden jsme měli grilovačku firemní a já tam nejmenšího musela vzít sebou no někomu to hodně vadilo někdo si to s ním užíval,co naděláme takový jsou lidi no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
29.6.11 10:04

My se „začneme snažit“ asi za 14 dní. Teď jsem s dětma na prázdninách u rodičů. Holky tady zůstanou ještě týden a doma budu mít jen malého Vojtíška. Tak si v tom týdnu skočím na gyndu, aby mi doktor vyndal tělísko a můžeme se začít snažit.

Lojyičko většinou to vadí starším lidem nebo těm co nemají děti a když přijdu se všema 3 no to je potom docela zábava ty lidi pozorovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.6.11 10:09

jo to znám stačí když přijdu s našima dvouma raubířema :mrgreen: :mrgreen: Taky jsem měla tělísko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
29.6.11 15:18

ahoj holky,
vítám nové snažilky a přeji brzy // :wink:
Tulinka - super, vidíš vše ok :palec:
Sýkorka2 - jsem moc zvědavá, co se z těch papírů dočteš a doufám, že samé pozitiva :wink:
bluelucia - v pátek myslím na tebe :-D
asad - bezva, že jste si víkendík užili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
29.6.11 16:45

Ahoj Dami!
Taky jsem zvědavá, co tam najdu :think: . Hned se tady s vámi o ty informace podělím :hug: .
A co je nového u Tebe? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
29.6.11 17:27

Ahoj holky, trochu jsem se odmlcela, ale pilne vas sleduju- zatim same dobre zpravy, to je super!
Drzim palce tehulkam a samo taky Sykorce!!
dami- odvykani kojeni je tak nejak na pul, na chate to v noci docela slo, ale zpatky doma se to trochu vraci do starych koleji, Maru je tvrdy orisek, asi budem muset byt duslednejsi!
a vitam nove tretisnazilky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
29.6.11 17:37

Ahoj pazitko!
Zrovna dneska jsem si na tebe vzpomněla a říkala jsem si, jak vám to odvykání asi jde. :think: Není to jednoduché, ale neboj malá si zvykne a zapomene na MM.
Děkuju za to, že mi držíš palečky (jsem napjatá, co se vlastně dozvím/nedozvím) 8-o . Já zase držím palečky, aby se odvykačka povedla a abych Ti brzy mohla pogratulovat ke //. :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
29.6.11 17:59

Sykorko, diky, jsi zlata- povzbuzeni opravdu potrebuju! doufam, ze se to snad v dohledne dobe podari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.6.11 18:11

Holky já se tak těším až zase bude potřetí a zřejmě naposled mimi v bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
29.6.11 18:23

LOjzicko, ja taky- pripada mi, ze je to horsi nez poprve (podruhe jsem otehotnela ani nevim jak, ani jsme se nesnazili…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.6.11 18:51

teť jsem si tu pročítala deníčky a viděla ta minka jéé i slza mi ukápla bože to je krása miminka moc se těším i mladší synek chce miminko,ten starší(12let) už ani ne má zkušenost s tím menším :mrgreen: už bych chtěla mít v bříšku malou slečnu a být alespoň 6 měsíc moc se na to těšíma a tak si o tom sním,četla jsem že po prodělaném potratu je jeden cyklus anovulační tak to mám teť já ať už je za mnou a můžeme se snažit s mužíkem,holky vy jste všechny na mateřské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
29.6.11 18:56

Lojzicko, ja jsem , mam dvouletou, takze do unora pristiho roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
29.6.11 19:26

Lojzičko taky jsem na rodičáku na 4 roky, tzn. ještě hodně dlouho :mrgreen: A já po potratu v 5tt otěhotněla hned následující měsíc a dneska má Eliška skoro 7 :wink:
Pažitko přeju, aby odstavování šlo co nejlíp. S třetím jsem otěhotněla, když jsme Márinku ještě kojila a dokonce jsem asi 2 měsíce kojila tandemově :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí