Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lojzičko taky mě to moc mrzí, že to nedopadlo. Neboj však to půjde a dočkáš se
Ono na psychice záleží opravdu hodně.
Sýkorko pěknou dovolenou a super, že se to pohnulo a brzo budeš vědět, jak to všechno bylo ![]()
Ahoj holky,jen jsem nakoukla.10.4. se nám narodilo třetí miminko vytoužené.Sice třetí kluk,ale neva hlavně,že je zdraví.Jinak ty dva mají 11 let a 8,5 roku.
Jo a psychika je důležitá.Ten první nám trval dva roky.Už jsem ani nedoufala.Člověk na to pořád myslí.
Kačab píše:
Ahoj holky,jen jsem nakoukla.10.4. se nám narodilo třetí miminko vytoužené.Sice třetí kluk,ale neva hlavně,že je zdraví.Jinak ty dva mají 11 let a 8,5 roku.
Ahoj Kačab, blahopřeju k třeťátku
, ať pěkně roste a dělá vám jen samou radost
![]()
Příspěvek upraven 08.07.11 v 18:21
Holky jste opravdu zlatý
. Moc děkuju za přání pěkné dovolené. Budou to jen tři dny, ale jsem vděčná i za ně. Toho co mě čeká v těch papírech z nemocnice se moc bojím, ale na druhou stranu se to všechno alespoň někam posune. Až je budu mít, budete první kdo se dozví co je tam psáno
.
Kačab - gratulace ke třetímu mimískovi a přeju hodně zdraví a pohody celé rodince!
![]()
Holky to je jak na schvál jsem 30 DMC a MS nikde už bych ji chtěla ať to má za sebou,příznaky těhu nemám TT test negativní,tak ať už přijde za týden mám dovolenou a tak ji určitě dostanu až budu chtít chodit s klukama na koupák sakra.
Holky a co vy jak si těhotníte?
ahoj holky,
tak jsem se ráno vrátila z dovči, byla super
A nevydržela to, dnes jsem 15 DPO, zítra bych měla termín MS a tohle mi vyšlo ![]()
Lenule27 - blahořeji
ať je vše ok ![]()
Sýkorka - přeji hezkou dovolenou
zbytek dočtu večer, jdu konečně spát ![]()
Damio, tak kartáři nelhali ani jeden!!!!!!
![]()
Jsou to překrásné dálnice, moc gratuluju!!
![]()
Dam gratuluju i tady.
No a kartář, nevím, ale mi psal, že tento rok k nám miminko nezabloudí, tak nevím.
Damio gratuluju a dobře, že jste si dovolenou užili.
My jsme se včera odpoledne vrátili od našich. Holky tam zůstaly na prázdniny, tak je to doma takové moc tiché a divné, když mi tady nikdo nepobíhá a nedělá kravál. Vojtíšek je zlatíčkový a to co zvládnou 3 bohužel sám nezastane
Když budu mít týden klid, tak udělám pořádný velký úklid, na který během roku není čas. A pustím se do vyklízení a uklízení volného pokoje, aby se tam po prázdninách mohla nastěhovat Eliška ![]()
lokofa píše:
Dam gratuluju i tady.No a kartář, nevím, ale mi psal, že tento rok k nám miminko nezabloudí, tak nevím.
U tebe se netrefili, ale u damii jo, Marián jí psal, že buď už těhotná je, nebo otěhotní velice brzo a kaiira, že do 1-3 měsíců
Nevím, třeba to byla náhoda, ale je fajn, že to vyšlo ![]()
A u tebe je naopak fajn, že předpověď nevyšla
![]()
U mě se všechny kartářky shodujou, že budu mít jednou zdravého chlapečka, ale ten čas je strašně různý, od konce léta až do tří let
![]()
MarinkaCu píše:lokofa píše:U tebe se netrefili, ale u damii jo, Marián jí psal, že buď už těhotná je, nebo otěhotní velice brzo a kaiira, že do 1-3 měsíců
Dam gratuluju i tady.No a kartář, nevím, ale mi psal, že tento rok k nám miminko nezabloudí, tak nevím.Nevím, třeba to byla náhoda, ale je fajn, že to vyšlo
A u tebe je naopak fajn, že předpověď nevyšla![]()
No ještě není vyhráno. Jsme teprve an začátku a to je holt bud jo nebo ne
Lojzičko moc mě to mrzí.
Sýkorko, hlavně at v dopise přijdou jen dobré zprávy.