Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sýkrko, pořád nic????
No to je doba teda, hlavně, že zaplatit to chtěli hned ![]()
Tulinka píše:
Sýkrko, pořád nic????No to je doba teda, hlavně, že zaplatit to chtěli hned
Tuli, nejhorší na tom je, že mě to vůbec nepřekvapuje
. Pracovala jsem v této nem. 4 roky a vím, jak se tam s pacienty jedná. Takže se nedivím, že nespěchají ani s tím posláním těch papírů. Já byla tenkrát tak šťastná, že jsem otěhotněla a nemusela už v tom bordelu pracovat
.
Sýkorka2 píše:Tulinka píše:Tuli, nejhorší na tom je, že mě to vůbec nepřekvapuje
Sýkrko, pořád nic????No to je doba teda, hlavně, že zaplatit to chtěli hned
. Pracovala jsem v této nem. 4 roky a vím, jak se tam s pacienty jedná. Takže se nedivím, že nespěchají ani s tím posláním těch papírů. Já byla tenkrát tak šťastná, že jsem otěhotněla a nemusela už v tom bordelu pracovat
.
Sýkorko, o to víc mě to překvapuje to chování k tobě. Že ani k bývalým zaměstnancům se nechovají jinak … nechápu nic. To naše zdravotnictví fakt stojí za prd, jednání s lidmi nikomu asi nic neříká. Dnes už se tedy i sestry a lékaři učí i tento předmět a co vím, tak skutečně ti mladí se snaží s člověkem jednat jako s člověkem a ne s kusem … ![]()
Tulinko, já tam přišla po mateřské a chtěla jsem nastoupit na půl úvazku (prý jsou sestry potřeba) a bylo mi řečeno, že takovou sestru (kvůli cukrovce bych neměla sloužit noční) a navíc se dvěma malými dětmi, nepotřebují. Co na to říct. Vzpomínám na tu práci díky takovému jednání s velkou hořkostí. ![]()
A já to přitom tak milovala, že jsem mohla někomu pomoct, utěšit, poradit.....
Naše zdravotnictví má velké rezervy
.
Taky jsem zdr. sestra a naše zdravotnictvý převážně v soc. službách je hrůza ![]()
Jinak s tím zvracením já měla u prvního a výborně mi zabíraly zázvorové limonády a zázvor,při druhém žádné potíže a uvidíme při třetím moc se těším,jaké to bude,holky tak bych si přála ,aby nám to všem vyšlu během léta,prý má být červenec velmi plodný měsíc
![]()
Ahoj holky.Tak jak pokračujete ve snaženích?A jak je,Tuli?Já nevydržela bez
,manžílek taky ne,tak jsme se na to teď o víkendu vrhli
![]()
Lokofo,koukám na testy,tak to už je ukázkový,i když to tak zze začátku nevypadalo.Moc,moc gratuluju
![]()
Zuzka 79 píše:
Lokofo,koukám na testy,tak to už je ukázkový,i když to tak zze začátku nevypadalo.Moc,moc gratuluju![]()
![]()
To je zatím jen první krok za náma. Radovat se budu po 13tt
lokofa píše:Zuzka 79 píše:To je zatím jen první krok za náma. Radovat se budu po 13tt
Lokofo,koukám na testy,tak to už je ukázkový,i když to tak zze začátku nevypadalo.Moc,moc gratuluju![]()
![]()
První krok je důležitý
![]()
Zuzka 79 píše:lokofa píše:První krok je důležitýZuzka 79 píše:To je zatím jen první krok za náma. Radovat se budu po 13tt
![]()
![]()
![]()
Já vím. Pomalými, ale jistými krůčky k cíli.
lokofa píše:Zuzka 79 píše:Já vím. Pomalými, ale jistými krůčky k cíli.lokofa píše:První krok je důležitýZuzka 79 píše:To je zatím jen první krok za náma. Radovat se budu po 13tt
![]()
![]()
![]()
Tak tak.
![]()
Lokofo - krásné čárečky na testíku
! Ať to probíhá dál v pohodě a bez problémů
.
Zuzko, je tak a tak
, ale lépe než v neděli, to ano, tohle už se dá vydržet, i když teda bych se bez toho také obešla, ale už se můžu najíst (trošku) a napít (taky trošku)
![]()