Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lokofo já se bohužel na nikoho spoléhat nemůžu. Manžel pracuje v Praze a zbytek rodiny máme na ostravsku a Opava ![]()
A jak se řešilo co na to říká okolí, tam mám pěknou zkušenost. Maminka od jedné holčičky ze školky se smála, že čekáme třetí, i když bylo plánované a říkala, že jí stačí ty 2 a o dalším neuvažuje ani náhodou. To bylo nějak v zimě. A po prázdninách jsem ji potkala s bříškem a teď má taky 3
![]()
no tak nám taky zůstává při mateřské tak 6tisíc což není nijak slavné
ale když pracuji tak je to o 7 tisíc více a s autem máme dvě páč oba pracujeme pryč a autobusy nejezdí hrůza no.a taky chceme nové
My taky bydlíme na vesnici, tak jsou auta nutností, není tu ani krám
Ale já mám jen krátkou fabii, takže tu prodáme a vyměníme za rodinné.
Stejnou oktávku jako manžel (firemní) mají i známí se 3 dětmi a sedačky se jim tam v poho vejdou
ale oni už mají jen 2 podsedáky a jednu klasickou sedačku, 3 sedačky se všímvšudy nevím, zda se vejdou. Jinak rakev na auto je u nás na dovču nutností
máme děti čuňátka a převlíkáme se minimálně 2× denně ![]()
Ahoj holky,tak jak se dnes máte?Mám těžký prac.týden,samé 12-ky,až dnes osmička a zítra snad taky,jsem nějaká utahaná.Už aby se to povedlo
![]()
jsem na tom stejně dnes dělám do 22 a zítra v 6 musím být v práci a také 12,mělo by to být trastné pro zaměstanvatele ![]()
tezi a super fotka v autě moc závidím finanční nezávislost z toho je můj muž hodně narvozní páčč já jsme ten s vyšším platem tak až klesne na méně bude hrůza,on to řeší a ještě nejsem ani těhulka,řekl mi,že budu a velmi brzo,ti chlapi vůbec nechápou o co jde,že to není vždy tak jednoduché.
Lojzička píše:
jsem na tom stejně dnes dělám do 22 a zítra v 6 musím být v práci a také 12,mělo by to být trastné pro zaměstanvatele
Tak to je síla,to ani u nás není,děláš u vykořisťovatelů
Já si pamatuju,že jsem šla kdysi v jednom podniku z odpolední na ranní a to jen osmičku a byla jsem chcíplá.
![]()
Dělám ve státní svéře no já taky asi chcípnu zítra a to musím jak přijdu večer domu ještě fungovat jako maminka a hospodyňka ať už je zítra v tuto dobu
Lojzička píše:
Dělám ve státní svéře no já taky asi chcípnu zítra a to musím jak přijdu večer domu ještě fungovat jako maminka a hospodyňka ať už je zítra v tuto dobu
To tě fakt lituju.Já už jsem tenhle první týden v práci po 2 měsících taky jak zpráskanej pes.Ještě že je zítra už pátek.
![]()
No sláva,ještě že je pátek jinak nevím nevím
pak máme otěhotnět tělo vyčerpáno
Holky čučím na ČT2 e teda hrůza co někteří lidé zažijí-jen né mé dítě prosím si říkám
Lojzičko to tě lituju, takové směny a ještě péče o rodinu.
Mě bohatě stačí ti 3 rarášci a barák a nekokážu si představit chodit k tomu ještě do práce. Časem se určitě chystám, ale až budou děti starší a trošku samostatnější ![]()
Dobré ráno holky, včera jsem nestíhlala, bylo vysvědčení, poslední den ve školce, večer grilování
.
Pěkně jste se rozepsaly, měla jsem co číst.
Dnes v noci mi bylo prvně blbě, vstávala jsem po půlnoci ke klukovi s kapkama - má šílený kašel - a pak už jsem toho až do rána moc nenaspala, pořád mě tlačil žaludek. Teď jsem se nasnídala a je to lepší, trošku ![]()
Ahoj Tulinko!
Taky jsem včera neměla moc času a nějak na mě všechno dolehlo, tak se přiznám nebyla na PC ani nálada
.
Tak už Ti asi začínají ty těhu nevolnosti, tak se drž a přeju, aby Tě moc netrápili a bylo to v pohodě. ![]()
Dnes musíš odpočívat, když jsi toho moc nenaspala. Jak já bývala v těhu šíleně unavená. Drž se!
![]()
Tulinko tak ať prcek v bříšku moc nezlobí
My máme prázdniny už týden. Minulý pátek se rozloučila Eliška ve školce s učitelkama a dětma a po prázdninách do školy