Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte,
ani jsem sem nestihla napsat moc příspěvků a zdá se, že třeťátko je na cestě ![]()
testovala jsem už před termínem MS (cca 10 dpo) mamatestem a výsledkem byl pidi důšek. Pak 13 dpo (2 dny před MS) a silnější důšek. Pak včera (2 dny po termínu MS) RapiClearem a znovu pidi důšek. Chtěla jsem to nechat plavat, ale nevydržela jsem, koupila zase mamatest a tam je krásná druhá čárka ![]()
Lenule27 píše:
ahojte,ani jsem sem nestihla napsat moc příspěvků a zdá se, že třeťátko je na cestě
testovala jsem už před termínem MS (cca 10 dpo) mamatestem a výsledkem byl pidi důšek. Pak 13 dpo (2 dny před MS) a silnější důšek. Pak včera (2 dny po termínu MS) RapiClearem a znovu pidi důšek. Chtěla jsem to nechat plavat, ale nevydržela jsem, koupila zase mamatest a tam je krásná druhá čárka
Ahoj Lenii ![]()
Lojzičko, testovala jsem 11 DPO a znát už to bylo, i když chvíli trvalo, než se čárka vyklubala. V den vynechání MS už byly // luxusní ![]()
Lenule gratuluju ke //
Lokofo neboj všechno bude v pořádku
Tady se to pěkně rozrůstá ![]()
Příští týden si zajdu na gyndu a můžeme se začít snažit
tezi píše:
Lenule gratuluju ke //
Lokofo neboj všechno bude v pořádku
Tady se to pěkně rozrůstá
Příští týden si zajdu na gyndu a můžeme se začít snažit
Zrovna včera jsem si na tebe vzpomněla. KDyž mi manžel říkal, na čtvrté mě ale neukecáš. On má pořád strach, že každým dalším dítkem, budu mít touho po dalším a dalším.
Znáte to, s jídlem roste chuˇ%t.
Lokofo znám. My jsme od začátku mluvili o 4 dětech a teď by nám nevadila ani ještě větší rodina
Ale u mě jsou nějaké zdravotní problémy a první a třetí dítko bylo císařem, tak uvidím jak to všechno dopadne. Ale s největší pravděpodobností čtvrtým končíme ![]()
tezi píše:
Lokofo znám. My jsme od začátku mluvili o 4 dětech a teď by nám nevadila ani ještě větší rodinaAle u mě jsou nějaké zdravotní problémy a první a třetí dítko bylo císařem, tak uvidím jak to všechno dopadne. Ale s největší pravděpodobností čtvrtým končíme
My jsme od začátku mluvili o dvou.
To jen mě to po porodu nějak chytlo ještě na sále.
Holky tak já testovala ráno a sněho-bílý test je to hrůza další měsíc v háji asi se teť na chvilku odmlčím,páč mě to teť vše nějak týrá
.tak na to nebudu třeba myslet až to zase vstřebám ozvu se mějte se moc krásně holky a držím ať se v těhu jen daří ![]()
Lojzička píše:
Holky tak já testovala ráno a sněho-bílý test je to hrůza další měsíc v háji asi se teť na chvilku odmlčím,páč mě to teť vše nějak týrá![]()
.tak na to nebudu třeba myslet až to zase vstřebám ozvu se mějte se moc krásně holky a držím ať se v těhu jen daří
Lojzičko, neboj, však se zadaří, ale chápu tvůj smutek, pokud jsi tomu dávala naději
.
Ahoj holky!
Chviličku jsem tady nepsala, ale chodím nakukovat
. Chystám věci na dovču a zítra vyrážíme. moc se těším
.
Lokofo - myslím, že Dr. měla na mysli stáří těhu od ovu, takže pak by to mělo být v pořádku. Hlavní je, že je to tam kde to má být. Moc gratuluju
!
Lenule - velká gratulace k // na testíku. Moc přeju, aby všechno probíhalo v pohodě ![]()
Lojzičko - neztrácej naději, věř že já tyhle pocity zklamání znám víc než dobře. Neboj, třeba to vyjde příště. Moc držím palečky
.
Tezi - přeju úspěšné snaženíčko a brzy //
.
Tuli - včera už jsem nevydržela a poslala asistentce ředitele mailík, kdy se těch papírů konečně dočkám (doufala jsem, že odjedu na dov. s čistou hlavou). Asi jsem to tím mailem popostrčila, protože ona volala do účtárny, kde jí řekli že je to zaplacené, takže v dnešní poště by to mělo odejít z nemocnice. Tak snad se příští týden dočkám
. Vrátíme se v pondělí večer, tak snad v úterý ráno to budu mít v ruce. Jsem z toho nějaká nervózní. ![]()
Nechci na někoho zapomenout, tak vás všechny zdravím, přeju úspěšné snaženíčko všem snažilkám a těhulkám, aby je netrápili nevolnosti
.
Sýkorko, užijte si pěkně dovolenou a brzy už budeš vědět, jak se věci mají
![]()
No já jsem myslela,že jsem testovala dobře akortá v den vynechání, ale po ultr. byla ovu později,takže jsem testovala asi dřív. Určitě o tři dny