Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
8.7.11 10:36

Lojzičko moc mě to mrzí.

Sýkorko, hlavně at v dopise přijdou jen dobré zprávy.

• Citovat
  • Upravit
58840
8.7.11 14:23

Lojzičko taky mě to moc mrzí, že to nedopadlo. Neboj však to půjde a dočkáš se :wink: Ono na psychice záleží opravdu hodně.
Sýkorko pěknou dovolenou a super, že se to pohnulo a brzo budeš vědět, jak to všechno bylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
8.7.11 14:32

Ahoj holky,jen jsem nakoukla.10.4. se nám narodilo třetí miminko vytoužené.Sice třetí kluk,ale neva hlavně,že je zdraví.Jinak ty dva mají 11 let a 8,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
8.7.11 14:35

Jo a psychika je důležitá.Ten první nám trval dva roky.Už jsem ani nedoufala.Člověk na to pořád myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
8.7.11 15:28
Kačab píše:
Ahoj holky,jen jsem nakoukla.10.4. se nám narodilo třetí miminko vytoužené.Sice třetí kluk,ale neva hlavně,že je zdraví.Jinak ty dva mají 11 let a 8,5 roku.

Ahoj Kačab, blahopřeju k třeťátku :palec: :huban: , ať pěkně roste a dělá vám jen samou radost :andel: :hug:

Příspěvek upraven 08.07.11 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
8.7.11 17:51

Holky jste opravdu zlatý :hug: . Moc děkuju za přání pěkné dovolené. Budou to jen tři dny, ale jsem vděčná i za ně. Toho co mě čeká v těch papírech z nemocnice se moc bojím, ale na druhou stranu se to všechno alespoň někam posune. Až je budu mít, budete první kdo se dozví co je tam psáno :wink:.

Kačab - gratulace ke třetímu mimískovi a přeju hodně zdraví a pohody celé rodince! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
9.7.11 19:50

Holky to je jak na schvál jsem 30 DMC a MS nikde už bych ji chtěla ať to má za sebou,příznaky těhu nemám TT test negativní,tak ať už přijde za týden mám dovolenou a tak ji určitě dostanu až budu chtít chodit s klukama na koupák sakra.
Holky a co vy jak si těhotníte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.7.11 10:27

ahoj holky,
tak jsem se ráno vrátila z dovči, byla super :-D A nevydržela to, dnes jsem 15 DPO, zítra bych měla termín MS a tohle mi vyšlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
10.7.11 10:32

Lenule27 - blahořeji :palec: ať je vše ok :wink:

Sýkorka - přeji hezkou dovolenou

zbytek dočtu večer, jdu konečně spát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.7.11 10:45

Damio, tak kartáři nelhali ani jeden!!!!!! :palec: :palec: :palec:
Jsou to překrásné dálnice, moc gratuluju!! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.7.11 10:46

Dam gratuluju i tady.

No a kartář, nevím, ale mi psal, že tento rok k nám miminko nezabloudí, tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
58840
10.7.11 10:52

Damio gratuluju a dobře, že jste si dovolenou užili.
My jsme se včera odpoledne vrátili od našich. Holky tam zůstaly na prázdniny, tak je to doma takové moc tiché a divné, když mi tady nikdo nepobíhá a nedělá kravál. Vojtíšek je zlatíčkový a to co zvládnou 3 bohužel sám nezastane :mrgreen: Když budu mít týden klid, tak udělám pořádný velký úklid, na který během roku není čas. A pustím se do vyklízení a uklízení volného pokoje, aby se tam po prázdninách mohla nastěhovat Eliška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.7.11 10:52
lokofa píše:
Dam gratuluju i tady.No a kartář, nevím, ale mi psal, že tento rok k nám miminko nezabloudí, tak nevím.

U tebe se netrefili, ale u damii jo, Marián jí psal, že buď už těhotná je, nebo otěhotní velice brzo a kaiira, že do 1-3 měsíců :wink: Nevím, třeba to byla náhoda, ale je fajn, že to vyšlo :-)
A u tebe je naopak fajn, že předpověď nevyšla :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
10.7.11 10:53

U mě se všechny kartářky shodujou, že budu mít jednou zdravého chlapečka, ale ten čas je strašně různý, od konce léta až do tří let :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.7.11 12:33
MarinkaCu píše:
lokofa píše:
Dam gratuluju i tady.No a kartář, nevím, ale mi psal, že tento rok k nám miminko nezabloudí, tak nevím.
U tebe se netrefili, ale u damii jo, Marián jí psal, že buď už těhotná je, nebo otěhotní velice brzo a kaiira, že do 1-3 měsíců :wink: Nevím, třeba to byla náhoda, ale je fajn, že to vyšlo :-)
A u tebe je naopak fajn, že předpověď nevyšla :lol: :kytka:

No ještě není vyhráno. Jsme teprve an začátku a to je holt bud jo nebo ne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital