Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
1.7.11 15:12
tezi píše:
Sýkorko přeju, aby ses tu pravdu dověděla co nejdřív a dočkali jste se vytouženého dítka :wink:

Tezi, děkuju. Moc pro mě vaše podpora znamená. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 16:03

Holky já nevím.
Mi ty čárky moc nesíloí, fakt jen minimálně a mezi testama není téměř žádný rozdíl.
Chjo, přesně takhle jsem to měla při mimoděložním

• Citovat
  • Upravit
kofola3
1.7.11 16:03

A ještě jedna, testy z 29,30,1

• Citovat
  • Upravit
4052
1.7.11 16:13
lokofa píše:

Lokofa a byla jsi už té doktorky? Psala jsi tuším, že půjdeš ve čtvrtek, nebo se mýlím? :think: Už si vás tu pletu :-)
Vykašli se na testování každý den, opravdu, akotát tě to stresuje. Teď jsem navíc ještě někde četla, že na síle čárky nezáleží … Pokud to nemůžeš vydržet, tak zkus testovat třeba po dvou-třech dnech, z ranní moči, to pak jistě uvidíš pořádný rozdíl :hug:

Na tom testu z 1.7. jsou náhodou parádní // :huban: :dance: , určitě silnější, než ty předchozí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 16:16
Tulinka píše:
lokofa píše:

Lokofa a byla jsi už té doktorky? Psala jsi tuším, že půjdeš ve čtvrtek, nebo se mýlím? :think: Už si vás tu pletu :-)
Vykašli se na testování každý den, opravdu, akotát tě to stresuje. Teď jsem navíc ještě někde četla, že na síle čárky nezáleží … Pokud to nemůžeš vydržet, tak zkus testovat třeba po dvou-třech dnech, z ranní moči, to pak jistě uvidíš pořádný rozdíl :hug:

Na tom testu z 1.7. jsou náhodou parádní // :huban: :dance: , určitě silnější, než ty předchozí :dance:

Jo to sice jo, ale když porovnám se o dva dnystarším testem, tak jsou skoro sejné.

A ob den dvojnásobný nárust tam určitě není.
Byla jsem těhotná hodněkrát, a když byl ov pořádku sílily uplně jinak než ted.
Sakra už

K dr jsem včera teprve volala a jdu až 7.7

• Citovat
  • Upravit
4052
1.7.11 16:21
lokofa píše:

Já jsem neměla také obden dvojnásobný nárůst, opravdu. Pak až za pár dní, když jsem plašila, jestli je skutečně vše ok, tak ten test byl parádní, čárka začala nabíhat ihned.
Co máš za testy, mmt 10?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 16:34
Tulinka píše:
lokofa píše:

Já jsem neměla také obden dvojnásobný nárůst, opravdu. Pak až za pár dní, když jsem plašila, jestli je skutečně vše ok, tak ten test byl parádní, čárka začala nabíhat ihned.
Co máš za testy, mmt 10?

Joo mamatest.
Ona ta čárka ve světlém je vidět hned a pak se dobarví a ztmavne,ale třeba až za 10 minut. nebo nevím,čas nesleduju.

Víš já koukám všude možně na MK a jinde na testy a pět dnu po první čárce už by fakt měla být víc vidět.

Mno už testy nemám,tak je to vyřešené

• Citovat
  • Upravit
4052
1.7.11 17:05

Teď jsem vytáhla svoje tt a můžu tě uklidnit :hug: , můj test 15 DPO je zhruba stejně silný jako ten tvůj z 1.7., pak jsem testovala 18 DPO a to už jsou dálnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 17:20
Tulinka píše:
Teď jsem vytáhla svoje tt a můžu tě uklidnit :hug: , můj test 15 DPO je zhruba stejně silný jako ten tvůj z 1.7., pak jsem testovala 18 DPO a to už jsou dálnice :palec:

No jenže já jsem už 31dc, tedy 17dpo
Je pravda, že nevím kdy byla ovu.
Možná 15 dc, protože to mě po sexu zacal odesne bolet na jedne strane, takova tupa bolest nemohla jsem ani poradne sedet.

• Citovat
  • Upravit
4052
1.7.11 17:28
lokofa píše:

Pokud nevíš, kdy byla ovulace, tak pak se prostě nedopočítáš. Čárka ti neslábne, to je důležité :palec: . Každému stoupá hcg jinak. Koukni do tabulek, jaké mohou být rozdíly …
Držím ti palečky, aby tvoje obavy byly zbytečné :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 17:31
Tulinka píše:
lokofa píše:
Pokud nevíš, kdy byla ovulace, tak pak se prostě nedopočítáš. Čárka ti neslábne, to je důležité :palec: . Každému stoupá hcg jinak. Koukni do tabulek, jaké mohou být rozdíly …
Držím ti palečky, aby tvoje obavy byly zbytečné :srdce: :huban:

Tuli jde o to,že jedno mimodelozni jsem si prodelala a tohle mi prijde totozne.
Proste temer nesilici testy, nizky narust hcg…

Vím, kdy byla približně 14-15dc. jeden z těchto dnu

• Citovat
  • Upravit
kofola3
1.7.11 17:32

A ono je asi jedno, kolik dpoj sem. Jde o to,ze nesili tou periodou jak ma.

Ještě jsem to dneska cetla

• Citovat
  • Upravit
4052
1.7.11 17:43
lokofa píše:
A ono je asi jedno, kolik dpoj sem. Jde o to,ze nesili tou periodou jak ma.Ještě jsem to dneska cetla

Pokud máš obavy, tak není možné, aby sis došla v pondělí někam na krev? Měla bys jasno. Neboj do 7.7. to uteče a to už uvidíš jistě i flíček na utz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 17:47
Tulinka píše:
lokofa píše:
A ono je asi jedno, kolik dpoj sem. Jde o to,ze nesili tou periodou jak ma.Ještě jsem to dneska cetla
Pokud máš obavy, tak není možné, aby sis došla v pondělí někam na krev? Měla bys jasno. Neboj do 7.7. to uteče a to už uvidíš jistě i flíček na utz :palec:

To mi bude k ničemu. HCg je v krvi i u mimodelozniho. a platit ho dvakrát po sobě abych viděla narust je blbost.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
1.7.11 17:47

Prostě do čtvrtka musím nějak vydržet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení