Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
28.6.11 18:26

jéé já nechci videt ty reakce,až třetátko ohlásíme

• Citovat
  • Upravit
309
28.6.11 18:26
Lojzička píše:
Super díky holky.U nás si teda všichni klepou na čelo jako proč třetí a takové řeči,jak jste na tom vy?

U nás si takhle klepala na čelo tchýně,když se dozvěděla,že jsem těhotná.Ona prý žádné choutky užít si to po třicítce neměla.Ale po revizi mi poslala SMS,že je jí to líto.A pak volala manželovi/nechtěla mě rozrušovat/,jak mi je a že to vyjde příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.6.11 18:30

šak jasně já se taky nepletu do toho proč jen dvě,že?
Jinak já jsem měla teť naposled silnou MS dr. mi vzal krev a zjistil zbytkové hcg tak mi řekl,že to byl potrat 4 týden a že nejdřív 2-3 měsíce zkoušt,ale já jsem strašná baba a nečekám na nic,páč kdybych k němu nešla tak ani nevíme,že k něčemu takému došlo,jaký na to máte holky názor vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 18:31
lokofa píše:
jéé já nechci videt ty reakce,až třetátko ohlásíme

Tak to bych potom prosila ty reakce popsat, ju? Třeba budeš příjemně překvapená! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.6.11 18:32

no zuzi hold některé tchýně by si měly rozmyslet než něco řeknou člověka to pak mrzí a myslí nad tím pořád,já mám teda tchýni moc hodnou ,ale manžel je ze 4 dětí a jedno mají s Downovým syndromem tak to člově změní hodnoty v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.6.11 18:33

mylsíš až budu těhule jo? třeba se vůlbec nedočkám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58840
28.6.11 18:35

My jsme snad ještě před svatbou řekli, že chceme větší rodinu. Všichni si potom mysleli, že budou max. 2, protože jsem měla nějaké problémy. Ale teď jsou šťastni, že máme 3. O čtvrtém ví, ale nějak se o tom teď nebavíme a nemám zatím ani v úmyslu to říkat. Prostě je to naše rozhodnutí a nikomu po tom nic není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58840
28.6.11 18:41

Lojzičko určitě to vyjde. Mezi 2. a 3. jsem měla 2 potraty a myšlenky, že už žádné dítko nebude a teď mám 2 další :mrgreen:

Sýkorko první vyšla asi 4 měsíc, těsně před tím potrat. Márinka vyšla ještě o měsíc dřív než jsme se začali snažit a Vojtík taky :nevim:

U nás u třetího si ani nikdo na čelo neklepal. Jenom mamka byla docela naštvaná, i když to není úplně přesné. Protože jsem otěhotněla moc brzo po druhém a ještě jsem kojila. Hlavně měla strach, protože jsem nemocná, tak jak to všechno zvládnu. Všechno jsem zvládla a vnoučata jsou pro ni strašně moc. A je moc ráda, že máme teď kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.6.11 18:47

to vám věřím já bych brala taky mimíska už brzo a po prvním porodu,který nestál za nic se mě manžel ptal chceš ještě další a já řekla jo ale už jen 3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.6.11 18:59
Sýkorka2 píše:
Tuli, tak za vyhledání a okopírování dvou papírů mi přišla faktura na 215,– Kč. :think:

No teda, to mají slušnou hodinovou sazbu :think: :-D . Ale já pevně věřím, že za tuto sumičku dostaneš uklidnění, že jsi v pořádku a můžete se snažit dál :dance: :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
28.6.11 19:01
Lojzička píše:
Super díky holky.U nás si teda všichni klepou na čelo jako proč třetí a takové řeči,jak jste na tom vy?

U nás taky nikdo netuší, že jsme se rozhodli pro třetí dítko. Věřím ale, že rodiče z obou stran budou nadšený :palec: . S okolím to bude asi horší, když čekala kamarádka třetí (k tomu třetího kluka), tak jí všichni kolem litovali :think: :pocitac: a jí to pak bylo líto. Holt víc než dvě děti už se dnes bere jako extrém. Já to beru tak, že té lásky bude zase o kousek více :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.6.11 19:53

No to jsou lidi teda kamarádce se taky rozbečele maminka když jí řekli,že čekají třetího kluka řeči jako ty chudinko přála jsem ti holčičku apod. to by mě fakt nasralo(omlouvám se),ale moje mamka je to samé už to slyším.Tak moji rodiče si plánovaně pořídili jedno dítko řekli mi že to bylo jejich max. tak u mě asi 3 děti nepochopí dobře jim všem tak hlavně že budeme šťastní my s mužem jsme spolu už od 16 teť už máme 30 za sebou a to bylo vždy řečí stejně se rozjdete já nevím no někteří lidi se asi hodně nudí když pořád mají takové komentáře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 20:19
Tulinka píše:
Já to beru tak, že té lásky bude zase o kousek více :srdce: :andel:

To je krásný! :palec: :potlesk: Naprosto souhlasím :pankac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
28.6.11 20:30
Lojzička píše:
no zuzi hold některé tchýně by si měly rozmyslet než něco řeknou člověka to pak mrzí a myslí nad tím pořád,já mám teda tchýni moc hodnou ,ale manžel je ze 4 dětí a jedno mají s Downovým syndromem tak to člově změní hodnoty v životě.

Já mám tchýni taky v pohodě,ale na ty děti moc není.Není to žádná hlídací babička.Schází se s přáteli,chodí do práce,jezdí po všech čertech,prostě si užívá,tak asi proto ten názor,já už mám děti velké a začínat zase od nuly by se jí nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.6.11 21:26

no nám taky nikdo nadšeně nehlídá jen z nutnosti když musíme zůstat déle v práci a jako že by někdo došel a řekl nechcete si někam zajít třeba do kina zvykli jsme si už s manželem a proto i možná jsme více připoutáni na děti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí