Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:
Zítra budu 5+2
Lokofo, to bude 100% něco vidět, já jsem byla naposledy 5+3 dle ovu a bylo mimi vidět úplně nádherně a přišlo mi veliký ![]()
no já zase když byla 5 t.v minulém těhu tak pouze vyšší sliznice a říkal ať přijdu za 2 týdny a pak to šlo teprve vidět,tak nevím,možná jsem měla ovu pozdě a bylo malinkaté. ![]()
Lojzička píše:
no já zase když byla 5 t.v minulém těhu tak pouze vyšší sliznice a říkal ať přijdu za 2 týdny a pak to šlo teprve vidět,tak nevím,možná jsem měla ovu pozdě a bylo malinkaté.
Spíš bych řekla posunutá ovu. To pak poznáš i podle toho, že nesedí termíny dle ms a utz
Pěkné ráno,
Tulinko u mě únava taky bývala to nejhorší, ale s dětma není tolik možností si odpočinout.
Mě na nevolnosti pomáhal heřmánkový nebo mátový čaj. Vždycky ráno jeden vlažný hrnek
a přes den to bylo celkem v pohodě ![]()
Lokofo něco už by vidět mělo být, minimálně gestační váček ![]()
Ahojky,
Lokofo držím pěsti, ať je vidět mimi
Mně v 5+3 byl vidět jen gestační váček.
Chjo mně už je taky blivno po celý den, sice nezvracím, ale to celodenní bolení žaludku je naprd, nic nezvládám.
Já už chci aspoň 10tt ![]()
Rony79 píše:
Ahojky,
Lokofo držím pěsti, ať je vidět mimiMně v 5+3 byl vidět jen gestační váček.
Chjo mně už je taky blivno po celý den, sice nezvracím, ale to celodenní bolení žaludku je naprd, nic nezvládám.Já už chci aspoň 10tt
To mi bude bohatě stačit. Že vím, že je tam, kde má být.
dobré ráno holky dnes je krásně zřejmě vyrazím na koupák mám jediný den volna pak zase 3 dvanáctky musím s dětma někam sic jeden chraptí,ale už asi 4 dny a jinak nic zřejmě namožené hlasivky jak pořád ječí ![]()
Jéé taky bych šla
Ale starší je na svém prvním táboře a já jsem navíc nemocná ![]()
Ahoj mamči.Nějak ztrácím přehled,kolik Vás tu je už těhu?Lokofa,Tuli,Rony..........Někoho jsem přehlédla?
![]()
Mno tak, těhotná prej na 90% budu.
Na utz fakt jen sotva pidi tečička. říkala, že to vidí tak na třetí týden, což ale mě zas epřijde nějak málo na to,kdyj sem měla //
Já ale tak brzo jak jsem psala taky jen tečka a porod v termínu a vše o.k. tak neplaš a užívej si štěstíčko v bříšku já se taky na to své těším.
![]()
Lojzička píše:
Já ale tak brzo jak jsem psala taky jen tečka a porod v termínu a vše o.k. tak neplaš a užívej si štěstíčko v bříšku já se taky na to své těším.![]()
Já vím, jen ty tři týdny rozílu mě rozhodily. Ale ona dr možná myslela jako tři týdny miminka, teda od ovu a ne od posledni ms.
Kdyby myslela, že jsem v třetím týdnu,to je nějaká blbost ne??Sotva bych měla pozitivní test.
jasně ona myslela podle mne teda stáří plodu od oplodnění a ne od poslední ms,já jsem teda zvědavá,jestli u mne ms dorazí páč to jak všechny máte s tím čuráním já vůbec pořád stejně a to je asi nejdůležitější stav?
Lojzička píše:
jasně ona myslela podle mne teda stáří plodu od oplodnění a ne od poslední ms,já jsem teda zvědavá,jestli u mne ms dorazí páč to jak všechny máte s tím čuráním já vůbec pořád stejně a to je asi nejdůležitější stav?
Myslím, že není. Jak u koho.
Já jsem hlavně donedávna moc na wc ani nechodila.
Ted??Sotva neco hltnu letim, jak kdybych vypila půl litru
Tak jsi mi dala zase trošku naděje.Má ms přijít 10/7 kdy testovat asi tak až 2 dny po vynechání?Moc bych si přála být těhotná,ale mám pouze větší únavu(což může být normální když chodím do práce a rodina s dětma)a trošinku citlivé,ale pouze bradavky víc nic klasiký předmenstr. syndrom ![]()