Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
asad
10.7.11 21:17

ahoj holky dlouho jsem tu nebyla a pěknmě se to tady rozrusta tak posilejte ty těhu bacilky u nés zase nic tak nevím.máte někdo v záloze ještě jineho kartáře žeš toho Maria.Pomalu začinám byt zoufala i manžel se naposled divil že to nevišlo že pry si fakt dál zaležet.moc se těhoulky opatrujte Sykorko tobě fajn dofču dobrou ráno stavam na šichtu.

• Citovat
  • Upravit
4065
10.7.11 22:04

Můžeš zkusit tady Svatavu, sms za 30 Kč, neříká pohlaví mimča, ale hodně konkrétní čas otěhotnění, mně řekla, že se mimčo narodí do roka, ještě mám dva měsíce na otěhotnění, tak jsem teda zvědavá :-D : http://vykladonline.webnode.cz/…_635720/150/
Nebo jsem objevila i bezva paní na MMB, odpoví i jen jednu otázku za 40 Kč, ale ta neříká přesný čas, jen když je prcek už za dveřma: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ale řekla mi, že budu mít zdravého chlapečka, což mi řekli všichni ostatní kartáři, kteří pohlaví říkají..
Tak zkus a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
11.7.11 08:22

damia to je uzasna zprava, moc gratuluju!
opravdu, tady to teda jede!
no ja myslim prejdu rovnou do prechodu, protoze MS (po porodu) stale nikde … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
11.7.11 08:54
damia píše:
ahoj holky,
tak jsem se ráno vrátila z dovči, byla super :-D A nevydržela to, dnes jsem 15 DPO, zítra bych měla termín MS a tohle mi vyšlo :mrgreen:
:dance: :dance: paráda, moc blahopřeju :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
11.7.11 08:57

Jinak dobré ránko přeji :huban: . Víkend byl náročný, oslava, návštěva … a zase v práci.
Dnes už je mi skoro dobře, tak snad to bude jako poprvé „týdenní chřipka“ :poblion: :lol: .
Já na kartáře už kašlu, zbytečně mě to stresovalo a co se má stát se stejně stane. Stalo se jinak než předpověděli a snad to tak i vydrží :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.7.11 10:06
Tulinka píše:
Jinak dobré ránko přeji :huban: . Víkend byl náročný, oslava, návštěva … a zase v práci.
Dnes už je mi skoro dobře, tak snad to bude jako poprvé „týdenní chřipka“ :poblion: :lol: .
Já na kartáře už kašlu, zbytečně mě to stresovalo a co se má stát se stejně stane. Stalo se jinak než předpověděli a snad to tak i vydrží :andel:

Mně právě taky.
Dokonce mi na moji odpoved, zda si k nám najde třetě cetu, mi odpovedel, ze letos to urcite nebude, ze by to pro me bylo nebezpecne a dal ze vidi pozitivni karty.

• Citovat
  • Upravit
4052
11.7.11 10:42

Ono je fakt lepší po tom nepátrat. I když chápu, že když někomu řekne, že to přijde brzy, že to může psychicky pomoct. Když mě napsala ta první, že až kolem čtyřicítky, tak jsem šla do kolen.
Nedávno jsem jí psala, že jsem těhotná … a ona mi napsala, že jsem na to asi přestala myslet a upínat se a tak že to vyšlo … no nevím. Každopádně už jsem vyléčená z toho koukat do budoucnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
11.7.11 10:53

To já do budoucna moc nekoukám. Nějaká představa je, ale jak to bude doopravdy je tak nějak mimo mě :wink:
A už jsem objednaná na gyndu :mrgreen: , jdu tam ve středu po obědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
11.7.11 10:55

A já jdu až za 14 dní :nevim: … se to vleče neskutečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
11.7.11 10:57

Tulinko jenomže já jdu teprve vytáhnout tělísko.
A trošku přemýšlím kam v těhu chodit. Jestli zůstat u svého gynekologa a nebo jít do porodnice do rizikovky k lékaři, který se o mě staral v posledních 2 těhotenstvích :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asad
11.7.11 12:22

No právě ja na prvni dceru dnes ji je už 12let čekala dost dlouho nakonec jsem podstoupila inseminaci a povedlo se na poprvé.Takže vim co obnáši takove vyšetřeni proč to nejde ,k dalším dvema dceram jsem už přišla jak se říka slepy k houslim ale proto že jsme o posledni Adélku přišli a na vic mame věk tak nevím.mám už novou lékařku nevím jak to uni chodi ale hodně si ji chvály Jsem obědnana 22.7 tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
17211
11.7.11 14:37

ahoj holky,
moc děkuji a doufám, že to bude ok :-D K doktorovi jdu až příští týden se objednat na ultrazvuk, nemá ho v ordinaci. Zítra se stěhujem, tak ještě tohle v pohodě zvádnu a pak si budu užívat těhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
11.7.11 14:56

tezi to já mám tělísko vytažené od března.Kamrádka co má 3 syny tak vždy po tělísku druhý cyklus byla těhulka.Já se těším nejmladší synek říkal(Sibila naše)budeme mít holčičku a pak ještě chlapečka 1 kartářka mi řekla holčičku těhotná do 5let od druhého porodu a ostatní pak jen kluky a několik a fakt negatvní věci a proč chci děti ,že mám výbornou karieru v kartách a blablabla a už k nim nikdy nejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
11.7.11 16:43

Lojzičko tak já jsem otěhotněla max. 4 měsíc od vysazení HA (3×). U Márinky jsme si jednou užili aniž bychom se snažili, před tím jsem nic nebrala. U Vojtíka druhý cyklus od vytažení tělíska s tím, že ten první jsme to ani nezkoušeli, protože to bylo moc brzo :wink:
S kartářkou žádnou zkušenost nemám, ale doufám, že problém nebude, když už to šlo tolikrát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
11.7.11 19:21

Ahoj holky, všechny vás tady zdravím!
Před chviličkou jsme se vrátili z dovči a budu asi potřebovat další dva dny na regeneraci :lol: . Protože to bylo jen na ty tři dny, tak jsme nezaháleli a snažili se skouknout toho po okolí co nejvíc. Ale bylo to super, po psychické stránce jsem si skvěle odpočala a to je hlavní :palec: .
Zítra budu mít ráno ty papíry z nem., tak vám pak pisnu co jsem se dočetla.

Tak a teď k tomu hlavnímu - Dami, moc gratuluju k té dálnici na testíku :dance: a moc Ti přeju aby všechno probíhalo v pohodě :hug: :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí