Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58838
16.7.11 18:24

Lojzičko tak hodně štěstí a snad za měsíc budeme obě hlásit // :wink: Mě teda MS začala včera, ale je to jen takové hodně slaboučké, ale hlavně že je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
16.7.11 18:57
asad píše:
ahoj holky!tak ktěm porodum ja mám za sebou tři císaře prvni dva v celkove a posledni ve spinalni a ten posledni byl asi nej i když ze špatným koncem ale za 2hod jsem se citila fit.A co k práci naších drahých poluviček myslym že je to asi všude stejne navyc zrušily to porodné ale na rozlezd to taky nebylo špetné.Sýkorko jestli se mužu zeptat odkat´ pochazíš.Ja taky po 18 letech mněnila lékaře zatim jsem spokojena tak uvidíme.

Ahojky Asad!
To víš, že se můžeš zeptat. Narodila jsem se a pořád žiju v Boskovicích (40 km severně od Brna). Není to tady s těmi gynekology právě růžové. Vím o jedné moc, moc hodné Dr., ale už další pac. nepřijímá. Ach jo :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
16.7.11 19:00

tezin tak brzo tak budeme mít vše zaráz ms a další// už ať jsou tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
16.7.11 19:00
Tulinka píše:
Ahoj holky,
já jsem totálně vyždímaná. Včera malá měla teplotu, bolesti v krčku, dneska průjem, pořád jen běhám vynášet nočník (na vc nestíhá dobíhat) a sprchovat :nevim: . To jsem si libovala, že je mi dnes dobře a už to zase začíná :nevim:

Tuli, to mě mrzí, že máte takové trápení. Tak hlavně aby se to brzy zlepšilo a bylo zase dobře. Držím palečky :hug: :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
16.7.11 19:05
tezi píše:
Lojzičko tak hodně štěstí a snad za měsíc budeme obě hlásit // :wink: Mě teda MS začala včera, ale je to jen takové hodně slaboučké, ale hlavně že je :mrgreen:

Tak já čekám MS ode dneška tak do úterý (28-31 DC). Taky první dva dny trpím, někdy se divím, že totálně nevykrvácím. Tak holky, potom vzhůru do dalšího snaženíčka :palec: :hug: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
16.7.11 19:38

Sýkorko my teprve začínáme a jsem zvědavá jak to bude :think: Zatím poslední 2 těhotenství hned první měsíc :jazyk:
A tobě přeju spoustu štěstí a abys taky za měsíc hlásila // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
16.7.11 21:56

no já při druhém též měsíc a teť mi to připadá pořád dokola nekonečné každý měsíc a ni a nic a když bylo tak se mimi pustilo uvidím tento měsíc holky držte mi pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
16.7.11 21:58

dobrou noc jdu uklízet a ležet číst něco zajímavého
tezi vidím,že s velikostí domu jsme na tom stejně 150m a máte novostavbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
16.7.11 22:06

Lojzičko nejspíš ještě jo i když už tady bydlíme 4 roky :wink:
To já už mám uklizeno. Celý večer jsem dělala pořádek holkám ve skříňce s hračkama, v šuplíkách a knihovně. A když si představím, že mě to za chvíli bude čekat 2× :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
17.7.11 10:04

to mne to baví,ale když chodím do práce není na to čas a to strašně stresuje když je člověk zvyklý mít všude ve věcech tak trochu pořádek a v tu chvíli kdy jsi v práci 12 hod denně 4-6× týdně se stáva hrůza v domě a to je stres,alespoň pro mne :oops:
těším se na další mateřskou baru to jako,že opět bude čas a tak vymyslím svůj plán na své podnikání po kterém toužím 3:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
17.7.11 10:05

tezi to my už 2 roky stavíme(manžílek sám je moc šikovný)a lestos jdeme do finále obklady podlahy výmalba terén atd.teda netušila jsem že je tak těžké vybrat obklad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.7.11 10:08

Taky bych ráda nějak během doby co budu doma s třetátkem vymyslela a začala podnikat
Jen nějak chybí nápad, který by nás potom aspon trocha ne uživil,m ale přispěl do rozpočtut

• Citovat
  • Upravit
11551
17.7.11 11:27

no to hlavní a v jakém směru se chceš zaměřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.7.11 14:06

Lojzička

to je mi líto :cry: tak ať jsou bolesti brzy fuč a další snažení už vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
17.7.11 14:07

Tulinka

ať je vám brzy líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...