Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4052
28.6.11 09:58
lokofa píše:
Brzoo, včera měla přijít ms.
Ona si mě objedná hned, to strach nemám. Počítám,že mi i řekne,že mám přiběhnout hned ted ve ctvrtek jak ji budu volat nebo v pondeli

Tak to je dobře, že nebudeš muset čekat. Někoho doktor objedná třeba až za měsíc, to já bych nevydržela :lol: . Já naštěstí můžu přijít kdy chci, pouze těhotné se samozřejmě objednávají.
Třeba už něco minipidi na utz uvidíš, záleží jaký má tvoje lékařka. Tak pak dej vědět, až budeš objednaná … takže ty budeš už patřit do kategorii „březňátek“, to se mineme, tak budeme chodit „na sraz“ sem, snad to holkám nebude vadit. Budeme hodně kýýýýýchat, aby jsme těhotenské bacílky šířily co nejvíce :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.6.11 10:01
Tulinka píše:
lokofa píše:
Brzoo, včera měla přijít ms.
Ona si mě objedná hned, to strach nemám. Počítám,že mi i řekne,že mám přiběhnout hned ted ve ctvrtek jak ji budu volat nebo v pondeli
Tak to je dobře, že nebudeš muset čekat. Někoho doktor objedná třeba až za měsíc, to já bych nevydržela :lol: . Já naštěstí můžu přijít kdy chci, pouze těhotné se samozřejmě objednávají.
Třeba už něco minipidi na utz uvidíš, záleží jaký má tvoje lékařka. Tak pak dej vědět, až budeš objednaná … takže ty budeš už patřit do kategorii „březňátek“, to se mineme, tak budeme chodit „na sraz“ sem, snad to holkám nebude vadit. Budeme hodně kýýýýýchat, aby jsme těhotenské bacílky šířily co nejvíce :dance: :palec:

Já jsem po mimoděložním, tak proto, jinak bych se tam nehnala ani já.
UTZ by měla mít dobrý, má ambulanci na reprodukcni klinice, je to tam nove, tak počítám a i ten utz vypadá,jako velmi kvalitní. Ale uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
25
28.6.11 10:13

No holky, tak gratuluju, ať jste zdravé, to se tady tedy pěkně rychle šíří, ta viróza těhotenství… :lol:
tak snad se zadaří i nám, zbylým…já se bojím v pátek na ten ultrazvuk, třeba mi řekne,že mám anovulační cykly nebo já nevím,a budou mi chtít cpát hormony,to abych se připravila, že tak 10kg přiberu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 11:50

Tulinko, Lokofo - tak ne abyste nám utekli! Docela mě to nabíjí nadějí, že by se mohlo zadařit i nám. :nevim:
Počkám si na ty papíry, budu doufat v dobré zprávy a zabojujeme a uvidíme.
Holky držím palečky :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.6.11 11:57
Sýkorka2 píše:
Tulinko, Lokofo - tak ne abyste nám utekli! Docela mě to nabíjí nadějí, že by se mohlo zadařit i nám. :nevim:
Počkám si na ty papíry, budu doufat v dobré zprávy a zabojujeme a uvidíme.
Holky držím palečky :palec: !

Kdy je asi budeš mít?

• Citovat
  • Upravit
457
28.6.11 13:25

No, myslela jsem, že to není takový problém najít jeden chorobopis, okopírovat dva papíry, vystavit fakturu a poslat, jenže tady je všechno na dlouhý lokte. :roll:
Je to týden, co jsem tu žádost podala a mají tam lhůtu do 30 dnů, tak uvidíme. :nevim:
Musela jsem se včera zasmát. Začal nám tady nad domečkem přelítávat čáp (když jsem byla těhulka, taky se tady objevoval, tak to ve mě probudilo vzpomínky). Manža mně říkal, že by ho pro mě klidně chytil, kdyby to pomohlo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.6.11 14:05

My se chceme začít snažit o čtvrté dítko. Mohla bych se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 14:12
tezi píše:
My se chceme začít snažit o čtvrté dítko. Mohla bych se k vám přidat?

Ahoj Tezi!
To víš, že se můžeš přidat. Třetí nebo čtvrté, to je jedno. Vítej! :hug:
Tak ať se vám brzy zadaří a přidáš se k těm, kterým už se to povedlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.6.11 14:22

Sýkorko díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 14:27

A jak máš staré dětičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.6.11 14:30

Nejstarší slečna bude mít na podzim 7 a v září nastupuje do 1. třídy. Prostřední holčička má 3 a nejmladší chlapeček má 15 měsíců. A mě bude na podzim 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
28.6.11 14:51
tezi píše:
Nejstarší slečna bude mít na podzim 7 a v září nastupuje do 1. třídy. Prostřední holčička má 3 a nejmladší chlapeček má 15 měsíců. A mě bude na podzim píše: Více

No, vidíš mě bude na podzim taky 30 ( 8-o ). Starší syn bude mít v říjnu 6 a mladší chlapeček má 4 roky. O třetího bobíska se snažíme tři roky, tak uvidíme jak to všechno dopadne. Pořád mám tu naději!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asad
28.6.11 15:54

Sýkorko neboj naděje tam je už jsme si psaly že ten ,podvaz ti jen tak nemužou udělat.Holky to je super jak sjte se tady rozrostly stím těhul.Ja mně ja holky na výkend prič byli jsme sami a hezky si to užily ,tak doufám že stoho snad něco bude.

• Citovat
  • Upravit
457
28.6.11 16:06

Ahoj Asad!
Tak to vypadá, že příští týden bych tu dokumentaci už měla mít doma. Před chvilkou jsem koukala do mailu a už mi poslali tu fakturu, tak jsem dala příkaz k úhradě a můžu jen čekat.
To je bezva, že jste si ten víkend pěkně užili, tak třeba se zařadíš mezi těhulky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
28.6.11 16:22

Tuli,veliká gratulace :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie