Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11860
29.6.11 20:21

tezi- to jsi tedy dobra! Ja jsem taky podruhe otehotnela pri velice castem kojeni, kdyz mel maly asi 10 mes., ale ted furt nic- a MS taky nikde, takze si myslim, ze to hned tak nepujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.6.11 20:37

Já odstavovala ve 2 letech,pro někoho možná drastické,ale namazala jsem bradavky tekutým pudrem,který krásně zaschnul a maléme nechutnal,pak už se jen podíval a pod tričko a řekl bakané plso fuj,ale nahlížel týden ale nepil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
29.6.11 21:15

tak to je super napad, mozna se k nemu jeste uchylim :-) i kdyz ve dvou letech uz byl maly vyspelejsi a asi to i lip chapal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
29.6.11 21:19

Je to možné 2 roky je velký chlap,zkus uvidíš nechutná polače jenu noc a pak zjistí že není a je něco jiného lepší 8-) ikdyž nic lepšího není :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
29.6.11 22:25

lojzicko- diky za tip!pak poreferuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
30.6.11 09:38

Holky jak to zvládáte finančně na mateřské?Manžel má z toho hrůzu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
30.6.11 10:08

Lojzičko zvládnout musíme :wink: Záleží i jak dlouho budeš doma. Mám rodičák na 4 roky, takže už dostávám 3800, ale jsem ráda, že mám aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
30.6.11 11:43

a manžel vydělá kolik pokud to není nevhodná otázka já chci na 3 míň nemůžu,protože by neměla dítko kam dát a víc taky ne z důvodu částky jak jsi psala,ale manžel vydělá málo a hodně prijede je to tu s prací v jeho oboru na …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.6.11 11:54
Sýkorka2 píše:
Ahoj Dami!
Taky jsem zvědavá, co tam najdu :think: . Hned se tady s vámi o ty informace podělím :hug: .
A co je nového u Tebe? :wink:

u mě nic :-D jsem po ovu, zítra odjíždíme na dovolenou do Holandska, a termín ms mám příští víkend, jak se budem vracet. Tak jsem zvědavá, ale víc myšlenek mám na stěhování, co nás čeká po dovči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.6.11 11:57

pazitka

tak to je škoda, že aspoň v noci to nevydrží, ale jednou to přijde. Přeji pevný nervy, budete hold muset bojovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
30.6.11 11:59

Lojzičko je to hodně nad průměrem, je programátor a pracuje v Praze. Ale splácíme hodně vysokou hypotéku a auto, takže na běžné výdaje (jídlo, domácnost, škola, doprava, oblečení apod.) zůstává kolem 10-13 tisíc :think: Neumím moc šetřit a ráda občas dělám dětem i sobě radost. Myslím si, že určitě se to dá zvládnout i s nižším příjmem, záleží jak je rodina zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.6.11 11:59

Lojzička

já jsem taky na mateřské na 4 roky, tak jsem doma do srpna 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.6.11 12:02
tezi píše:
Lojzičko je to hodně nad průměrem, je programátor a pracuje v Praze. Ale splácíme hodně vysokou hypotéku a auto, takže na běžné výdaje (jídlo, domácnost, škola, doprava, oblečení apod.) zůstává kolem 10-13 tisíc :think: Neumím moc šetřit a ráda občas dělám dětem i sobě radost. Myslím si, že určitě se to dá zvládnout i s nižším příjmem, záleží jak je rodina zvyklá.

Jééé tohle mi zustávat na běžné výdaje tak skáčem 100 metrů vysoko.
Nám zůstává tak 6-8000 podle manželovy výplaty.

• Citovat
  • Upravit
17211
30.6.11 12:05

Lojzička

já mám taky 3800, manžel sice nevydělává nad průměr, ale mám limit na nákup a ostatní, to už jsem si zvykla s tím vyjít a zbytek co nám zbyde tak dáváme do domku. A taky splácíme úvěry a auto. A vyjdem, jen to chce si rozmyslet, co je potřeba a co ne. A jezdíme na hory a v létě na dovolenou, prostě víc šetřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
30.6.11 12:14

Lokafa, Damia jak píšu záleží jak je kdo zvyklý. Od začátku co jsem s manželem, tak vydělával jenom on a měli jsme na běžné výdaje tak dvojnásobek toho co teď :think: . Nejdřív jsem studovala VŠ a potom jsem šla rovnou na mateřskou s nejstarší.
Mě spíš zajímá, jestli řešíte nebo budete řešit větší auto. Mě už z toho docela hrabe najít nějaké vhodné auto :zed: Teď máme Megana sedan. Teď se rozhoduju mezi Espacem a Vianem a fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí