Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lojzička píše:
a u předchozích těhu jsi problém se zažíváním neměla?
Při prvním, to jsem netušila, že jsem těhu, jsem měla pár dní „střevní chřipku“
, při druhém mi nebylo vůbec nic.
Vypadá to ale, že se to pořád lepší, teď jsem si dala i normální večeři a pokud to žaludek ustojí, tak od pátku konečně pořádné jídlo ![]()
super klidně zkus ten zázvor je fakt super,jedno tělo a vždy těhu jiné co
jsme teda ženy zvláštní
Lokofo gratuluju k sílící čárce
![]()
Tulinko to je fajn.
Mě bylo v každém dalším těhotenství hůř než v tom předešlém
, ale na štěstí jsem
Tak jsem zvědavá na čtvrté jak to bude a nejhorší byla únava
Lojzička píše:
super klidně zkus ten zázvor je fakt super,jedno tělo a vždy těhu jiné cojsme teda ženy zvláštní
Přesně tak, je to zvláštní. Koupila jsem si zázvorová lízátka, ale když je mi opravdu HODNĚ zle, tak nejsem schopná napít se ani čaje, sníst suchý rohlík a už vůbec néé dát do úst lízátko, brrrrrrrr
![]()
Tezi, ta únava je šílená, to je fakt. Vždy jsem byla unavená, ale přišlo mi, že tak normálně, prostě jako by večer přišel dřív ..... teď? Dojdu do obchodu a zpět a jsem zralá na to jít spát, mám z toho docela hrůzu, jak to budu vše zvládat … budu muset, mám se o koho starat, ale je to náročný, to ano. Říkám si, že je to možná o to horší, čím je člověk starší …
No já nevím jaká je koncentrace zázvoru v lízátku,ale myslím,že čerstvý v čaji super,nebo kolu či zázvorovou limonádu po lžičkách,držím pěsti ať se to jen lepší a únava odejde jako špatný den.
Ahojky vsem!
Lokofo- carka je paradni, to je skvela zprava!
Sykorko, ti s tim teda nadelaji, to cekani musi byt hrozne ![]()
Mne bylo spatne v obou dvou tehu a jedine co zabiralo, byla kola po douscich- bez ni ani ranu!
Lojzicko- diky za optani, spi s tatinkem a obcas si zajeci, ale vicemene jsme tak nocni kojeni eliminovali. Akorat si to vynahrazuje pres den, takze se pokusim snizit cetnost, jestli me teda necha ![]()
Mmchodem jsem taky nevydrzela a napsala kartari Marianovi, jako nektere dalsi holky tady, a napsal mi, ze je do konce roku bych mela otehotnet, tak asponze tak ![]()
Bré ránko
Mně v obou těhu bylo taky špatně. Teda zvracet neee, ale celodenní pocit nevolnosti je snad ještě horší.
A lízátka jsem nemohla, nesnesla jsem cokoli takového na delší dobu v puse. Ani zuby jsem si pořádně nemohla vyčistit.