Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58838
2.7.11 21:43

Lojzičko mě po revizi ve 13tt řekli, že máme počkat 3 měsíce. Můj doktor mi doporučil půl roku ze zdravotních důvodů. Vydržela jsem to jenom proto, že jsme dodělávali domek a v létě jsme se měli stěhovat. Klidně se můžete začít snažit dřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
3.7.11 12:42

já vím za týden to mám dostata a pak bych do toho šla snad muže přesvědčím,že mi nic nehrozí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
3.7.11 14:56

Lojzičko určitě ti nic nehrozí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
3.7.11 17:24

no já vím,že mi nic nehrozí jen on si to nemyslí,sic je to na jednu stranu od něj krásné,ale na druhou stranu moje těloča kdyby člověk měl pořád přemýšlet co by kdyby,tak se zblázní.
Např. mě už hrabe z toho abych konečně měla ovu či těhu příznaky a nic ....... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
3.7.11 19:28

Lojzičko kdyby se o mě takhle manžel strachoval (co by kdyby), tak jsme u druhého skončili :mrgreen: V tomhle mám super manžela, rozhodnutí nechává na mě. Nějak se domluvíme a podle toho jak se cítím a jak jsem na tom zdravotně to nechává plně na mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
3.7.11 20:00

No myslím si,že tvůj muž má zdravý přístup k tomu.Je žena ta která by o tom měla rozhodovat podle toho jak se cítí,ale já mu to snad do července než začneme opět snažit vymluvím nevím co je tak vyplašený,aby v tom nebylo něco jiného. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
4.7.11 08:02

Lojzičko, já si myslím, že manžel má o tebe starost. Uvidíš, že si to rozmyslí, až uvidí, že jsi v pohodě :palec: . Já bych netlačila na pilu, stejně je to většinou k ničemu a vede to k dohadům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
4.7.11 08:11

Jinak dobré ránko, včera jsem strávila celý den buď v posteli nebo na vc, to bylo hrozný. Tohle mít třeba 2 měsíce, tak to je moje smrt :zed: :nevim: . Dnes je to lepší, tak snad :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
4.7.11 08:28

také dobré ráno všem ,trávíš čas na wc že zvracíš či pořád čurkat chodíš?Já vždy když byla těhule tak měla zácpu a hned na začátku od 1týdne snad tak jsem to poznala při druhém jinak mi nebylo nic vše se ohlásilo až později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
4.7.11 08:34

Lojzičko, bylo mi příííííšerně zle do žaludku, zvracela jsem asi jen 3×, ale bylo mi hrozně. Dnes už se to dá, je jen nepříjemno. Tohle těhu je úplně jiný zase, než ty dvě předchozí … já měla teď za začátku spíš zase běhavku, což jsem neměla nikdy, jinak až do pátku teď bych pomalu nevěděla, že jsem těhotná. Kéééééééž by se ta pohoda zase vrátila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.7.11 09:07

Ahoj holky

Tak čárka zesílila krásně. Už je jen o malinko světlejší než ta kontrolní.

• Citovat
  • Upravit
4052
4.7.11 09:14
lokofa píše:
Ahoj holkyTak čárka zesílila krásně. Už je jen o malinko světlejší než ta kontrolní.

No hurá, však jsem ti to říkala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.7.11 09:16
Tulinka píše:
lokofa píše:
Ahoj holkyTak čárka zesílila krásně. Už je jen o malinko světlejší než ta kontrolní.
No hurá, však jsem ti to říkala :palec:

Víš co já jsem tomu prostě nevěřila.
Jak může být 4 dny čárka stejná a pak hop být skoro stejná jak kontrolka

• Citovat
  • Upravit
4052
4.7.11 09:26
lokofa píše:
Víš co já jsem tomu prostě nevěřila.
Jak může být 4 dny čárka stejná a pak hop být skoro stejná jak kontrolka

Chápu tvojí nejistotu, ale psala jsem ti, že zrovna o tomoto jsem četla článek, záleží na každé testu na každém kousku, taky kolik toho vypiješ, na všem.
Teď už bude dobře :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
4.7.11 09:27

Ahoj holky, krásné ráno všem!
Já přes víkend na rychlo zařídila krátkou dovču, tak se těším že v sobotu alespoň na tři dny vypadneme z domu. :dance:
Teď jsem se vrátila od poštovní schránky a zase nic. Já teda nevím, jak dlouho může trvat poslat pár papírů :nevim: . No nic, kdo si počká ten si počká. :wink:

Lojzičko - manžel má o Tebe strach. My už třeba s manžou o třetím dítku po té dlouhé snažící době ani moc nemluvíme, protože manža ví jak moc mě to trápí, tak už to raději neřešíme. :nevim: Dej mu trochu času a určitě bude zase v pohodě :palec: .

Tulinko - tak to nějak zvládni, snad to nebude dlouho trvat :hug: . Zase na druhou stranu je to prý známka prospívajícího těhotenství :think: .

Lokofo - to je skvělé :dance: , teď už je Ti určitě líp :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí