Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
7.7.11 20:24
Lojzička píše:
Tak jsi mi dala zase trošku naděje.Má ms přijít 10/7 kdy testovat asi tak až 2 dny po vynechání?Moc bych si přála být těhotná,ale mám pouze větší únavu(což může být normální když chodím do práce a rodina s dětma)a trošinku citlivé,ale pouze bradavky víc nic klasiký předmenstr. syndrom :lol:

No já jsem myslela,že jsem testovala dobře akortá v den vynechání, ale po ultr. byla ovu později,takže jsem testovala asi dřív. Určitě o tři dny

• Citovat
  • Upravit
4194
7.7.11 20:39

ahojte,

ani jsem sem nestihla napsat moc příspěvků a zdá se, že třeťátko je na cestě :pankac:

testovala jsem už před termínem MS (cca 10 dpo) mamatestem a výsledkem byl pidi důšek. Pak 13 dpo (2 dny před MS) a silnější důšek. Pak včera (2 dny po termínu MS) RapiClearem a znovu pidi důšek. Chtěla jsem to nechat plavat, ale nevydržela jsem, koupila zase mamatest a tam je krásná druhá čárka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.7.11 20:43
Lenule27 píše:
ahojte,

ani jsem sem nestihla napsat moc příspěvků a zdá se, že třeťátko je na cestě :pankac:

testovala jsem už před termínem MS (cca 10 dpo) mamatestem a výsledkem byl pidi důšek. Pak 13 dpo (2 dny před MS) a silnější důšek. Pak včera (2 dny po termínu MS) RapiClearem a znovu pidi důšek. Chtěla jsem to nechat plavat, ale nevydržela jsem, koupila zase mamatest a tam je krásná druhá čárka :-)

Ahoj Lenii :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4052
7.7.11 21:10

blahopřeju Lenule :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
7.7.11 21:11

Lokofo - :mavam: si to třetí těhu prožijeme hezky spolu :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
7.7.11 21:11

Lojzičko, testovala jsem 11 DPO a znát už to bylo, i když chvíli trvalo, než se čárka vyklubala. V den vynechání MS už byly // luxusní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
8.7.11 06:37

Lenule gratuluju ke //
Lokofo neboj všechno bude v pořádku
Tady se to pěkně rozrůstá :oops:
Příští týden si zajdu na gyndu a můžeme se začít snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
8.7.11 06:43
tezi píše:
Lenule gratuluju ke //
Lokofo neboj všechno bude v pořádku
Tady se to pěkně rozrůstá :oops:
Příští týden si zajdu na gyndu a můžeme se začít snažit

Zrovna včera jsem si na tebe vzpomněla. KDyž mi manžel říkal, na čtvrté mě ale neukecáš. On má pořád strach, že každým dalším dítkem, budu mít touho po dalším a dalším.
Znáte to, s jídlem roste chuˇ%t.

• Citovat
  • Upravit
58838
8.7.11 06:59

Lokofo znám. My jsme od začátku mluvili o 4 dětech a teď by nám nevadila ani ještě větší rodina :mrgreen: Ale u mě jsou nějaké zdravotní problémy a první a třetí dítko bylo císařem, tak uvidím jak to všechno dopadne. Ale s největší pravděpodobností čtvrtým končíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
8.7.11 07:11
tezi píše:
Lokofo znám. My jsme od začátku mluvili o 4 dětech a teď by nám nevadila ani ještě větší rodina :mrgreen: Ale u mě jsou nějaké zdravotní problémy a první a třetí dítko bylo císařem, tak uvidím jak to všechno dopadne. Ale s největší pravděpodobností čtvrtým končíme :wink:

My jsme od začátku mluvili o dvou.
To jen mě to po porodu nějak chytlo ještě na sále.

• Citovat
  • Upravit
11551
8.7.11 08:12

Holky tak já testovala ráno a sněho-bílý test je to hrůza další měsíc v háji asi se teť na chvilku odmlčím,páč mě to teť vše nějak týrá :cry: :cry: .tak na to nebudu třeba myslet až to zase vstřebám ozvu se mějte se moc krásně holky a držím ať se v těhu jen daří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
8.7.11 09:40
Lojzička píše:
Holky tak já testovala ráno a sněho-bílý test je to hrůza další měsíc v háji asi se teť na chvilku odmlčím,páč mě to teť vše nějak týrá :cry: :cry: .tak na to nebudu třeba myslet až to zase vstřebám ozvu se mějte se moc krásně holky a držím ať se v těhu jen daří :palec:

Lojzičko, neboj, však se zadaří, ale chápu tvůj smutek, pokud jsi tomu dávala naději :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
8.7.11 09:42

Sýkorko, co dopis z nemocnice???? Pořád nic??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
8.7.11 10:04

Ahoj holky!
Chviličku jsem tady nepsala, ale chodím nakukovat :wink: . Chystám věci na dovču a zítra vyrážíme. moc se těším :dance: .
Lokofo - myslím, že Dr. měla na mysli stáří těhu od ovu, takže pak by to mělo být v pořádku. Hlavní je, že je to tam kde to má být. Moc gratuluju :hug: !

Lenule - velká gratulace k // na testíku. Moc přeju, aby všechno probíhalo v pohodě :hug:

Lojzičko - neztrácej naději, věř že já tyhle pocity zklamání znám víc než dobře. Neboj, třeba to vyjde příště. Moc držím palečky :hug: :srdce: .

Tezi - přeju úspěšné snaženíčko a brzy // :palec: .

Tuli - včera už jsem nevydržela a poslala asistentce ředitele mailík, kdy se těch papírů konečně dočkám (doufala jsem, že odjedu na dov. s čistou hlavou). Asi jsem to tím mailem popostrčila, protože ona volala do účtárny, kde jí řekli že je to zaplacené, takže v dnešní poště by to mělo odejít z nemocnice. Tak snad se příští týden dočkám :nevim: . Vrátíme se v pondělí večer, tak snad v úterý ráno to budu mít v ruce. Jsem z toho nějaká nervózní. :-(

Nechci na někoho zapomenout, tak vás všechny zdravím, přeju úspěšné snaženíčko všem snažilkám a těhulkám, aby je netrápili nevolnosti :hug: :srdce: :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
8.7.11 10:11

Sýkorko, užijte si pěkně dovolenou a brzy už budeš vědět, jak se věci mají :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí