Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11860
11.7.11 19:37
damia píše:
ahoj holky,
moc děkuji a doufám, že to bude ok :-D K doktorovi jdu až příští týden se objednat na ultrazvuk, nemá ho v ordinaci. Zítra se stěhujem, tak ještě tohle v pohodě zvádnu a pak si budu užívat těhu :mrgreen:

to nacasovani je teda dokonale!

sykorko moc drzim palce na zitra!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
12.7.11 07:46

Dobré ránko :huban:

Sýkorko, tak co??????

Včera jsme oznámili radostnou zprávu a všichni (rodina) byli moc šťasný, taťka měl zrovna narozeniny a prý je to nejkrásnější dáreček :andel: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
12.7.11 07:56

Taky jsem zvědavá co se Sýkorka doví
Tulinko takhle brzo to oznamovat rodině 8-o

Příspěvek upraven 12.07.11 v 08:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
12.7.11 07:58
tezi píše:
Taky jsem zvědavá co se Sýkorka doví
Tulinko takhle brzo to oznamovat rodině 8-o

Tezi, minule jsem to oznámila ještě dřív :lol: , teď jsem chtěla počkat, ale malá to naprášila. Dál to šířit nebudeme zatím, ale rodina to vědět může, proč by ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
12.7.11 08:06

Tulinko už jsem se právě několikrát spálila. Naposledy před Márinkou, kdy jsem oznamovala někdy v 10tt a ve 13tt zjistili ZP, od té doby to nechávám až po screeningu v I. trimestru což je někdy po 13tt. A tohle těhotenství asi necháme tak nějak bez oznamování :nevim: Od obou rodin bydlíme daleko a přes zimu nikam nejezdíme a už se mi to nechce oznamovat telefonem nebo přes net :wink: U Vojtíška mě totiž moc mrzela reakce mojí mamky, která mi vynadala, že jsem hloupá a nezodpovědná mít třetí tak brzo a počítám, že teď by to bylo něco podobného ne-li horší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
12.7.11 08:14

Tezi, to mě mrzí taková reakce maminky :huban: … psychika těhulky je hodně křehká.
Já jsem u rodičů každý den, nebo skoro a u tchánovců tak 2× do týdne. A jelikož mi už začíná malinko růst bříško, dlouho by to utajit stejně nešlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
12.7.11 08:27

Tulinko ona to sice byla první reakce a potom už se těšila a hlavně, když se dověděla, že je to kluk :wink:
U nás se to utajit dá, protože naši i tchýně bydlí přes 400km od nás, teda pokud se nepodřeknou holčičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
12.7.11 09:04
Tulinka píše:
Dobré ránko :huban:

Sýkorko, tak co??????

Včera jsme oznámili radostnou zprávu a všichni (rodina) byli moc šťasný, taťka měl zrovna narozeniny a prý je to nejkrásnější dáreček :andel: :pankac:

Ahoj holky!
Tuli, to je tak nádherný až mě ukápla slzička. Já bych se takové reakce od svých rodičů určitě nedočkala :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
12.7.11 09:15

Tak holky, tady je záznam Dr. z mého císaře:
V celk. anestezii po desinfekci operačního pole otevřena dutina břišní příčným řezem dle Pfannenstiela, ostře a tupě sesunuta plika moč. měchýře, supracerv. řezem otevřena dutina děložní, vybaven živý plod mužského pohlaví (3690g,52cm), Apgar sc. 9..10..10. Poté manuálně vybavena placenta, revize dutiny děložní tupou kyretou, sutura stěny děložní ve 2 vrstvách. Toilette dutiny břišní, roušky souhlasí, sutura stěny břišní po vrstvách.

A to je všechno. V propouštěcí zprávě je ještě popsáno, že hojení rány bylo bez komplikací.
Tak vám holky nevím, já asi opravdu budu na hlavu. Ta Dr. mě tím vším co se dělo u té operace úplně odvařila. Musím to teď všechno nějak vstřebat :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551

teda u nás je to tak na půl,ale protože od nikoho pomoc neočekáváme tak jim to může být fuk.
Jinak tcháni pozvali dítka na dovolenou a samozřejmě děti nechtějí :zed: No nutit je nebudeme ale mohly jsme s mužem mít 4 dny pro sebe sami po 12 letech a prd,jo,jo dětičky
S tím mladší je to problém je velmi vzteklé a uplakané dítko od narození :-( Každý se dívá jako by byl nevychovaný,ale on je prostě neovládnutelný a se starším mají stejnou výchovu a ten je jiný.Co poradíte na mamánky vzteklé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
Sýkorka2 píše:
Tuli, to je tak nádherný až mě ukápla slzička. Já bych se takové reakce od svých rodičů určitě nedočkala :nevim: .

Sýkorko, já jsem čekala spíš něco v tom smyslu, že jsou rádi, ale že to nečekali, nebo že momentálně situace není zrovna ideální … moc mile mě překvapili, prý se těší, jak budou jezdit s kočárkem, už jsou oba v důchodu … tchánovci také, tak jsem na to zvědavá … v těhotenství chce vozit každy :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
12.7.11 09:18

Tulinko to jo když jsi těhulka tak všicni známí okolo ,že :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
12.7.11 09:18
Tulinka píše:
Sýkorka2 píše:
Tuli, to je tak nádherný až mě ukápla slzička. Já bych se takové reakce od svých rodičů určitě nedočkala :nevim: .
Sýkorko, já jsem čekala spíš něco v tom smyslu, že jsou rádi, ale že to nečekali, nebo že momentálně situace není zrovna ideální … moc mile mě překvapili, prý se těší, jak budou jezdit s kočárkem, už jsou oba v důchodu … tchánovci také, tak jsem na to zvědavá … v těhotenství chce vozit každy :think: :lol:

No, s tím kočárkováním je to pravda. Všichni se tak těší jak budou vozit a já nakonec jezdila sama nebo s manžou :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
12.7.11 09:19
Sýkorka2 píše:
Tak vám holky nevím, já asi opravdu budu na hlavu. Ta Dr. mě tím vším co se dělo u té operace úplně odvařila. Musím to teď všechno nějak vstřebat :think: .

Sýkorko, to jsou ale dobrý zprávy, ne? Nevím, proč ti doktorka říkala to, co ti říkala … nechápu to. Každopádně to znamená, že další mimi mít můžeš!!!! :palec: Být tebou, tak vezmu zprávu a zajdu k jinému lékaři, kterému povím vše … neboj se, všechno dobře dopadne :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
12.7.11 09:20
Lojzička píše:
Tulinko to jo když jsi těhulka tak všicni známí okolo ,že :mrgreen: :mrgreen:
:palec: přesně tak, ve finále každý pak jede jednou a konec :lol: , klasika
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek