Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11551
12.7.11 09:20

souhlasím s názorem Tulinky změnit doktora a je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
12.7.11 09:21

Sykorko- takze je to ok, ze?!

Jinak je pravda, ze v tehu chce vozit kazdy… a pak skutek utek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
Sýkorka2 píše:
No, s tím kočárkováním je to pravda. Všichni se tak těší jak budou vozit a já nakonec jezdila sama nebo s manžou :nevim: .

jj, přesně tak, buď já nebo manžel … jednou kamarádka, párkrát rodiče, tím to hasne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551

:palec: řeči co kdyby si je ti lidi,alespoň odpustili co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
12.7.11 09:35

smutne je,kdyz to slibuji prarodice a pak nic… no je to verejna diskuse,tak radsi mlcim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
12.7.11 09:48

Sýkorko taky bych řekla, že jsou to dobré zprávy a určitě bych změnila doktora :wink: Třeba teď když víš jak to je, už půjde otěhotnění úplně samo :mrgreen:
U nás nikdo vození nesliboval, ale když byla možnost tak mamka i taťka rádi kočárek povozili :wink:
Lojzičko na vzteklého mamánka nevím jak. Je to s dětma těžké a každé je úplně jiné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
12.7.11 09:55

to je těžké,ale někdy pěkný trapas se vzteklounem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
12.7.11 10:26

Lojzičko to znám, i když už je to jenom výjimečně, ale občas jo Hlavně když se vzteká Eliška a malí jsou hodní a usměvaví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.7.11 11:28

Ahoj holky, co je nového??omlouvám se, ale nestačila jsem přečíst vaše novinky.U mě je to tak, že jsem se po druhé 7.7. vdala.byla jsem v tom sanusu, tak čekám, zda ted dorazí MS a jsem objednaná na hysteroskopii, pak do poradny na imunolgii a hematologii a pak se uvidí.Inseminace prý v žádném případě, ted nám Dr doporučil, abych do výsledků vyšetření neotěhotněla, že prý by to mohlo dopadnout stejně-potratem,tak musíme čekat a pak na umělý oplodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
12.7.11 12:39
bluelucia píše:
Ahoj holky, co je nového??omlouvám se, ale nestačila jsem přečíst vaše novinky.U mě je to tak, že jsem se po druhé 7.7. vdala.byla jsem v tom sanusu, tak čekám, zda ted dorazí MS a jsem objednaná na hysteroskopii, pak do poradny na imunolgii a hematologii a pak se uvidí.Inseminace prý v žádném případě, ted nám Dr doporučil, abych do výsledků vyšetření neotěhotněla, že prý by to mohlo dopadnout stejně-potratem,tak musíme čekat a pak na umělý oplodnění.

Ahoj Luci!
Tak to velká gratulace ke svatbě a přeju hodně štěstíčka a lásky a hlavně, aby vám to brzy vyšlo a našla jsi na testíku // a ať to těhotenství dobře probíhá :kytka: :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.7.11 13:01

Děkuju moc!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
12.7.11 14:13

Sýkorko, tak to jsou super zprávičky, miminko určitě ještě bude :kytka: :kytka:

Lucce taky gratuluju ke svatbičce :srdce:

Mně to nedá a stejně na vás nakukuju, i když se teď nesnažíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
12.7.11 14:44

Lucia taky gratuluju ke svatbě a přeju brzké //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
12.7.11 15:23

Holky já vám tady přeji všem brzy // a i sobě bych přála MS stále negativní,ale druhý test též negativní tak asi nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
12.7.11 15:23

Holky já vám tady přeji všem brzy // a i sobě bych přála MS stále negativní,ale druhý test též negativní tak asi nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí