Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4052
6.7.11 19:00
lokofa píše:
Zítra budu 5+2

Lokofo, to bude 100% něco vidět, já jsem byla naposledy 5+3 dle ovu a bylo mimi vidět úplně nádherně a přišlo mi veliký :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
6.7.11 21:30

no já zase když byla 5 t.v minulém těhu tak pouze vyšší sliznice a říkal ať přijdu za 2 týdny a pak to šlo teprve vidět,tak nevím,možná jsem měla ovu pozdě a bylo malinkaté. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.7.11 21:32
Lojzička píše:
no já zase když byla 5 t.v minulém těhu tak pouze vyšší sliznice a říkal ať přijdu za 2 týdny a pak to šlo teprve vidět,tak nevím,možná jsem měla ovu pozdě a bylo malinkaté. :nevim:

Spíš bych řekla posunutá ovu. To pak poznáš i podle toho, že nesedí termíny dle ms a utz

• Citovat
  • Upravit
58838
7.7.11 06:40

Pěkné ráno,
Tulinko u mě únava taky bývala to nejhorší, ale s dětma není tolik možností si odpočinout.
Mě na nevolnosti pomáhal heřmánkový nebo mátový čaj. Vždycky ráno jeden vlažný hrnek :wink: a přes den to bylo celkem v pohodě :wink:
Lokofo něco už by vidět mělo být, minimálně gestační váček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
7.7.11 09:54

Ahojky,
Lokofo držím pěsti, ať je vidět mimi :) Mně v 5+3 byl vidět jen gestační váček.
Chjo mně už je taky blivno po celý den, sice nezvracím, ale to celodenní bolení žaludku je naprd, nic nezvládám. :zed: Já už chci aspoň 10tt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.7.11 09:55
Rony79 píše:
Ahojky,
Lokofo držím pěsti, ať je vidět mimi :) Mně v 5+3 byl vidět jen gestační váček.
Chjo mně už je taky blivno po celý den, sice nezvracím, ale to celodenní bolení žaludku je naprd, nic nezvládám. :zed: Já už chci aspoň 10tt :-D

To mi bude bohatě stačit. Že vím, že je tam, kde má být.

• Citovat
  • Upravit
11551
7.7.11 10:58

dobré ráno holky dnes je krásně zřejmě vyrazím na koupák mám jediný den volna pak zase 3 dvanáctky musím s dětma někam sic jeden chraptí,ale už asi 4 dny a jinak nic zřejmě namožené hlasivky jak pořád ječí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
7.7.11 11:20

Jéé taky bych šla :) Ale starší je na svém prvním táboře a já jsem navíc nemocná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
7.7.11 15:47

Ahoj mamči.Nějak ztrácím přehled,kolik Vás tu je už těhu?Lokofa,Tuli,Rony..........Někoho jsem přehlédla? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.7.11 16:07

Mno tak, těhotná prej na 90% budu.
Na utz fakt jen sotva pidi tečička. říkala, že to vidí tak na třetí týden, což ale mě zas epřijde nějak málo na to,kdyj sem měla //

• Citovat
  • Upravit
11551
7.7.11 18:38

Já ale tak brzo jak jsem psala taky jen tečka a porod v termínu a vše o.k. tak neplaš a užívej si štěstíčko v bříšku já se taky na to své těším. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.7.11 18:47
Lojzička píše:
Já ale tak brzo jak jsem psala taky jen tečka a porod v termínu a vše o.k. tak neplaš a užívej si štěstíčko v bříšku já se taky na to své těším. :dance: :dance:

Já vím, jen ty tři týdny rozílu mě rozhodily. Ale ona dr možná myslela jako tři týdny miminka, teda od ovu a ne od posledni ms.
Kdyby myslela, že jsem v třetím týdnu,to je nějaká blbost ne??Sotva bych měla pozitivní test.

• Citovat
  • Upravit
11551
7.7.11 20:09

jasně ona myslela podle mne teda stáří plodu od oplodnění a ne od poslední ms,já jsem teda zvědavá,jestli u mne ms dorazí páč to jak všechny máte s tím čuráním já vůbec pořád stejně a to je asi nejdůležitější stav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.7.11 20:14
Lojzička píše:
jasně ona myslela podle mne teda stáří plodu od oplodnění a ne od poslední ms,já jsem teda zvědavá,jestli u mne ms dorazí páč to jak všechny máte s tím čuráním já vůbec pořád stejně a to je asi nejdůležitější stav?

Myslím, že není. Jak u koho.
Já jsem hlavně donedávna moc na wc ani nechodila.
Ted??Sotva neco hltnu letim, jak kdybych vypila půl litru

• Citovat
  • Upravit
11551
7.7.11 20:18

Tak jsi mi dala zase trošku naděje.Má ms přijít 10/7 kdy testovat asi tak až 2 dny po vynechání?Moc bych si přála být těhotná,ale mám pouze větší únavu(což může být normální když chodím do práce a rodina s dětma)a trošinku citlivé,ale pouze bradavky víc nic klasiký předmenstr. syndrom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí