Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4052
4.7.11 09:36

Sýkrko, pořád nic???? 8-o No to je doba teda, hlavně, že zaplatit to chtěli hned :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
4.7.11 10:22
Tulinka píše:
Sýkrko, pořád nic???? 8-o No to je doba teda, hlavně, že zaplatit to chtěli hned :pocitac:

Tuli, nejhorší na tom je, že mě to vůbec nepřekvapuje :evil: . Pracovala jsem v této nem. 4 roky a vím, jak se tam s pacienty jedná. Takže se nedivím, že nespěchají ani s tím posláním těch papírů. Já byla tenkrát tak šťastná, že jsem otěhotněla a nemusela už v tom bordelu pracovat :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
4.7.11 10:25
Sýkorka2 píše:
Tulinka píše:
Sýkrko, pořád nic???? 8-o No to je doba teda, hlavně, že zaplatit to chtěli hned :pocitac:
Tuli, nejhorší na tom je, že mě to vůbec nepřekvapuje :evil: . Pracovala jsem v této nem. 4 roky a vím, jak se tam s pacienty jedná. Takže se nedivím, že nespěchají ani s tím posláním těch papírů. Já byla tenkrát tak šťastná, že jsem otěhotněla a nemusela už v tom bordelu pracovat :-? .

Sýkorko, o to víc mě to překvapuje to chování k tobě. Že ani k bývalým zaměstnancům se nechovají jinak … nechápu nic. To naše zdravotnictví fakt stojí za prd, jednání s lidmi nikomu asi nic neříká. Dnes už se tedy i sestry a lékaři učí i tento předmět a co vím, tak skutečně ti mladí se snaží s člověkem jednat jako s člověkem a ne s kusem … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
4.7.11 10:39

Tulinko, já tam přišla po mateřské a chtěla jsem nastoupit na půl úvazku (prý jsou sestry potřeba) a bylo mi řečeno, že takovou sestru (kvůli cukrovce bych neměla sloužit noční) a navíc se dvěma malými dětmi, nepotřebují. Co na to říct. Vzpomínám na tu práci díky takovému jednání s velkou hořkostí. :cert:
A já to přitom tak milovala, že jsem mohla někomu pomoct, utěšit, poradit.....
Naše zdravotnictví má velké rezervy :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
4.7.11 11:07

Taky jsem zdr. sestra a naše zdravotnictvý převážně v soc. službách je hrůza :cert:
Jinak s tím zvracením já měla u prvního a výborně mi zabíraly zázvorové limonády a zázvor,při druhém žádné potíže a uvidíme při třetím moc se těším,jaké to bude,holky tak bych si přála ,aby nám to všem vyšlu během léta,prý má být červenec velmi plodný měsíc :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.7.11 19:58

Tady dávám foto.

• Citovat
  • Upravit
309
4.7.11 19:59

Ahoj holky.Tak jak pokračujete ve snaženích?A jak je,Tuli?Já nevydržela bez :hug: ,manžílek taky ne,tak jsme se na to teď o víkendu vrhli :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
4.7.11 20:04

Lokofo,koukám na testy,tak to už je ukázkový,i když to tak zze začátku nevypadalo.Moc,moc gratuluju :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.7.11 20:06
Zuzka 79 píše:
Lokofo,koukám na testy,tak to už je ukázkový,i když to tak zze začátku nevypadalo.Moc,moc gratuluju :palec: :palec: :palec:

To je zatím jen první krok za náma. Radovat se budu po 13tt

• Citovat
  • Upravit
309
4.7.11 20:12
lokofa píše:
Zuzka 79 píše:
Lokofo,koukám na testy,tak to už je ukázkový,i když to tak zze začátku nevypadalo.Moc,moc gratuluju :palec: :palec: :palec:
To je zatím jen první krok za náma. Radovat se budu po 13tt

První krok je důležitý :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.7.11 20:14
Zuzka 79 píše:
lokofa píše:
Zuzka 79 píše:

Já vím. Pomalými, ale jistými krůčky k cíli.

• Citovat
  • Upravit
309
4.7.11 20:23
lokofa píše:
Zuzka 79 píše:
lokofa píše:
Zuzka 79 píše:
Já vím. Pomalými, ale jistými krůčky k cíli.

Tak tak. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
4.7.11 20:29

Lokofo opravdu super dálnice.Já chci takýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
4.7.11 20:39

Lokofo - krásné čárečky na testíku :dance: ! Ať to probíhá dál v pohodě a bez problémů :palec: :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
5.7.11 12:05

Zuzko, je tak a tak :nevim: :poblion: , ale lépe než v neděli, to ano, tohle už se dá vydržet, i když teda bych se bez toho také obešla, ale už se můžu najíst (trošku) a napít (taky trošku) :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí