Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
520
13.7.11 09:28

Moji kluci mají 6 a 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
13.7.11 10:14

Tuli tak to je fajn :wink: A děkuju
Muffi tak to už máš velké kluky :wink:
Jsem si teď povidala s mamkou. Byla sama doma, holky šli s dědou na hřiště. Tak si potřebovala trošku postěžovat na Elišku, jak je strašně svéhlavá, občas drzá, kvůli ničemu se uráží, odmlouvá. No takové ty její běžné náladičky :wink: A moc chválila Márinku, že je hodná, poslušná akorát teda občas utíká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.7.11 10:39

A kam utíká,s těma drzounama mám zkušeností na rozdávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
13.7.11 10:54

Třeba v obchodě se sebere a jde jinam než ostatní :roll:
Bych měla žehlit a vůbec se mi nechce. Vychutnávám si, že Vojtík spí a já mám klid a nemusím vůbec nic dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
13.7.11 11:09

jé to je super to už ani neznám(ale pamatuji) já teť do práce z práce večer pak doma druhá šichta do toho děti a pak když řekne chlap jak se mám tak by mne čerti sebrali :cert: ale můj je dříč,ale jde za ním vidět práce já pořád dokola bez viditelného efektu.jo s těma utíkáčama to znám,ale mylsím že nad našeho vzteklouna nemá nikdo neznám tak vznětlivé dítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
13.7.11 22:20

Lojzičko vůbec si nedovedu chodit do práce a k tomu se starat o děti a ještě o domácnost - velký barák.
Tak všechno proběhlo naprosto bez problémů a tělísko je venku :mrgreen: Akorát se pan doktor ujistil, že ho chci opravdu vytáhnout a důvodem je, že chci otěhotnět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
14.7.11 06:08

tead ti doktoři.....
Taky doděláváme velký dům až si někdy říkám jak budu opět otročit domu :zed: tet máme dům 3+2 sklap atd. a pak no co budu psát velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
14.7.11 08:36
Tak všechno proběhlo naprosto bez problémů a tělísko je venku :mrgreen: Akorát se pan doktor ujistil, že ho chci opravdu vytáhnout a důvodem je, že chci otěhotnět :mrgreen:

To je dobře, že to šlo jak po másle :-D . Jak dlouho jsi tělísko měla? Pana doktora v šoku taky znám … když jsem za ním přišla kvůli potvrzení těhu, tak se na mně podíval a řekl: „no vy jste snaživá holka, to by do vás jeden neřekl“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
14.7.11 08:37

Jinak včera večer se mi „vrátili“ :poblion: velké nevolnosti, dnes už jsem 3× :poblion: a přemýšlím, jak asi půjdu do práce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
14.7.11 09:49

No to ti nazávidím nevolnosti,ale moc bych si je přála abych byla těhulka ni s nevolnostma a dr má teda řeči no nevím takové legrace moc nemusím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
14.7.11 11:11

Tulinko tělísko jsem měla 14 měsíců :wink: Ale už v květnu jsem se ptala ohledně dalšího porodu. A hlavně loni po šestinedělí jsme řešili antiko s tím, jestli ještě budu nebo nebudu chtít další dítě. Tak jsem říkala, že ještě jo, ale v tu chvíli jsem fakt nevěděla kdy. A do Mireny bych šla v každém případě :wink:
A teda nevolnosti ani trošku nezávidím, přeju, aby ti bylo brzo zase dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 15:57

ahoj holky, jsme přestěhovaní :-D :-D
děti jsou na týden u babičky, tak v klidu vybaluju a třídím, co jsem nestihla. Dnes dodělají kluci kuchyň, tak konečně začnu vařit zítra v novým :palec:
Včera mi stávkoval počítač, tak konečně se dnes rozběhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 16:00
Sýkorka2 píše:
Ahoj holky, všechny vás tady zdravím!
Před chviličkou jsme se vrátili z dovči a budu asi potřebovat další dva dny na regeneraci :lol: . Protože to bylo jen na ty tři dny, tak jsme nezaháleli a snažili se skouknout toho po okolí co nejvíc. Ale bylo to super, po psychické stránce jsem si skvěle odpočala a to je hlavní :palec: .
Zítra budu mít ráno ty papíry z nem., tak vám pak pisnu co jsem se dočetla.Tak a teď k tomu hlavnímu - Dami, moc gratuluju k té dálnici na testíku :dance: a moc Ti přeju aby všechno probíhalo v pohodě :hug: :srdce: .

moc ti děkuji a super, dobré zprávy :palec: Najdi novýho doktora a ať si brzo těhulinka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 16:03
Tulinka píše:
Dobré ránko :huban:

Sýkorko, tak co??????

Včera jsme oznámili radostnou zprávu a všichni (rodina) byli moc šťasný, taťka měl zrovna narozeniny a prý je to nejkrásnější dáreček :andel: :pankac:

to jste udělali rodince milé překvápko :palec: ať je vše ok a užíváte si všichni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
14.7.11 16:10
Lojzička píše:
teda u nás je to tak na půl,ale protože od nikoho pomoc neočekáváme tak jim to může být fuk.
Jinak tcháni pozvali dítka na dovolenou a samozřejmě děti nechtějí :zed: No nutit je nebudeme ale mohly jsme s mužem mít 4 dny pro sebe sami po 12 letech a prd,jo,jo dětičky
S tím mladší je to problém je velmi vzteklé a uplakané dítko od narození :-( Každý se dívá jako by byl nevychovaný,ale on je prostě neovládnutelný a se starším mají stejnou výchovu a ten je jiný.Co poradíte na mamánky vzteklé?

To je škoda, že děti nejeli na prázdniny. Já jsem moc ráda, že si babičky občas děti berou. No nikdo nečeká, že chceme třetí, tak jsem zvědavá na reakci, ale řeknem jim to později
A mě když se děti vztekají, tak si jich nevšímám, ale jestli je to častější, tak to třeba časem odezní a ty musíš mít víc trpělivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí