Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sýkorko, neztrácej naději, přeci ještě nic není ztraceno, já si opravdu myslím, že se miminka dočkáš, že zákrok ti neudělali
. Teda už by to taky mohli poslat, vím jak ti je … nejistota je strašná ![]()
tezi píše:
Tulinko tak ať prcek v bříšku moc nezlobí
My máme prázdniny už týden. Minulý pátek se rozloučila Eliška ve školce s učitelkama a dětma a po prázdninách do školy
Tezi, aspoň konečně vím, že jsem těhotná
. Do teď jsem jen proplouvala, ale doufám, že se to moc nezhorší, dnes se mi nechtělo ani vařit
, ale co nadělám, děti holt nakrmit musím
![]()
Ahojky, tak já už taky hlásím občasné nevolnosti. Na zvracení to není, ale párkrát za den je mi docela šoufl. Hlavně když jsem hladová a když se najím, tak jsem zase nafouklá a je mi blbě z toho, jak je mi těžko ![]()
Tulinko tím jsem se vždycky taky utěšovala, že aspoň vím, že se něco děje. Ale když se člověk musí starat ještě o děti tak je to náročnější ![]()
Rony tak ať to zůstane jenom takhle lehce ![]()
Sýkorko můžu se zeptat o co přesně jde?
Vařím teď oběd. Čočkovou polívku a květákové placičky s bramborem
Tulinka píše:
Sýkorko, neztrácej naději, přeci ještě nic není ztraceno, já si opravdu myslím, že se miminka dočkáš, že zákrok ti neudělali![]()
. Teda už by to taky mohli poslat, vím jak ti je … nejistota je strašná
Tuli, děkuju. Tady s vámi se vždycky uklidním.
Myslela jsem, že už bych to dnes mohla mít ve schránce, ale zatím nic. Tak asi v pondělí
.
Rony79 píše:
Ahojky, tak já už taky hlásím občasné nevolnosti. Na zvracení to není, ale párkrát za den je mi docela šoufl. Hlavně když jsem hladová a když se najím, tak jsem zase nafouklá a je mi blbě z toho, jak je mi těžko
Rony, tak hlavně přeju aby to byly jen ty lehké nevolnosti. Ať Ti mimísek nedává moc zabrat! ![]()
tezi píše:
Tulinko tím jsem se vždycky taky utěšovala, že aspoň vím, že se něco děje. Ale když se člověk musí starat ještě o děti tak je to náročnější
Rony tak ať to zůstane jenom takhle lehce
Sýkorko můžu se zeptat o co přesně jde?
Vařím teď oběd. Čočkovou polívku a květákové placičky s bramborem
Tezi, koukni v této diskusi zpětně na 6. stránku. Popsala jsem tam to, co mě tak dlouho trápí. Rozhodla jsem se zjistit pravdu a hlavně dojít toho vnitřního klidu, tak jsem podala žádost o dokumentaci z toho císaře a teď na ni čekám. Uvidíme, co se dočtu a tady vám dám hned vědět.
![]()
Sýkorko přeju, aby ses tu pravdu dověděla co nejdřív a dočkali jste se vytouženého dítka ![]()
ahoj holky,
jsem tu jen na skok, musím dobalit na dovču a navečer jedééééém ![]()
Těhulkám přeji co nejmíň nevolností a vše ok
Ostatním brzy krásné //, až budu v neděli za týden dočítat ![]()
hezké prázdniny ![]()
Sýkorka2 - neboj, budou tam dobré zprávy ![]()
Damio dovolenou si pořádně užijte.
My už máme po dovolené a celé prázdniny budeme doma a max. jezdit po výletech ![]()
díky, tak aspoň ať se vám výlety vydaří ![]()
My se hned po dovči stěhujem konečně do svýho domečku, tak děti budou na střídačku u babiček a starší jede koncem července na tábor. Tohle je konečně po dlouhé době společná dovolená, manža jinak pořád dělá na domečku, tak se mooooc těšíme ![]()
Damio stěhování do vlastního domečku je mnohem lepší jak dovolená ![]()
Jsem týden u rodičů a ještě týden před náma a už se strašně těším domů
On je velký rozdíl panelákový byt 3+1, kde jsou zatím 3 dospělí a 3 malé děti nebo barák 5+1 ![]()
Dami, doufám, že Tě ještě stihnu s přáním, abyste si dovču pořádně užili
!
Měj se moc, moc pěkně a po dovolené se určo ozvi. A pak hurááá do nového domečku!
![]()