Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
Lokofo, doufám, že už je ti aspoň trošku lépe, že léky konečně zabrali
. Já naštěstí mám zkušenost, že druhý až třetí den je rozdíl znát.
Dnes ráno jsem vzdala rozdýchávání,
, brrr
Tulinka píše:
Ahoj holky![]()
Lokofo, doufám, že už je ti aspoň trošku lépe, že léky konečně zabrali
Dnes ráno jsem vzdala rozdýchávání,. Já naštěstí mám zkušenost, že druhý až třetí den je rozdíl znát.
, brrr
Tuli ráno to byl ještě mazec, ale jak ten krk postupně rozpolykám, tak docela dobré.
lokofa píše:
Tuli ráno to byl ještě mazec, ale jak ten krk postupně rozpolykám, tak docela dobré.
Tak to je dobře ![]()
Tulinka píše:lokofa píše:Tak to je dobře
Uvidím večer. Dopoledne mi to vždyckyp ovolí a odpoledne jak vytuhnu a vzbudím se, pak už bolí pořád v kuse.
Lokofo přeju, aby všechno dopadlo co nejlíp a neboj se určitě je všechno v naprostém pořádku
A brzo se uzdrav
lokofo- jejda, to me mrzi, ze prozivas takove trapeni- nemoc a nesilici cary, asi to rozcisne jen dr- to je teda blbe, ze je tam jen dvakrat tydne… tak at je ti brzy lip a hlavne at carky sili!!
damio- uz te asi nestihnu, ale kdyby prece, tak krasnou dovcu!
Lokofo já myslím,že jsi stoprocentně těhulka já pokaždé co byla byla jsem marod,prý je to sníženou imunitou na počátku těhu či co .Já už bych si taky přála,ale manžel začal blekotat něco o tom,že mě nechce ohrozit,že slyšel,že po potratu 6měsíců se nesmí těhotnět a tak si vzal do hlavy,že dřív jak listopadu nic dovnitř
a nechce slyšet já si můžu očkat vyplakat další čekání,které pak může pramenit v další čekání.oraďte jak muži to vysvětlit.
Lojzička píše:
Lokofo já myslím,že jsi stoprocentně těhulka já pokaždé co byla byla jsem marod,prý je to sníženou imunitou na počátku těhu či co .Já už bych si taky přála,ale manžel začal blekotat něco o tom,že mě nechce ohrozit,že slyšel,že po potratu 6měsíců se nesmí těhotnět a tak si vzal do hlavy,že dřív jak listopadu nic dovnitř![]()
a nechce slyšet já si můžu očkat vyplakat další čekání,které pak může pramenit v další čekání.oraďte jak muži to vysvětlit.
Naťukej si na Google vyhledávači slova sex po revizi dělohy a skoro všude jsou zmínky o 14 dnech bez sexu,najdi to a ukaž mu to.Dokonce na stránce „U lékaře.cz“,jsem to našla,což je přímo odpověď od gynekologa.
no já si myslím,že muž je pěkný paličák a když se rozhodne tak nic nezměním ikdyby jsem odpírala sex,ale moc díky za snahu za radu jediná spása kdyby tak nějak spermie utekla v mezi proudu
jinak až listopad ![]()
Ahojky
Nám po revizi doporučila moje dr tři měsíce, ale v nemocnici když mě propouštěli říkala dr, že stačí šestinedělí. Źe si tělo samo řekne, kdy otěhotnět
já tu někde četla,že pokud by žena otěhotněla hned po potratu tak se nemá minko kde uchytit páč není dobrá sliznice dělohy a opět to odejde s MS.Jaké máte zkušenosti?
Lojzička píše:
já tu někde četla,že pokud by žena otěhotněla hned po potratu tak se nemá minko kde uchytit páč není dobrá sliznice dělohy a opět to odejde s MS.Jaké máte zkušenosti?
Po první proběhlé MS je tělo v pořádku a přichystané na další těhotenství.
Ne nadarmo se říká, že máš tím pohnojeno
Lojzička píše:
ale já ještě neměla od té doby MS
To je možné.
Jen, že nemusíte čekat tak dlouho a řeči o tom, že se mimi nemá kam chytit jsou blbost, spíš je to naopak.
Počklej na MS a MS je známka toho, že je tělo ok.